Hirdetés

EyeFinity kijelző állvány jelent meg az XFX kínálatában

Hirdetés

Az XFX Triple Monitor Stand nevű termékét egyértelműen azon felhasználók számára ajánlja a gyártó, akik szeretnék kihasználni a több monitort is támogató EyeFinity és 3D Vision Surround technológiákban rejlő lehetőséget, illetve megengedhetnek maguknak akár három egyforma kijelzőt is.

A nagy talpból, központi állványból és egy dupla csuklóval ellátott karból álló rendszerre szabványos 75 és 100 mm-es VESA furattal ellátott konzolok kerültek, tehát a felrögzítendő kijelzőkkel szemben támasztott egyik követelmény, hogy szintén rendelkezzenek az említett méretű VESA furatokkal, illetve a másik, hogy minimum 17, maximum 24"-es képátlóval rendelkezzenek.


[+]

A karokon található rögzítési pontok egy sínben elcsúsztathatók, ennek segítségével pozícionálhatók egymás mellé a különböző méretű kijelzők, valamint az egyensúly is ezzel állítható be. Megkönnyítendő a felhasználók életét az olyan kényelmi funkciók is beépítésre kerültek, mint az USB HUB, audio csatlakozási lehetőségek vagy éppen a kábelmenedzsment.


[+]

Az XFX Triple Monitor Stand nem éppen olcsó, jelenleg az Amazonon 367 dollárt kérnek érte; az európai megjelenésről egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • XFX

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés