Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Sector Chronus 91 is under Orc assault.
You have to wait 03:59:11 or use 1$ to fuel the Ultramarines spaceship. -
ripla
addikt
/legyint.
pár éve még majd megvesztem a wh40k játékok miatt, mostanra viszont már mindenféle senkik fejleszthetnek bármit a név alatt. sokan lettek és felhígult a szakma.
-
Drakk
tag
Szerintem a legjobb GW játék a Final Liberation volt. Nagyon sokat játszottam vele. Eszméletlen hangulata volt. Jó lenne, ha valaki portolná táblagépre.
-
csibe1
addikt
Hiába kapunk havonta egy W40k játékot, ha az nem olyan, mint amit szeretnénk.
Nekem a Dawn of War 2 már nem jött be, hiába lett jobb a grafika.
Ez meg nem lenne rossz, bár ránézésre egy Mechwarrior klón W40k köntösben, de PC-re miért nem lesz?
Kiváncsi vagyok mikor hoznak ki egy normális FPS-t vagy esetleg TPS-t, és egy Dawn of War stílusú stratégiát PC-re.
Jöhetne egy Imperial Guard játék és RTS is.
A Space Marine nem lett rossz szerintem, a Kill Team viszont egy egy vicc kategória,
mégis kiadták PC-re.
A W40k könyvek magyar nyelvű kiadását is leállították, pedig nagyon tetszett ami eddig megjelent. -
Hajdan azért sírtunk, hogy jöjjön már végre egy új Wh40k játék, most meg lassan havonta kapunk egyet. Mégse vagyunk boldogok...
Amúgy első ránézésre nem is olyan vészes. Bár nagyon úgy néz ki, hogy egy TPS játékra ráadták a Wh40k gúnyát, és semmi többről nem beszélhetünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A legújabb WH40k játék kizárólag mobil rendszerekre jelenik majd meg.
- Fotók, videók mobillal
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox Game Pass [2025] - A májusi lista
- Akciófigyelő: Ütős ajánlatokkal nyit újra a Xiaomi Store az Arena Mallban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Realme GT 5G - versenyképes
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- AKCIÓ! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest