Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Cyberpunk #32 üzenetére
azért lehet velem van a gond, de pl amikor vettem a videókártyát egy srácnál, ott volt egy TN-es Acer, és egy Dell IPS moncsi és azért nincs olyan hatalmas különbség, szerintem, szép képe volt a TN-nek is(kontrasztosabb volt láthatóan és a színei is szépek voltak, szemből pedig homogén volt, azt nem annyira izgat hogy 180 fokból hogy néz ki)
tehát az a 10K különbség reális, nincs nagyságrendi különbség szerintem
ne a régi TN monitorokból indulj ki, vagy amiket a budget laptopokba raknak, azok tényleg hányások
egy jobbfajta TN monitor megközelíti az IPS-t sőt talán le is hagyja bizonyos részterületeken amellett hogy olcsóbb
és kicsit unalmas már ez az IPS Istenítés ami itt folyik, annyival jobb, oké lehet jobb, de nem annyival
sőt a 931C-m(minőségi TN) után nem estem le a székről hogy hű, annyival szebb(ha eltekintünk a felbontástól, mert a Samu csak 1280-as volt)
de 10K-t lazán megér az IPS, ebbe egyetértek
, én is jól döntöttem szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- MSI Optix G24C 24 Full HD 144Hz ívelt gaming monitor
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Gombászkönyvek egyben
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest