- Mini-ITX
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én nem hiszem, hogy valaha lesz már Windows 10 ultramobil eszköz, a Microsoft túl balf@szul csinálta az egészet és a vonat pedig azóta villámgyorsan elrobogott mellettük.
Pedig én is nagyon szerettem volna, hogy legyen, de én már elengedtem. Nem igazán tudok többé hinni a Microsoftban meg hogy milyen irányba is akarnak elmenni a jövőben. Szerintem szolgáltatásokban látják a jövőjüket, nem akarnak ők itt már Windowsot mobil platformra készíteni, miután rendesen felsültek vele.
(#70) sheratan És ki a fenének kellenek az UWP-s szarok? Phelan is elmondta párszor az Othersideban, hogy nem jó koncepció ez az UWP platform. Ráadásul az így készült játékoknál még rendesen a beállításokat sem lehet tweakelni, mert nem férsz hozzá a config fájlhoz.
-
törölt tag
Egyrészt az sosem jó, ha csak egy dologra koncentrálnak, mert ha az bukik, az egész cég bukik. Másrészt évek óta látszik az a tendencia, hogy egyre inkább a hordozható eszközök felé tolódik a piac, ott pedig a MS-nak továbbra sincs túl sok használható terméke (a W10-es x86 laptopokat ne számoljuk ide a nagyon kevés üzemidő és általában méretes külső miatt azért). A WinRT, a WP is próbálkozások voltak, hogy ezt orvosolják, de valahogy nem nagyon akarnak az emberek rámozdulni. Illetve itt van most ez a Duo, de majd a W10X is ezt a vonalat követi, csak szerintem amíg nem hagyják el az ezer éves legacy részét, addig sosem lesz versenyképes. Lehet, hogy azt kellene inkább csinálják, hogy a business felhasználóknak hagynak egy legacy rendszert win32 támogatással, vagy azt külön fizetőssé tenni a Pro licenc alá, mindenki mást meg terelni az UWP alkalmazások felé.
Szóval persze, hogy elengedtek pár dolgot. Mert manapság abból nehéz megélni, hogy csinálsz egy szoftvert és eladod. Mindenki arra mozdul, hogy csinálsz egy szolgáltatást, és folyamatosan pénzt szedsz (átalánydíjat) a fenntartásért és fejlesztésért. -
törölt tag
W10-nek mindössze annyi problémája van (és 20 éve még kiröhögtek volna ilyen kijelentésért), hogy nincs rá értelmes app kínálat. Mert senki nem akart modern appokat fejleszteni, az RT is ebbe halt bele, hanem inkább cipeljük a win32 cuccokat a 90-es évekből, aztán meg megy a panaszkodás, hogy milyen nagy, lassú, és nem tud megszabadulni régi hibáktól.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Megjelenési dátumot kapott a MindsEye
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5900X CPU + 32GB RAM + B450 alaplap (akár külön is)
- I7-9700KF Félkonfig /MSI Z370 SLI PLUS /16GB /SSD /Cooler
- iPhone 15 Pro Max / Natural Titanium / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (156)
- iPhone 13 Pro / Sierra Blue / 256GB / Gyári kártyafüggetlen (142)
- iPhone 13 Pro / Graphite / 128GB / Gyári kártyafüggetlen (143)
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Használt, karcmentes
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest