- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Shalala
senior tag
Pont a vendegeg miatt viselik a maszkot
,
naluk eleg komoly volt az influenza jarvany, emlekezhettek a hirekbol. Ha kicsi esely is van egy uj jarvanyra akkor raadasul az osszes bolti alkalmazottnak kotelezo a maszk viselese, mert sok emberrel talalkoznak soknak adhatjak tovabb ha elkapnak vmit. Mult ev novemberben ranezesre kb az emberek 70%-a maszkban nyomta, neztek is mikor kohogtem az utcan -
Panther
HÁZIGAZDA
Esetleg lehetne a szótár a fő vonások alapján, amolyan fa-szerkezetben: első fejezet ha a jel közepén van függőleges vonal. Második ha középen vízszintes. Harmadik, ha... stb. Aztán a fejezeteken belül alfejezetek, hogy hol van még vonal, és a végén eljutnánk a 6-8adik szintre, ahol már csak 8-10 jel lenne, amiben megtalálod ami kell. Hm?
-
Pukkancs
aktív tag
Az étteremnél lévő izének a jelentése nem más, minthogy: Amerikai asztronauta maszkosharcos taureneknek belépni tilos.
-
Jadro
veterán
Azért elég kemény, hogy maszkban nyomják a felszolgálók/szakácsok a kajáldában.
-
törölt tag
Gondolom ok is megneztek a Food Inc-et
. A filmtol nekem is elment az etvagyam egy hetre
.
-
Dany007
veterán
Ahogy látom ott sincs túl jó idő...
Lehetne kérni több Kínai nénis képet?
Az előző (ph) cikkben volt pár rózsaszín szépség. Látom van ízlésedAmúgy kemény ez a kínai nyelv. Nekem is pont az jutott eszembe, mint neked. Hogy kéne egy szótár, de akkor meg mi alapján keresnéd ki...
Próbálnál összehasonlítani párezer jelet, vajon melyik egyezik... nem megoldás.
Ez az amerikai hústilalmat se nagyon értem =/ Dehát ők tudják.
-
Mr.Csizmás
titán
hú de odamennék zabálni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest