- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laceszgamer #17 üzenetére
Lesz open beta, ez mar hivatalos. Aki pedig elorendeli a jatekot, az a tobbiektol ket nappal korabban mar jatszhat a betaval.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
laceszgamer #17 üzenetére
Augusztus-szeptemberig nem valószínű.
-
laceszgamer
addikt
remélem open beta is lesz hamarosan.
-
Akinek még nincs kódja de kíváncsi a játékra: Battlefield 5 Closed Alpha Live Stream! by jackfrags
-
Dtomka
veterán
válasz
HELLAFLUSH #12 üzenetére
Nem, hisz kitartok. Ha korábban sem kellett megadnom semmit.. Akkor most miért tenném? EA & DICE... bekaphatják!
Az V-t még meg fogom venni.... és szerintem az lesz az utolsó BF! 2005 óta minden megjelent játékukat megvettem, és most sem! 1 kibe...ba...xot alpha kódot nem küldtek. Ennyire értékelik aki kitartó\hűséges....
De mint ahogyan a BF1 esetében is 1 .doc -ban leírtam a betaval kapcsolatban a véleményem, a BF V-ről is lefogom. És UI: - ban elbúcsúzom tőlük. Nem tizen, huszonéves vok már...
Én 1 vagyok, de lehet ezt mások is átélték\gondolják...És ha úgy adódik eladom a gépet és fontosabb dolgokra fordítom az időm. család, barátnő, barátok, kutya... stb...
-
M5Norbi
őstag
Valakinek vélemény srácok?
-
Dtomka
veterán
válasz
HELLAFLUSH #10 üzenetére
Én is írtam nekik, a free dlc bug miatt. Azaz, hogy kártyaszámot kér. De azért megemlítettem, hogy szomorú vagyok, hogy nem kaptam kódot a BF V close alpha-ra
Tudom, 0 % esély, még a válaszra is, de legalább megpróbáltam
-
HELLAFLUSH
őstag
most próbáltam meg tőlük "eleszett kódot" kérni
de sajnos nem adnak
-
Dtomka
veterán
Erről is lemaradtam
Sebaj! Mert lesz OpenBeta
-
Duck663
őstag
Sziasztok,
Egy kódot vagy meghívást én is örömmel fogadnék! Köszönöm! Találkozunk a csatatéren!
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
Ha véletlen valakinek lenne egy felesleges kulcsa azt elfogadnám privát üzenetben! Köszönöm szépen!
-
Raysen623
addikt
Ha valaki kipróbálta már az alfát és omegát ne fojtsa vissza a szavait és legyen kedves írja le tapasztalatait.
-
gzoli2
tag
Ha valaki ki tudja próbálni fx6300 procival kérem irja be hogy fut vele.............
-
Hurrá !
vagy külön kulcs megszerzésével lehet bejutni
Nem lehetne kapni egy külön kulcsot ?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A kizárólag PC-re elérhető próbaidőszakra csak meghívással, vagy külön kulcs megszerzésével lehet bejutni.
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fűnyíró topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -60% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest