Legfrissebb anyagok
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
Sokkal kevesebből is megvan, kb a hatodából, ha az anyagköltséget nézed. Persze akkor még ott van az időd, nameg az eszközök amortizációja, meg pár apsóság. Szerintem összességében a negyedéből ki lehetne hozni.
Egyébként nem csak játékra jó, sima "multitaskingolásnál" nem zavaró a káva, de játéknál engem is zavarna. Bár engem nem érint, az xbox360 ugy sem tdja kezelni.
Toldy: a samsungon sem elforgathatóak, ott közvetlenül a monitorok oldalai vannak összekapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is/Beszámítok!
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- EIZO FlexScan EV2750 fekete 27" 2560x1440 2K IPS monitor PIVOT, HDMI - több db - Made in Japan!
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
Üzleti előfizetők hirdetései
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest