- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Apple asztali gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kompakt vízhűtés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Én nem hiszem, hogy valaha lesz már Windows 10 ultramobil eszköz, a Microsoft túl balf@szul csinálta az egészet és a vonat pedig azóta villámgyorsan elrobogott mellettük.
Pedig én is nagyon szerettem volna, hogy legyen, de én már elengedtem. Nem igazán tudok többé hinni a Microsoftban meg hogy milyen irányba is akarnak elmenni a jövőben. Szerintem szolgáltatásokban látják a jövőjüket, nem akarnak ők itt már Windowsot mobil platformra készíteni, miután rendesen felsültek vele.
(#70) sheratan És ki a fenének kellenek az UWP-s szarok? Phelan is elmondta párszor az Othersideban, hogy nem jó koncepció ez az UWP platform. Ráadásul az így készült játékoknál még rendesen a beállításokat sem lehet tweakelni, mert nem férsz hozzá a config fájlhoz.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
törölt tag
Egyrészt az sosem jó, ha csak egy dologra koncentrálnak, mert ha az bukik, az egész cég bukik. Másrészt évek óta látszik az a tendencia, hogy egyre inkább a hordozható eszközök felé tolódik a piac, ott pedig a MS-nak továbbra sincs túl sok használható terméke (a W10-es x86 laptopokat ne számoljuk ide a nagyon kevés üzemidő és általában méretes külső miatt azért). A WinRT, a WP is próbálkozások voltak, hogy ezt orvosolják, de valahogy nem nagyon akarnak az emberek rámozdulni. Illetve itt van most ez a Duo, de majd a W10X is ezt a vonalat követi, csak szerintem amíg nem hagyják el az ezer éves legacy részét, addig sosem lesz versenyképes. Lehet, hogy azt kellene inkább csinálják, hogy a business felhasználóknak hagynak egy legacy rendszert win32 támogatással, vagy azt külön fizetőssé tenni a Pro licenc alá, mindenki mást meg terelni az UWP alkalmazások felé.
Szóval persze, hogy elengedtek pár dolgot. Mert manapság abból nehéz megélni, hogy csinálsz egy szoftvert és eladod. Mindenki arra mozdul, hogy csinálsz egy szolgáltatást, és folyamatosan pénzt szedsz (átalánydíjat) a fenntartásért és fejlesztésért.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
W10-nek mindössze annyi problémája van (és 20 éve még kiröhögtek volna ilyen kijelentésért), hogy nincs rá értelmes app kínálat. Mert senki nem akart modern appokat fejleszteni, az RT is ebbe halt bele, hanem inkább cipeljük a win32 cuccokat a 90-es évekből, aztán meg megy a panaszkodás, hogy milyen nagy, lassú, és nem tud megszabadulni régi hibáktól.
-
addikt
Hát hamarabb veszek egy iPadet, mint egy ilyet... De akinek van feles égetnivaló pénze, az költsön csak ilyenre...
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Yapp, szerintem is voltak jó windowsos telefonok. Nem is értem, hogy mit Androidozgatnak itt.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Gaming notebook topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- PlayStation 5
- Politika
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest