Hirdetés
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- Computex 2025: VGA-dömping az Acernél
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- E-book olvasók
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
1m1s
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #8 üzenetére
a civ 5 ajánlottja megegyezik nagyjából a heroes 6 minimumjával, és ahogy nézem olyan nagy grafikai változtatás nincs pár effekten kívül, így sztem menni fog az.
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Van egy üzleti notebookom (vagyis nem kimondottan játékra tervezték), GMA HD videó van benne 8GB rammal. A Heroes 6-tal játszom rajta úgy, hogy 1280x800 felbontás mellett minden paraméter minimum beállításon van. Nem mondom, hogy hasít, de így még bőven játszható. Ehhez képest ez a Beyond Earth mit szólhat vajon a konfigomhoz?
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #1 üzenetére
Ha az Alpha Centaurit szeretted, akkor ezt kötelező lesz megvenni.
Különben meghalsz.
Na jó az utolsó mondat nem igaz.
-
1m1s
tag
ha nem lesz sokkal nagyobb a gépigénye mint a civ5-nek akkor beruházok majd rá, nekem tetszik videók alapján, persze előtte kipróbáljuk.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #1 üzenetére
nekem a civ5 csalölódás volt. sajnos nem készültek rá olyan teljes konverziós modok, mint a 4hez.
-
törölt tag
Épp azt nézem, hogy a Steames "Classics Bundle" verzióhoz a Civ 4 és 5-ből is csak a sima verziót adják, mégis +20 EUR.
Eléggé lehúzós irányba indult el ez a sorozat (azt már meg sem említem, hogy a Civ 5 ingyen és Bundle-ben is volt nem is olyan rég a többivel együtt...). -
CybonTom
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1 üzenetére
Megvan az összes eddigi, de én is megvárom majd, míg kijön az összes dlc hozzá és akkor családilag mindenkinek megvesszük, aztán nyomjuk a multit
Amúgy ez pont az a játék amihez nem lehet sokat hozzá fűzni, csak majd ha kijött és kiderül, hogy az újítások/módosítások hogy válnak be a játékmenet szempontjából...
-
törölt tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #1 üzenetére
Azért mert még nem aktuális. Majd ha kijött mind a 100 dlc hozzá, megveszem egyben. De az még 2 év
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Milyen népszerűek errefelé az észjátékok, hogy fél nap alatt se szól hozzá senki.
Ha jó véleménnyel lesz róla a sajtó, talán beújítom (ha a laptopom elbírja egyáltalán).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ROG Strix G512LU 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest