Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen széket vegyek?
- Steam Deck
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Mini-ITX
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Fasza, a játéktársadalom ismét letette a voksát a 600. sztori nélküli zsírátlag folytatások mellett. Még egy-két ilyen bukó és utána Isteni csoda kell majd hogy a kiadók pénzt verjenek bármiféle újító jellegű/sztoriközpontú alkotásba. Aztán persze mindenki sír a fórumokon hogy mennyire szürke a 25. CoD meg a tököm tudja milyen verekedős-játék, NFS, mégis ezeket veszi mindenki. Grat.
-
Ateszzero
őstag
Nemrég kezdtem el játszani vele, de eddig tetszik. Az irányítást még szoknom kell, ahogy a csajszit utasítgatni kell , az még szokatlan.
-
mad1
veterán
Nagyon remeltem a folytatast.Nallam hibai ellenere 9es volt a jatek,igy ennek a hirnek igazan orulok.
Varjuk a folytatast! -
breetai
aktív tag
Szerintem sem hibátlan, DE egy kifejezetten jó játék. Ill. engem a story végett nagyon érdekelne a 2. rész.
-
finkelstein
tag
Pedig jó játék, sőt meglepően jó, bár néha a kamerakezeléstől falra tudtam volna mászni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite