- Házimozi haladó szinten
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- Nagyon kevés GeForce RTX 5090 készül, és senki sem tudja, hogy miért
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
"Nevezzük el Pityunak!"
Végre egy termék ami megrengeti a ma ismert világot.
I don't fit in. I fit out.
-
-
orbano
félisten
"A vállalat hatalmas potenciált lát a netbookok piacában."
nem semmik a fiúk a cégnél
A vér nem válik VAZZE!™
-
evone
őstag
Itt Ph!-n senkit se hat meg semmi ami uj, ha a tobbsegen mulna, meg mindig 486osokon nyomnank. Olyan gyulolet megy itt az uj cuccok irant hogy az valam hihetetlen, vagy ha valamibol napi 1 hir jon, ismet jon a gyulolkozes. Ha valami nem felel meg az igenyeknek, vagy 10 ezer forintnal dragabb, akkor ismet.
ThinkPad X41,T61 < bármikor elcsérelem őket X200s-re. :)
-
szuper-t
őstag
"Ez utóbbi igény szerint lecserélhető egy 8 vagy egy 16 GB-os SSD meghajtóra, így a vásárló dönthet, hogy a sebesség vagy a tárolókapacitás a fontosabb"
Sebesség?:d mi? még jó h az ssd lassaban ír.
szerk: "Ez utóbbi igény szerint lecserélhető egy 8 vagy egy 16 GB-os SSD meghajtóra, így a vásárló dönthet, hogy a sebesség vagy a használati idő a fontosabb"
engem nem hatott meg az ssd
de legyen ez az én problémám
úgy is orba szájba fogják őket nyomni..[ Szerkesztve ]
-
veterán
Igen, sajnos így van. Mint az nV vs Intel hír topikjában is ki lett vesézve, az Intel nem túl etikus módon olcsóbban adja az Atom + Intel IGP kombót a gyártóknak és így az Atom mellé nem éri meg ION-t tenni.
Végre már jó lenne egy VIA Nano + nV ION párost látni. Kenterbe verné az Intel cuccait, az fix.
-
törölt tag
nagyon bejön a formavilága. előremutatónak tartom a videón is látható ethernet/VGA adapter öteltét is
videó szerint 2009 2. felében lesz majd elérhető. Remélem előtte még lesz egy PH!-s teszt róla
NC100-ashoz hasonlítja méretben a legvégén.
[ Szerkesztve ]
-
twollah
nagyúr
Kicsit elkestek ezzel az Albatron-nal.
-
Male
nagyúr
"az adatokat pedig egy 80 GB-os merevlemez hordozhatja. Ez utóbbi igény szerint lecserélhető egy 8 vagy egy 16 GB-os SSD meghajtóra, így a vásárló dönthet, hogy a sebesség vagy a tárolókapacitás a fontosabb számára"
Biztos ezek között kell döntenie? Mert az az SSD azért elég lassú is lehet akár...
-
Móci
addikt
Szépnek szép, a belseje szinte ugyanaz, mint a többi, az ára meg nem lesz kedvező, az biztos.
Ismét egy felesleges netbook. Bár, ha olcsó lesz, akkor lehet benne fantázia."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
WilliamGhost
tag
nekem bejön külsőre
There is no cloud, just other people's computers!
-
kelzsoca
félisten
Ha az árat jól állítják be még sikeres is lehet(ne)
-
BloodRay
veterán
Tényleg nem csúnya, de miért venné valaki pont ezt?
Az árával kell csábítania."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
^Clown
addikt
Oldalról szép, a többi meg majd kiderül
-
törölt tag
ránéztem az oldalnézetre, és azt mondtam ez szép. megláttam a zsanért és le is mondtam róla. szerintem idióta ez a kialakítás. az meg hogy egy éve kellett volna kijöjjenek ezzel az más kérdés. nehéz dolguk lesz, csak egy megfelelően agresszív árazással lesz esélyük egy ennyire telített piacon
-
-XadAnuX+
őstag
Kicsit későn, de ha jól beárazzák, népszerű lehet, mint a többi netbook.
-
zed1983
őstag
Hmm...ez érdekes egy napon xigmatek első háza és az albatron első netbookja
YouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
Ste
addikt
Nagyon bejövős, csak legyen hozzá nagyobb akksi is
-
Dr. Akula
félisten
Igazán újíthatnának már valamit, mindegyik gyártó tökugyanazt kínálja.
-
Psychonaut
veterán
Szép.
-
Magnum_
nagyúr
árban biztos nem pozicionál a többi alá.... Packard Bell se az a húdenagynév, aztán annyi, ha nem drágább,mint a többi.. a FuSi legalább akciózott...
I humbly and respectfully decline™
-
dbius
veterán
Hmm, oldalról egész pofásnak tűnik. Viszont ha már ilyen későn jönnek ki vele, szerintem nem ártott volna egy kicsit módosítani a standard hozzávalókon... Ez a recept már kicsit kifakult egy kicsit...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest