- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- A Minisforum kiegészítőjével száműzhetjük a VGA-t a házból
- Felköszöntötte a tíz éves DirectX 12-t a Microsoft
- Maduro szerint venezuelai gyerekek gyártják majd az NVIDIA chipjeit
- Mit vegyek a nagyszülőknek karácsonyra? 🎁 6 hasznos ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Szerintem meg egy próbát megér. Ha másért nem, akkor csak nemzeti öntudatból, mert magyar. Amíg más nem bizonyítja az ellenkezőjét, addig maradok annál, hogy legalább itthon marad a pénz, itthon költi el, itthon adózza le (már amennyit
). Lehet, hogy pont ott költi el, ahol az én anyum, vagy a te anyud dolgozik, és ha ezt kivetíted nagyba, máris nem kell becsukni annak a boltnak sem, és még az is elképzelhető, hogy nem csak kínai bolt, és angol/francia hiperszupermarket marad pár éven belül. Szerintem senki nem hal bele, ha vesz 1 db-ot, és meglátjuk milyen. A sok bezzegországban is így csinálják (francia, német, amerika stb.), nyilván nem azért mert hülyék. Persze ez csak magánvélemény.Persze ha szar, akkor nem kell megvenni, de ki kell próbálni.
egyébként persze nem értek hozzá, azért ekkora a szám
ez a szilikon felfogató bizbasz, ez hogy működik? Hogyan kell ezzel rögzíteni? El nem tudom képzelni, nagyon megköszönném, ha valaki leírná. Mer' akkor nem csak a szám járna, de vennék is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Cooler Master MWE 850 Gold V2 80 PLUS Gold
- Cooler Master MasterAir MA620P RGB TUF Gaming Edition
- ID Cooling Frozn A610 minden tartozékával, jótállással
- Új Arctic Liquid Freezer III. 360 Pro A-RGB eladó ventik nélkül, 6 év garancia!
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

). Lehet, hogy pont ott költi el, ahol az én anyum, vagy a te anyud dolgozik, és ha ezt kivetíted nagyba, máris nem kell becsukni annak a boltnak sem, és még az is elképzelhető, hogy nem csak kínai bolt, és angol/francia hiperszupermarket marad pár éven belül. Szerintem senki nem hal bele, ha vesz 1 db-ot, és meglátjuk milyen. A sok bezzegországban is így csinálják (francia, német, amerika stb.), nyilván nem azért mert hülyék. Persze ez csak magánvélemény.
ez a szilikon felfogató bizbasz, ez hogy működik? Hogyan kell ezzel rögzíteni? El nem tudom képzelni, nagyon megköszönném, ha valaki leírná. Mer' akkor nem csak a szám járna, de vennék is.