- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
oettinger01
őstag
nem rossz nem rossz.... de nekem a Sabertooth Z77 kell
A széles mosoly titka, VTEC szelep nyitva!
-
leonel
aktív tag
válasz stormy8906 #124 üzenetére
Sajnos ezt nem tudom - nem ismerem őket. Nem is vásároltam még ott.
Viszont az Ipon továbbra is érdekes: írtam nekik, hogy miként lett 1 év a lap garija - erre megváltoztatták 3-ra. De csak pár nap erejéig!
(kolléga is már 3 évet látott.
de már megint 1 év. Na ezek után mondja valaki, hogy véletlen elírás és minden ok az Iponban![ Szerkesztve ]
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
HaZsolt
őstag
De gyönyörű, nagyon eltalálták a kinézetét. Ha alaplapot kellene vennem biztos ez lenne az.
-
atti_2010
nagyúr
válasz KaiotEch #121 üzenetére
Ott a gyári hűtővel van a gond, ha fellöksz egy nagyobb csendesebb hűtést és 0%-ra állítod nem fogod hallani IDLE.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
nagyúr
A CC2-be csak annyit lehet állítani, hogy sima(100%), vagy silent(50%), de ehhez mindig ezt a kurva progit is el kell indítani, erre van az a bios kép amit mutattam, csak nem kell progit indítani, és így silent-be megy, de ez is sok még szerintem, vagy le kéne cseréljem a gyári hűtőt valami másra.
-
Gróf...
aktív tag
Nem értem a ventilátor vezérlési problémá(d/tok)at!
ezen a képen: http://www.overclockers.com/wp-content/uploads/2012/08/CC3greenpower.png
azt látom, hogy két adott hőmérsékleti értékhez lehet állítani a sebességet százalékban. Az én x38-as abit lapomon pontosan így működik! Ha e mellé még ki is kapcsoltatható, akkor az maga a kánaán.
Egész életemben abit lapjaim voltak. BX6, BE6-II, IX38-GT3 Érzékenyen érint a ventilátor vezérlés téma.
Csak azt hiányolom, hogy már nem lehet kanócos hőérzékelővel, egy általam favorizált ponton mérni és ez alapján ventilátort vezérelni!Ha valamit félreértettem, akkor elnézést kérek!
[ Szerkesztve ]
Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!
-
matteo_szg
őstag
2 éve történt, megkapták érte a büntetést, le van zárva az ügy. Csak te rugózol ezen jelenleg, és nem óhajtod elfogadni a személyét.
Illegálisan birtokába jutott Intel procikkal dolgozott? Ezt hogy kell érteni? Mert aki pl. nem kap gyári támogatást az Inteltől vagy egyéb gyártótól, az kb. mind illegálisan szerzi be az ES processzorokat. Konkrétan tudok arról, hogy press kites, tehát a sajtónak szánt ES CPU-t adtak el - nem is egyet - OC-s csapatnak hazánktól nem is oly messzi lévő országban.
Az ASUS-t semmilyen szinten sem minősíti az, hogy őt választották. Túlléptek a múlton, és nyilván egy elég kemény szerződést írt alá Andre.
jupiiii
-
válasz matteo_szg #111 üzenetére
Ok, sajnálom, hogy a tisztességes verseny szellemisége ennyire könnyen félresöpörhető és elfelejthető (függetlenül attól, hogy gyártó vagy "versenyző" a vétkező), csak ettől én még nem értek egyet vele.
Igen lefutott dolog, nekem a szemem csak azért akadt meg Andre nevén, mert hát ha ő a "kemény" overclocker mintaképe, akkor az elég sokat elmond az egészről (a mihez tartás végett, nem a 2010-es ügy volt Andre Yang első csalása, ráadásul ott "csak" megosztott eredményeket másokkal, korábban meg illegálisan birtokába került Intel procikkal dolgozott, előtte is kapták el hamis eredményekkel...).
Az meg, hogy az ASUS-t ennyire nem érdekli, hogy a "saját" tuningmesterük milyen háttérrel bír, valahol az ASUS-t minősíti, nem?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
törölt tag
válasz matteo_szg #114 üzenetére
mégcsak az aktualitását se vitattam. a szánalmas hibára reagáltam, mert szerintem több volt mint hiba de ezt tényleg nem időszerű már régóta, a többit meg én is írtam
-
matteo_szg
őstag
válasz #56573440 #113 üzenetére
Nem, persze, de ez ma már senkit nem érdekel. Mint ahogy gondolom az sem, hogy a 2009-es európai MOA döntőn pár csapat hátrányba került amiatt, mert a szervezők által biztosított XP rendszerek egyszer csak elkezdték feldobálni az aktiválást. És erre semmilyen megoldásuk nem volt...kereshettük az XP activatorokat...
Nem akarom összemosni a két dolgot, de ma egyiknek sincs már jelentősége...
jupiiii
-
törölt tag
válasz matteo_szg #103 üzenetére
amiről én tudok az úriemberrel kapcsolatban, az a moa balhé volt, ott viszont egyszerűen csalt legjobb tudomásom szerint, hiszen legalább 4 eredmény a gépével készült és más más helyről, más emberek küldték be. természetesen ez nem függ össze a tudásával, a hozzáértésével, azt bizonyította már, ott viszont egy online versenyt kicsit jobban be akart tarolni mint kellett volna, ami nem szép
-
Oliverda
félisten
-
matteo_szg
őstag
Ennyire ne ragadjanak el az érzelmek, gyártói oldalról is bőven voltak csalások addig, amíg az extreme overclocking nem kezdett el baromi erős PR érték lenni.
Lezárt ügyről van szó. Btw, láthatod mennyire érdekli a tajvaniakat, hogy egyszer volt valami online contest, amin csalt 5 ember. Semennyire...sokkal nagyobb PR értéke van egy world recordnak, mint hogy azzal foglalkozzanak, az adott személynek milyen botlása volt annak idején.
jupiiii
-
válasz matteo_szg #106 üzenetére
Ahogy TESCO-zsömle említette, egy nem szándékos csalás például szánalmas hiba (mert nem olvasta el, nem értelmezte a szabályokat rendesen).
Egy szándékos csalás szerintem egy kicsivel magasabb kategória, pl. többet nem kellene verseny közelébe engedni... Ez már nem a szánalmas, hanem aljas és vérlázító kategóriába kell(ene) tartoznia...
-
válasz matteo_szg #103 üzenetére
A szándékos csalás egy (teljesen mindegy milyen) versenyen szernted csak egy szánalmas hiba?
[ Szerkesztve ]
-
Az MSI Z77-G43-on nincs digitális audio kimenet. Eredetileg a videókártya hangkeltőjét küldtem volna az erősítőre HDMI-n, de az erősítő az istennek nem ismerte fel a hangkódot, és így kénytelen voltam az alaplapi zajkeltő felé fordulni. Csakhogy a G43-on nincs optikai kimenet. Őszintén szólva ez annyira meglepett, hogy köpni nyelni nem tudtam, időtlen idők óta nem láttam deszkát digitális audio kimenet nélkül. Hozzá kell tenni, hogy mivel eredetileg nem szándékoztam az alaplapi realteket használni, ezért nem is néztem utána ennek, csak akkor tünt fel a hiánya, amikor rá akartam kötni az erősítőt.
Végül a HDMI kábel csere megoldotta a problémát az erősítő és a VGA kari között, szóval az alaplapi csak ideiglenesen volt használatban - viszont analóg csatlakozással, amit már időtlen idők óta kerülök...
-
Az az Andre Yang, akit 2010-ben bannolt a FutureMark és HWBot, mert csaláson érték? Ez aztán tényleg a kemény tuningos ismérve.
Ha róla van szó, akkor nem meglepő, hogy ASUS deszkát használ, ha egyszer most az ASUS RoG támogatja, pénzeli. Az lenne a meglepő, ha nem ASUS deszkát használja....
-
FatalEror
addikt
Ha már tuning szerintem a legjobb tuningos sosem ragad le egy márkánál mivel fentebb írtátok,hogy pl a Giga lapba többet ment egyszer a bizonyos proci mint az ASUS-ba vagy amikor Toyone mondta az FX6100-as tuningnál,hogy akkor éppen a GD80 volt legjobb mert több órás fagyasztás után sem őrült meg szemben más lapokkal
[ Szerkesztve ]
HardCore is my LifeStyle
-
Ez a "XY gyártó jó/rossz" viszonyítást sose értettem. Általában minden gyártónak vannak jobb/rosszabb termékei, sorozatai.
Ha már MSI, volt K8N lapom és akad pár a környéken, de az északi híd hűtése (apró, négy centis venti) egy katasztrófa, az összes lapon pár hónapon belül elkezdett sivitani, szóval lehetett lecserélni passzív hűtésre.
Ettől függetlenül most is MSI deszkám van, és alapvetően elégedett vagyok vele. Amiben nem vagyok vele elégedett, arról nem az MSI tehet, én voltam figyelmetlen.
-
7600 GS
addikt
-
Oliverda
félisten
Épp minap beszélgettem egy itt is rendszeresen megforduló, elismert tuningossal, aki mesélte, hogy ugyanazon procival azonos az órajelen x sok ponttal többet kaptak valamelyik Gigabyte deszkában mint az ASUS-ban. Nyilván ez nem egy általánosítható dolog, de van ilyen.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
-
-
ZeroLimit
tag
jó lap jó ár kéne váltani már
-
atti_2010
nagyúr
Szerintem felnőtt az MSI is a feladathoz akár csak az Asrock.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
Milka 78
nagyúr
Igen tetszetős lap és egész jó áron van.Én lassan egy éve használok egy z68a-gd80(gen.3)-ast,de nagyon meg vagyok elégedve vele
-
atti_2010
nagyúr
A környezetemben már mindenkinek MSI lapot szereltem de még egyszer sem volt gond, nálam is megfordult vagy 3-4 az utóbbi 3 évben, viszont nekem a Gigával nem volt szerencsém.
-
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #82 üzenetére
értem,nekem még nem(mondjuk gyorsan cserélgetem a cuccaim,nincs idejük meghalni),adatlapodat látva,úgy veszem észre hogy a jövő favoritját választottad
Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
atti_2010
nagyúr
válasz kucseranor #83 üzenetére
Igen jól tudod.
-
atti_2010
nagyúr
válasz kucseranor #77 üzenetére
Viszont az MSI FM2 lap nagyon tutti.
-
Oliverda
félisten
Azért gondolod így, mert nem ismered az Ivy Bridge-et. Az igazság a hírben van. Illetve az MSI sem állít semmi valótlant, mivel valóban három darab x16-os slot van az alaplapon, de ebből csak egyhez lehet 16 sávot hozzárendelni.
[ Szerkesztve ]
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
aram01
nagyúr
válasz Ł-IceRocK-Ł #75 üzenetére
elfogult vagy ? vagy csak a misi nem jön be?
-
FatalEror
addikt
válasz kucseranor #77 üzenetére
Nem nincsen mivel gondolom AMD fronton nincsen igény ilyen lapokra,illetve ha eddig nem csináltak nem most fogják elkezdeni.
HardCore is my LifeStyle
-
kucseranor
tag
Van rá esély, hogy kiadnak egy ilyet AM3+ ban? Vagy mindig Intelék kiváltsága marad egy normálisan kinéző lap?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Tetszetős darab tudásban is ott van.
De msi-ért pénzt nem adok"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
Tidus
addikt
A témaindító írás a foglalatokra vonatkozóan nem teljesen valószerű. Szerintem
Ez alapján.
3x PCI Express x16 Gen3
4x PCI Express x1 Gen2
A bővítőhelyek között három darab PCI Express x16-os és négy darab PCI Express 2.0 x1-es slot található. A PCI Express x16-os slotok csak Ivy Bridge processzor alkalmazásakor üzemelnek 3.0-s sávszélességgel, egyéb esetben a 2.0-s sávszélességgel működnek. Az SLI és CrossfireX alapú multi-GPU rendszereknél a stabilitást egy hattűs PCI Express tápcsatlakozó segíti, ha szükséges.
Én nem sehol nem olvasok 2x8 csatornáról. -
atti_2010
nagyúr
Hát aki ennyire igényes az vegyen egy jó kis venti vezérlőt és bármilyen alaplappal nyugodtan lehet állítgatni a ventilátorokat úgy ahogy szeretné.
-
mghltm
addikt
nem hiaba van deju vu erzesed: Gigabyte GA-990FXA-UD7
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Kronos3000
senior tag
válasz atti_2010 #62 üzenetére
Három napon belül,három munkanap...a vásárlástól számítva ha meghibásodik a termék köteles kicserélni:
Vásárlásaink során sajnos előfordul, hogy a választott termékünk szinte azonnal meghibásodik. Amennyiben olyan termékről van szó, amely a az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet mellékletében szerepel, és az igényünket három munkanapon belül érvényesítjük, úgy a forgalmazó nem vizsgálhatja a csere előtt, hogy a hiba oka a vásárlást követően keletkezett-e (azaz például gyártási eredetű) köteles azt nyomban kicserélni.A Legfelsőbb Bíróság álláspontja is az, hogy a meghibásodott fogyasztási cikket a forgalmazó - három munkanapon belüli érvényesítés esetén - köteles kicserélni (EBH2007.1744)
Ennyi....Wasabi...
-
aram01
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #66 üzenetére
hát jó lenne
-
atti_2010
nagyúr
És mi a gond, teljesen nem állítja le hanem egy minimális fordulaton pörgeti de nem is hallatszik, ha meghaladja az 50 fokot akkor kapcsol rá.
[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
Jól felszerelt "lap", véleményem szerint "egészen elfogadható áron"...!
Ha nem romlik "Kishazánk Forintja" akkor még az is elképzelhető, hogy lejjebb kúszik az ára, mire megjelenik itthon is.
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
aram01
nagyúr
válasz Kronos3000 #59 üzenetére
sokat vettem onnan,nem volt idáig
-
atti_2010
nagyúr
Hétfő 20.a,kedden visszaviszem,közlik nem cserélik hanem bevizsgáltatják a gyártóval...tombolok.
Csak akkor kötelesek cserélni ha nem lehet megjavítani.
-
nagyúr
Gyurika volt?
(#57) atti_2010: 0 van beállítva ahogy látod, és szerintem a 0 az kevesebb, mint az 5
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz atti_2010 #47 üzenetére
Egy combos hűtő simán elvisz venti nélkül egy procit idle. Nekem a Lanparty-n a venti 50°C-nál kapcsolt be és 60-nál érte el a maximumot. Ez tökéletesen elég volt arra, hogy még terhelés alatt se legyen a provi melegebb 55°C-nál.
Vízhűtésnél meg még szivattyú se kellett, hogy idle lehűtse a procit. Annál a kiépítésnél megfordult a víz a rendszerben magától is. Igaz, akkor idle 40°C volt a proci, terhelve meg 70... De ~165W-nál ez már bocsánatos bűn...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Kronos3000
senior tag
Szerintem a tudásához képest rendben van az ára...
Az IPON-ról annyit,hogy nemrég vásároltam tőlük először és utoljára.Cuccot elhoztam hazaviszem,nem működik,ez pénteken volt.Hétfő 20.a,kedden visszaviszem,közlik nem cserélik hanem bevizsgáltatják a gyártóval...tombolok...ők bunkóznak...kapok egy szerviz papírt...3-4 nap ígérik értesítenek.Eltelik egy hét,semmi,telefonálok egész nap,nem veszik fel vagy foglalt.Írok emailt,ekkor fenyegetőzöm,idézem az idevágó törvényeket,két óra múlva jön a válasz,mehetek levásárolni,vagy visszaadják a pénzem.pénz vissza,IPON soha többéWasabi...
-
Madn!ght
addikt
Tetszetős lap!
-
atti_2010
nagyúr
Ja és ha beírod hogy CPU min fan sped 5% akkor alig forog 55 fokig, de beihatsz bármilyen más hőfokot vagy százalékot is.
-
FatalEror
addikt
Most lehet veszekedni,de szerintem mindenkinek világos,hogy ez egy tuning deszka és az MSI nem feltétlen a mindennapokra tervezete,és igaz,hogy többek szerint a régebbi MSI deszkáknak sincsen jó venti vezérlése,de szerintem ennek el lehet nézni,mivel szerintem erről a deszkáról már csak az XTREME ONLY szlogen hiányzik,mondjuk lehet ez egy vissza fogottabb cucc,mivel ez "csak" MPower és nem XPower,de szerintem akkor is kegyetlen jó lap.
HardCore is my LifeStyle
-
atti_2010
nagyúr
A smart fan controlt enabledra tetted? Mert ha oda teszed akkor te adod meg hogy alacsony hőfokon menyivel pörögjön.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz atti_2010 #47 üzenetére
Nem 0-ra gondolok, pl nálam, ha automatán van akkor 2000-n pörgeti a gyári cpu ventit, ami hangos, ha úgy állítom, be, hogy 55°C-nál kapcsoljon csak fel akkor lecsendesedik 1000-re, de még így is hallható. Miért nem lehet X-re szabályozni idle, és terhelésnél meg állítsa be magának.
-
atti_2010
nagyúr
Még szebb lett volna ha tantál kondít használnak mindenhol.
-
aram01
nagyúr
nagyon eltalálták ezt a szín össze állítást,volt már ilyen? nem emlékszem
-
Oliverda
félisten
A régi sem jobb (pontosabban az egy katasztrófa). Az újabbat annyira nem ismerem.
Venti vezérlésben talán most az ASUS a legjobb, de akinek nincsenek extra igényei, annak szvsz az MSI is megfelelhet.
[ Szerkesztve ]
-
atti_2010
nagyúr
Pld. semmi értelme teljesen megállítani a ventit alacsony hőfokon mert akkor pillanatok alatt felmelegszik a borda, inkább járatom 10-15%-on nekem így van mikor egész nap nem vált nagyobb fordulatra.
-
Dassler
őstag
Szép darab, ára elmegy a Z77-esek közt, bár ennyit soha nem adnék egy lapért - a forint jelenlegi vásárló ereje mellett -, úgyhogy csak nézegetem.
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
atti_2010
nagyúr
A mostani MSI lapoknak szinte a legjobb a venti vezérlésük, egyszerűen meg kell adni hogy x fokig hány %-on pörögjön onnan átveszi automatán, egyszerű és nagyszerű.
-
7600 GS
addikt
Azért egy majd' 60 ezres alaplapom legyen már nekem normális ventivezérlés. Ha anno a körülbelül 20 ezerbe kerülő Asus M2N-E alaplapomon is zseniálisan meg volt már oldva, akkor csinálják már meg ezen is, nem olyan nagy cucc.
Bár ez valószinűleg MSI vonás lehet, mert volt a családban egy AMD-s MSI deszka, ott is nagyon rossz volt a ventivezérlés.
-
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #18 üzenetére
Mert úgy gondolják, hogy az senkit nem érdekel, ez tuningra van kihegyezve(nem mind és ált. szarok a ventivezérlések) és aki extrém tuningolni akar az játszik általában, vagy benchmarkol és akkor a zene ami szól az 1000W-os hangfalakból az simán elnyomja a "mütyürke" venti hangot.
-
reset
senior tag
Nincs rá szükségem, de kell nekem
-
watercooling
tag
Hát ez hatalmas húzás msi-től hogy ilyen olcsón adja, 60 k-ért tuti megnézem én is.
2-őt is veszek kapásból, 1-et kulcstartónak a BMW-hez[ Szerkesztve ]
-
kromatika
veterán
nekem is nagyon tetszik.komoly deszkának néz ki.és az árral sem szálltak el.
[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
Komolyan mondom ez "ingyen" van eddig a Big Bang széria mindig 80-100k-ról indított!Szóval lehet érdemes lenne cserélni.
HardCore is my LifeStyle
-
andor1111
tag
válasz ricshard444 #13 üzenetére
Régebben milyen szép színű lapok voltak.acorp, zöld,msi biostar piros,abit nf7 rev2 is tetszett nem úgy mint a monstaniak egyedül giga kék de a komolyabbbbak feketék ott is.
-
leonel
aktív tag
Sajnos az Ipon nem mérvadó.
Trükköznek és Szlovákiából meg ahonnan lehet hordják be a szürkeimportos cuccot.
Sok esetben nem is hivatalos mo-i viszonteladó.
Ez az előző Sabertooth alaplapomnál derült ki amikor valami kapcsán felhívtam az Asus supportot. Jött a hidegzuhany, hogy a lapom ami az Iponból származott nem lehetett volna Magyarországon.
Nem véletlenül megy a trükközés a garancia időkkel sem:
Egy példa:
1 év garival asrock lap és ez nem elírás, hanem bíznak benne hogy 1 éven belül nem lesz baja mert NINCS gariztatási lehetőségük. Ha 1 éven belül meghal az az ő saruk.
Na így tudják olcsóbban adni kiskerben mint a nagykerek!!!Mellesleg egy Iponos kontaktom súgta, hogy pénzmosoda és bármikor bedönthetik!
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
andor1111
tag
2.5.018 Control Centerbe be lehet állítani már sok mindent.Ventivezérlés,feszültség ingadozás figyeléstől kezdve a proci monitorizálása és riasztása,ventik monitorizálása,remote server is van iphone,ipdahoz.
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
válasz matteo_szg #14 üzenetére
iponos árdiagramon cirka 63 kilóról volt az áresés szinte most. meglehet h néhány nagyker még nem reagált rá. vagy trükköznek egyet lehet h nem viszik azon az msrp-n habár az aqua és a lambda is hasonló áron adja. amúgy ha jól tudom az expert az a drága fajta nagyker
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
shishadealer
csendes tag
pofás, és korrekt ár.
A pénz csak papír és annyit ér mint a levegő. A világot forgató erő.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Ilyen szempontból nézve (meg persze sok másból is) az eddigi legjobb alaplapom egy DFI LanParty UT X48-T3RS volt.
-Kapcsolási hőmérséklet (itt kezdtek el forogni az álló ventik)
-Max hőmérséklet (Itt éri el a venti a maximális fordulatot)
-Kikapcsolási hőmérséklet (itt kapcsolta ki az alaplap a gépet)És tökéletesen működött. Nem értem miért nem lehet ezt minden lapra normálisan megcsinálni...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Oliverda
félisten
Azt tudom, de én apotenciális vásárlók szemszögéből próbáltam szemlélni a dolgot. Talán az MSI máshogy számolja az ajánlott árat.
-
.mf
veterán
Ahhoz képest, hogy legutóbbi alaplapom (T5XE CFX-SLI) kevesebb, mint harmadába került, ahhoz képest viszont eléggé elszálltak az alaplap árak is, és nem akarnak lejönni pedig ránézésre nem sok extrát tudnak a mai középkategóriás lapok az enyémhez képest, mégis bő duplájába kerülnek.
BMW mikor perel?
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
omikron23
senior tag
... hát duzzogva az azért elnézegetném a gépemben...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Oliverda
félisten
válasz matteo_szg #10 üzenetére
ASUS SABERTOOTH Z77 - newegg: $239.99
ASUS SABERTOOTH Z77 - ipon: 56.463Ft
Ez alapján szerintem reális lehet a hírben szereplő hazai ár, sőt még akár kicsit kevesebb is lehet belőle a végére.
-
-
Cybertrone
veterán
GD65-öt lazán cserélném erre... jobb a fekete sárga, bár a mostani sem csúnya!
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
-
nagyúr
Beszarok, ugyan olyan szar a ventivezérlése, mint a többi MSI-nek.
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
toyone
őstag
Teljesen korrekt ár lett hozzá.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
7600 GS
addikt
Gyönyörű lap. Bár az enyém helyett most perpillanat nem kéne másik, bőven-bőven kielégiti az igényeimet ez is.
-
atti_2010
nagyúr
Egyre szebb és jobb lapokat csinálnak.
-
Dagidög
senior tag
Szép letisztult lap, sajnos az árcédula már nem felel meg az ízlésemnek.
-
SzlobiG
félisten
Ahhoz képest nem is vészes az ára.
Nagyon szép lap simán cserélném a gigát rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Gaming notebook topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest