Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Szvsz Szujónál 100x elfogultabb volt Palik, de még Czollner is.
De ez lényegtelen, félreértetted amit írtam. Én szakmaiságról beszéltem: Tudja mi az a befújt diffúzor, aktív felfüggesztés, kb. milyen elven működik. Tisztában van a fizika alapvető szabályaival, gumikopással, de én már annak is örülök ha valaki szimpla józan paraszti ész alapján meg tudja mondani, hogy a kopással, cserékkel, forgalommal együtt hogyan alakul a sorrend és miért úgy. Ált. isk. logika, semmi más.
Ill. lásson a pályán, figyeljen oda, mi történik, miért. Tudja értelmesen közölni a nézővel ezt és az összefüggéseket.
De mondhatnám a versennyel szorosan nem összefüggő háttérinfókat is: milyen szerződése van adott versenyzőnek, mérnöknek, boxutcai történések, ki-kivel egyeztetett, ki mi ellen óvott és hogyan másolta le, stb, stb…
Ezekről Szujó tud és többnyire érti, legalább addig, hogy elmondja az átlagnézőnek. És látszik is rajta, hogy nem sz*rja le keresztbe az egész témát. Paliknak fingja nem volt az egészről és messze, szinte ezzel villogva elkerülte a felkészültség látszatát is.Volt olyan a Palik érában amikor 2-3 versenynek kellett eltelnie mire valaki megsúgta neki mitől változott meg az erősorrend és egyáltalán mi a f*sz történt a pályán és körülötte. Már rég betiltottak valamit amiről gőze nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest