Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DeFranco

nagyúr

válasz kekegsm #15 üzenetére

próbáltam emulálni (:D) az egyébként én szememet is helyenként szúró szóhasználatot

Haszna annyi lenne, hogy azt is le [lehetne tölteni illegálisan], ami konzolra jelent meg, és akkor még [magára] a [konzolra] sem kell költeni, meglenne minden ingyen. Nem hiába fizetteti ki anyával meg apával [a kedves kis lurkó] a 120 megabites [sebességű] UPC [internetet], meg a [játékok problémamentes futtatására összeállított számítógépet] [indokolatlanul nagy teljesítményű státusszimbólumként működő, a gép erősségét demonstrálni hivatott tápegységgel] karácsonyra.

Aztán meg persze mehet a [panaszkodás] [facebookon (szerk: internetes közösségi oldal)] [az sg.hu fórumain] meg [a prohardver lapcsalád hasábjain], hogy mekkora [csalódás, hogy], semmi [érdemi tartalmat nem nyújt a játék], három óra alatt [végigjátszottam a fő történetszálat], [tele van bosszantó programozási hibákkal], [sajnos ebben a formában nincs lehetőségem megfizetni a termék ellenértékét], pedig [a tartalmas szórakozásra szívesen áldozok]. [Sajnos azonban ez nem tekinthető tartalmas szórakozásnak, a moziban is mindig unalmas a film, hát oda is fizetés nélkül próbálok beosonni, és a rossz ízű zsemlét sem fizetem ki a pénztárnál].

Új hozzászólás Aktív témák