Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Fasza, a játéktársadalom ismét letette a voksát a 600. sztori nélküli zsírátlag folytatások mellett. Még egy-két ilyen bukó és utána Isteni csoda kell majd hogy a kiadók pénzt verjenek bármiféle újító jellegű/sztoriközpontú alkotásba. Aztán persze mindenki sír a fórumokon hogy mennyire szürke a 25. CoD meg a tököm tudja milyen verekedős-játék, NFS, mégis ezeket veszi mindenki. Grat.
-
Ateszzero
őstag
Nemrég kezdtem el játszani vele, de eddig tetszik. Az irányítást még szoknom kell, ahogy a csajszit utasítgatni kell , az még szokatlan.
-
mad1
veterán
Nagyon remeltem a folytatast.Nallam hibai ellenere 9es volt a jatek,igy ennek a hirnek igazan orulok.
Varjuk a folytatast! -
breetai
aktív tag
Szerintem sem hibátlan, DE egy kifejezetten jó játék. Ill. engem a story végett nagyon érdekelne a 2. rész.
-
finkelstein
tag
Pedig jó játék, sőt meglepően jó, bár néha a kamerakezeléstől falra tudtam volna mászni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest