Új hozzászólás Aktív témák
-
baliii
senior tag
válasz
Sütiszörny^^ #38 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy projektoros technológia (ha jól tudom)
-
baliii
senior tag
Sokkal kevesebből is megvan, kb a hatodából, ha az anyagköltséget nézed. Persze akkor még ott van az időd, nameg az eszközök amortizációja, meg pár apsóság. Szerintem összességében a negyedéből ki lehetne hozni.
Egyébként nem csak játékra jó, sima "multitaskingolásnál" nem zavaró a káva, de játéknál engem is zavarna. Bár engem nem érint, az xbox360 ugy sem tdja kezelni.
Toldy: a samsungon sem elforgathatóak, ott közvetlenül a monitorok oldalai vannak összekapcsolva. -
baliii
senior tag
Nem éppen olcsó, de ha mondjuk egy egyszerűbb (!) ergotron állvánbol vennél 3-at, az is kerülne ennyibe. Mondjok azzal precízebben lehetne pozicionálni a monitorokat.
Egyébként énis valami házibarkácsra szavazok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- OLED TV topic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Macska topik
- Linux kezdőknek
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- Dell 1707FP 17" LCD monitor eladó
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Fóliás LG 27" 27ML60SP-W IPS LED Monitor!
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest