Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Hehehe
Érdekes, én pont ellenkező szemszögből látom a dolgot
Szeretem a "vérprő" PC-seket, ahogy próbálják elmagyarázni, mennyivel okosabb dolog félévente HW-t cserélni és szopni az állandóan szar drájverekkel
Meg mennyivel "komolyabb és magasabb szintű" a célzás egérrel és billel
Holott csak és kizárólag annyi előnye van hogy egyszerűbb a pontos célzás az FPS-ekben xD (Persze azért nem árt mellé az Aim, de ezt hagyjuk xD)
Retteghetek hogy nem fut ki a termék??? 8+ éves konzolon játszom ... A 2 éves PC-m meg már régen elavult xD Legalább tudnád mit beszélsz
Fizetem a 800!!! forintos havidíjat (Mennyi most egy doboz cigi?) és a multi mellett még akciósan veszem a dolgokat... Aki nem multizik, annak még ezt sem kell ...
A CoD-os példád a hab a tortán
Nem a CoD az a játék, amiből évről évre kijön, majdnem mindig ugyanaz, és kénytelen vagy megvenni újra és újra, csak hogy játszani tudj? Ez a PC-s alkatrészekre jellemzőbb, nem a konzolokra
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- MSI Stealth 15M A11UEK 15.6" FHD IPS i7-11375H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Black Titanium - Használt, karcmentes
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest