Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Ne nézzük már egymás hülyének. Továbbra is kliensekről beszélek nem szerverekről.
Leírtam mit szeretnék. Ezek követelmények, aminek meg kell feleljek, hogy a biztonságot biztosítani tudjam. Nem a kis ujjamból szoptam.
Megértem, hogy leszarod a biztonságot, leszarod a Linux managementjét és nem érdekel téged ez a te döntésed. Én meg kell hogy feleljek ezeknek, mert biztonságban szeretném tudni a gépeket.
"központosított menedzsmentet jelent, mint a windows szervereken az ad"
Az AD nem központosított management, hanem egy cseszett directory, egész pontosan egy szimpla LDAP implementáció. Semmilyen Endpoint funkcióval nem rendelkezik és vagy nem éritek, hogy hogyan működnek az MS rendszerek, vagy csak nem is akarjátok megérteni és csak agyatlan fikázás megy tudatlanságból.
Nincs AD-nk már 7éve és nem is szeretnék soha többet.Az hogy a felhős szolgáltatásokat nem tudod megfelelően használni, vagy nem tudod értelmezni, az megint nem az én problémám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- MSI GTX 1070 Ti GAMING 8G stabil, működésileg megbízható állapotban eladó!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3694
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő