Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano

titán

válasz vicze #57 üzenetére

lehet, hogy te kliensekről beszélsz, én viszont komplex hálózatról.
    például egy iskolában diákok azonosítóinak komplex, központosított menedzsmentjéről.

"Megértem, hogy leszarod a biztonságot": nem, egyáltalán nem. számomra a biztonság nagyon fontos, és az a véleményem, hogy azt ms eszközökkel nem lehet megcsinálni. ezért röhögök, amikor hulladék exchange-t erőltetik, mikor a linuxos levelezőszerverekkel nagyon sok nagyságrenddel kevesebb baj van. exchange-t kiengedni a netre? lol. először az ember elévarr egy linuxot, majd amikor kiderül, hogy a linuxos levelezési tűzfal levelező szervernek is mindenben jobb, mint az exchange, akkor kiveszi mögüle az exchanget és mindenki boldog. a gazdasági vezető biztosan.

te is elköveted azt a hibát, hogy azt hiszed, azért utálom ezt meg azt, mert nem tudom mi az. összekevered az érteni és az egyetérteni kifejezéseket.

azért nem kell külön sw hozzá, mert a linuxok alapértelmezett autentikációs rendszere, a pam, azokat, amiket kértél, alapértelmezetten beépítve tudja. például: [link] de ilyen weblapokat te is találhatnál, ha elindítanál egy keresést. A unixokon ezer éve van NIS+, leánykori nevén yellow pages, a pamot össze lehet gyógyítani ldap-pal, sql szerver backenddel, stb. a home könyvtárakat ezer éve lehet automounterrel nfs-en mountolni, stb. stb. mindenre is van megoldás, amiről az ms fanok azt hiszik, hogy az ms találta fel.

Új hozzászólás Aktív témák