- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Steam Deck
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Meg tudod, de ne akard, 720p a max amit tud így... és ahhoz is kell a hálózat rendesen, főleg ha 60 FPS-sel szeretnél játszani.
Én nem ajánlom, bohóckodni biztos jó, de amúgy ugyanolyan vicc mint az Xboxos ugyanilyen megoldás... bár legalább ez megy Mac-en is virtualizáció nélkül.
-
A kliensprogram már kijött, és pontosan úgy működik, mint a Vita Remote Play: interneten keresztül is, akár rest módból is felverve a PS4-et. Felhasználóbarát, nem kell hozzá VPN és társai.
...azaz csak működne, mert a 3.50 híján a PS4 csak bekapcsolt, de nem tudnak összekapcsolódni. Jöhetne már
-
Vicces egy Vaioval fotózni ezt... Amikor eladták a picsbe...
-
Carasc0
őstag
Azt megtudom csinálni, hogy a PS4-en vitt játékot remote-zom a Samu TV-mre? Hogy ne kelljen a HDMi kábelt kötögetnem? Vagy erre fog szolgálni a holnapi frissítés?
-
HaJózsi
aktív tag
A Remote Play-hez le kell majd tölteni bármilyen programot a gépemre?
-
enterlaci
senior tag
Erre a remote play-re kíváncsi vagyok, épp mostanában gondolkodtam, hogy a monitornál játszanék inkább alkalmanként. Ha nem lesz lag, akkor nem kellene hdmi kábelt dugdosni ide-oda...
-
sotetlovag97
tag
Már előre látom, hogy a pc-s társadalom egy nagyon kifinomult része valamilyen hacket fog kitalálni erre.
Mondjuk lesznek adott gépek és egy eléréssel te is tudsz majd játszani. Lehet hülyeség, de ha úgy vesszük vannak olyan feltalálások amik a véletlenen vagy "hülyeség" miatt jöhettek létre.(pl.: Goat Simulator) -
Zedz
addikt
Remote playhez az lenne komoly, ha lenne local co-op, és mondjuk valaki a tv-n látná full az ő részét, a partner pedig a gépen.
-
sz_abika
addikt
És vajon ez is limitálva lesz a helyi hálózatra, mint a Steam home forwarding?
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest