- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem meg egy próbát megér. Ha másért nem, akkor csak nemzeti öntudatból, mert magyar. Amíg más nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig maradok annál, hogy legalább itthon marad a pénz, itthon költi el, itthon adózza le (már amennyit
). Lehet, hogy pont ott költi el, ahol az én anyum, vagy a te anyud dolgozik, és ha ezt kivetíted nagyba, máris nem kell becsukni annak a boltnak sem, és még az is elképzelhető, hogy nem csak kínai bolt, és angol/francia hiperszupermarket marad pár éven belül. Szerintem senki nem hal bele, ha vesz 1 db-ot, és meglátjuk milyen. A sok bezzegországban is így csinálják (francia, német, amerika stb.), nyilván nem azért mert hülyék. Persze ez csak magánvélemény.Persze ha szar, akkor nem kell megvenni, de ki kell próbálni.
egyébként persze nem értek hozzá, azért ekkora a szám
ez a szilikon felfogató bizbasz, ez hogy működik? Hogyan kell ezzel rögzíteni? El nem tudom képzelni, nagyon megköszönném, ha valaki leírná. Mer' akkor nem csak a szám járna, de vennék is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Hobby elektronika
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus Black Dynamic Island, 48 MP fő kamera 256 GB -100%
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3538
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Lehet, hogy pont ott költi el, ahol az én anyum, vagy a te anyud dolgozik, és ha ezt kivetíted nagyba, máris nem kell becsukni annak a boltnak sem, és még az is elképzelhető, hogy nem csak kínai bolt, és angol/francia hiperszupermarket marad pár éven belül. Szerintem senki nem hal bele, ha vesz 1 db-ot, és meglátjuk milyen. A sok bezzegországban is így csinálják (francia, német, amerika stb.), nyilván nem azért mert hülyék. Persze ez csak magánvélemény.
ez a szilikon felfogató bizbasz, ez hogy működik? Hogyan kell ezzel rögzíteni? El nem tudom képzelni, nagyon megköszönném, ha valaki leírná. Mer' akkor nem csak a szám járna, de vennék is.