Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz matteo_szg #111 üzenetére
Ok, sajnálom, hogy a tisztességes verseny szellemisége ennyire könnyen félresöpörhető és elfelejthető (függetlenül attól, hogy gyártó vagy "versenyző" a vétkező), csak ettől én még nem értek egyet vele.
Igen lefutott dolog, nekem a szemem csak azért akadt meg Andre nevén, mert hát ha ő a "kemény" overclocker mintaképe, akkor az elég sokat elmond az egészről (a mihez tartás végett, nem a 2010-es ügy volt Andre Yang első csalása, ráadásul ott "csak" megosztott eredményeket másokkal, korábban meg illegálisan birtokába került Intel procikkal dolgozott, előtte is kapták el hamis eredményekkel...).
Az meg, hogy az ASUS-t ennyire nem érdekli, hogy a "saját" tuningmesterük milyen háttérrel bír, valahol az ASUS-t minősíti, nem?
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
törölt tag
válasz matteo_szg #114 üzenetére
mégcsak az aktualitását se vitattam. a szánalmas hibára reagáltam, mert szerintem több volt mint hiba de ezt tényleg nem időszerű már régóta, a többit meg én is írtam
-
törölt tag
válasz matteo_szg #103 üzenetére
amiről én tudok az úriemberrel kapcsolatban, az a moa balhé volt, ott viszont egyszerűen csalt legjobb tudomásom szerint, hiszen legalább 4 eredmény a gépével készült és más más helyről, más emberek küldték be. természetesen ez nem függ össze a tudásával, a hozzáértésével, azt bizonyította már, ott viszont egy online versenyt kicsit jobban be akart tarolni mint kellett volna, ami nem szép
-
válasz matteo_szg #106 üzenetére
Ahogy TESCO-zsömle említette, egy nem szándékos csalás például szánalmas hiba (mert nem olvasta el, nem értelmezte a szabályokat rendesen).
Egy szándékos csalás szerintem egy kicsivel magasabb kategória, pl. többet nem kellene verseny közelébe engedni... Ez már nem a szánalmas, hanem aljas és vérlázító kategóriába kell(ene) tartoznia...
-
válasz matteo_szg #103 üzenetére
A szándékos csalás egy (teljesen mindegy milyen) versenyen szernted csak egy szánalmas hiba?
[ Szerkesztve ]
-
tombar
senior tag
válasz matteo_szg #14 üzenetére
iponos árdiagramon cirka 63 kilóról volt az áresés szinte most. meglehet h néhány nagyker még nem reagált rá. vagy trükköznek egyet lehet h nem viszik azon az msrp-n habár az aqua és a lambda is hasonló áron adja. amúgy ha jól tudom az expert az a drága fajta nagyker
Everybody knows, you dance like you fuck. So let me see you dance!
-
Oliverda
félisten
Azt tudom, de én apotenciális vásárlók szemszögéből próbáltam szemlélni a dolgot. Talán az MSI máshogy számolja az ajánlott árat.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
omikron23
senior tag
... hát duzzogva az azért elnézegetném a gépemben...
ASUS Maximus XI Hero (Wi-Fi) :: Intel i7-8086K :: G.SKILL TridentZ 32GB DDR4 4000 MHz :: Asus TUF RTX 3070 TI
-
Oliverda
félisten
válasz matteo_szg #10 üzenetére
ASUS SABERTOOTH Z77 - newegg: $239.99
ASUS SABERTOOTH Z77 - ipon: 56.463Ft
Ez alapján szerintem reális lehet a hírben szereplő hazai ár, sőt még akár kicsit kevesebb is lehet belőle a végére.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
Új hozzászólás Aktív témák
- Politikai mémek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Parkside szerszám kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Elemlámpa, zseblámpa
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...