Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
wex|RH
csendes tag
És ma bejelentették. Működni fog!
-
vhw
addikt
Ugyan létezik már megbízható x360 emulátor pc-re?
Egyáltalán hogy kell ezeket elképzelni? Minden egyes játék esetében kell valamit csavarniuk rajta az alkotóknak, hogy az is támogatott legyen és fusson, vagy elvileg bármelyik működne (kéne működnie)?
(még a játékot is megvenném eredeti lemezen, csak menne PC-n)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
DummyBoy
senior tag
Pont azért nem mondtam konzol only címeket (Amelyek persze lényegesen szebbek mint a multiplatformok) mert ezekkel lehet összehasonlítani ...
Kicsit olyan érzésem van most, mintha azt akarnák nekem bebizonyítani, hogy egy 6 éves Ferrari sokkal jobb választás MINDEN SZEMPONTBÓL mint egy Lada Niva, függetlenül attól, hogy nekem trágyát hordani, vagy vadászni kell autó ...
Értem én hogy jó az a Ferrari, de még így is drágább, több vele a gond, és könyörgöm NEM MEGY FÖLDÚTON!
De akkor is jobb ... Értem.
Nekem pl: a BF4 szebb a PC-men mint a BOX-on, viszont hatványozottan bugos, több a kínlódás, és nekem kényelmesebb volt a BOX előtt játszani vele, emiatt vettem meg arra ...
Akinek nincs tapasztalata mindkét oldalon, és nem látja mindkét oldal előnyeit és hátrányait, az sosem fogja ezeket a dolgokat felfogni. A mindkét generációs konzol lényegesen olcsóbb és problémamentesebb mint egy hasonló "valós" teljesítményű PC, ezzel nem lehet vitatkozni.
Nincs értelme versenyeztetni őket, mert a számok itt semmit sem érnek. De mindig beleszadnak az emberek ebbe a hibába ... Aztán meg jön a felismerés ...
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
raziel01
veterán
Csak álmodban. Nézd meg, hogy hogy néz ki a Halo 4 pl vagy a Gears of War 3. Olyan grafikát te a büdös életben nem tudnál 6 éves PC-n játszani. (már ha lenne PC-re akármelyik is.)
Nekem pont 6 éves gépem van HD3870-el, 3Ghz-es Core2Duo meg 2 GB RAM és a legtöbb játék nem néz ki úgy nekem 30 FPS-el, mint konzolon. Bioshock Infinite marhára szaggatott de low-on még épphogy elment. Konzolon legalább normálisan kinéz és nem szaggat. -
DummyBoy
senior tag
Látod pont ez a hozzászólás bizonyítja, hogy nincs sok tapasztalatod a témában.
A 6 éves laptopod ha valóban alkalmas mai játékok futtatására, akkor valószínűleg NÉMILEG többe került mint 60-80 ropi. Viszont kétlem, hogy alkalmas lenne. De megnézném hogyan fut egy 6 éves laptopon egy BF4 vagy Crysis 3 ... (Szerintem mondjuk sehogy ...)
De ezt már leírtam az előbb is...
Life is shor...
-
Reggie0
félisten
Van tapasztalatom. A 6 eves laptopomon boven azon a szinvonalon jatszom, mint te a 8 eves konzolodon. De szerintem is felesleges beszelni rola, ugy sem erted meg, hogy ha a 6 eves konzolon elfut valami, akkor az a 6 eves gepen is elmegy, csak a grafika is 6 eves marad.
[ Szerkesztve ]
-
DummyBoy
senior tag
Igen lehet ... mai napig bánom, hogy 6970-est vettem, nem pedig valami normális nvidia kártyát ...
Ettől függetlenül van annyi előnyöm, hogy úgy szólok hozzá a témában hogy az első PC-met 20 éve raktam össze ... Van némi tapasztalatom a témában, és ha csak felületes is, ennyi év alatt ragad valami az emberre. (Amikor "komolyabban" foglalkoztam a témában, 3-6 havonta KELLETT cserélni az alkatrészeket a gépemben, hogy a lehető legkevesebb befektetéssel szinten lehessen tartani ... )
Előfordulhat hogy pure HW erőben alkalmas lehetne egy 5-6 éves (Persze az akkori felsőkategória, ami már megint nem 60k ...) gép BF4-et vagy Crysis 3-at futtatni, de biztos vagyok benne, hogy az alábbiak futtatásához szükséges technológiák nem elérhetőek, így technikailag NEM menne rajtuk semmi komolyabb.
Ez ráadásul sok helyen csak SW-es korlátozás, "kedvenc" GPU gyártóm, az ATI nagyon profi ebben, hogy rákényszerít az új szériák megvásárlásához, hogy egy olyan feature-t megkaphass, amit már lehet a 4600TI is tudott ...
A PC szerintem is királykategória, de nem úgy ahogyan itt sokan elfröcsögik. Számomra a szimulátorok a játékok királyai, és ott bizony a PC egyeduralkodó (Oké, van Forza és GT, de ezek csak a kivételek, amelyek erősítik a szabályt ...) FPS-es kazuárkodáshoz ugyanolyan jók a konzolok, mint a PC... (Sőt, számomra sok szempontból még jobbak és kényelmesebbek is.)
A konzolok ráadásul mentesek a PC-s élet árnyoldalának 90%-ától ... Nincs drájvervadászat, meg új HW az új játékhoz, meg hasonló szarakodások. Kényelmes, egyszerű és jól működő dolgok.
Csak végig kell gondolni a dolgokat. Valamint mindenki azzal jön hogy a PC szebb-jobb-erősebb. Hogy ez látványos legyen folyamatosan kell fejleszteni. Konzolt megveszed és olyan lesz. Lehet hogy a PC-n szebb lesz, de sokkal többe is kerül. Ha megelégszünk egy közepes látvánnyal és jó futási sebességgel, akkor már el is vesztette a PC az egyetlen normális előnyét.
Természetesen ha valakinek speciális igényei vannak, amit pl: csak a PC tud kielégíteni, annak a konzol nem lehet alternatíva, de ez már más lapra tartozik.
[ Szerkesztve ]
Life is shor...
-
Reggie0
félisten
Nem kell felevete cserelni, ahogy a konzolban sem kell fel evete. Csupan megvan a lehetoseg. Ha visszaveszed konzol szinvonalra(30fps, max. FHD vagy annyi se) , akkor az 5 eves gep ugyan olyan jo.
A CoD-os pelda direkt volt, igen azt kell evente megvenni, mert hiaba van meg a regi, azzal mar senki nem jatszik.
-
DummyBoy
senior tag
Hehehe Érdekes, én pont ellenkező szemszögből látom a dolgot
Szeretem a "vérprő" PC-seket, ahogy próbálják elmagyarázni, mennyivel okosabb dolog félévente HW-t cserélni és szopni az állandóan szar drájverekkel Meg mennyivel "komolyabb és magasabb szintű" a célzás egérrel és billel Holott csak és kizárólag annyi előnye van hogy egyszerűbb a pontos célzás az FPS-ekben xD (Persze azért nem árt mellé az Aim, de ezt hagyjuk xD)
Retteghetek hogy nem fut ki a termék??? 8+ éves konzolon játszom ... A 2 éves PC-m meg már régen elavult xD Legalább tudnád mit beszélsz
Fizetem a 800!!! forintos havidíjat (Mennyi most egy doboz cigi?) és a multi mellett még akciósan veszem a dolgokat... Aki nem multizik, annak még ezt sem kell ...
A CoD-os példád a hab a tortán Nem a CoD az a játék, amiből évről évre kijön, majdnem mindig ugyanaz, és kénytelen vagy megvenni újra és újra, csak hogy játszani tudj? Ez a PC-s alkatrészekre jellemzőbb, nem a konzolokra
Life is shor...
-
raziel01
veterán
Célozni ugyan úgy kell. Irdatlan hülyeség az, hogy nem kell célozni. Általában van célzás rásegítés, bizonyos játékokban több, néhol kevesebb. Sokszor ki is kapcsolható.
Pl Max Payne 3-at egyáltalán nem mondanám könnyűnek célzás szempontjából konzolon.Havidíj van igen a multi miatt. Singleben vígan el voltam sokáig anélkül is. Mostmár 360-hoz jár havi 2 ingyen játék is a havidíjért cserébe azt tegyük hozzá.
"retteghetsz, hogy ne fusson ki a termek, mert akkor veheted meg az ujabbat, mert nem lesz kivel jatszani a halon. "
A népszerűbb játékokkal még most is játszanak. Mondhatnám a Bad Company 1-et vagy a COD 4-et, MW2-t is. Ha olyan játékot vesz az ember aminek jó is a multija akkor évek múlva is talál ellenfelet.
Tökre felesleges vitázni, mert a PC-sek úgy sem értik meg, hogy a konzolnak is van értelme. Nekem még véletlenül se hiányzik a PC fejlesztés. 2 éve megvettem az Xbox 360-at, azóta vígan végigjátszottam minden aktuális címet úgy, hogy nem kellett egy Ft-ot sem költenem a PC-re.
[ Szerkesztve ]
-
Reggie0
félisten
Nem kell igy raporogni, mindenki tudja mire jo a konzol: a leghulyebbeknek rakjak ossze, akiknek csak ossze kell dugni a TVvel es meg egy billentyuzet+eger hasznalatat sem kell megtanulniuk. (Es celozni sem.) Cserebe lehet fizetni a havidijat es retteghetsz, hogy ne fusson ki a termek, mert akkor veheted meg az ujabbat, mert nem lesz kivel jatszani a halon. Kb. ugyan az mint a CoD, csak nem sw hanem hw.
[ Szerkesztve ]
-
mekker
őstag
Nem értek nagyon ehhez, de mit számít az, hogy Mantle, vagy Dx akárhány van az emuláló gépen, hogyha az XBOX 360 játék a saját apijával hajlandó csak elindulni, vagy ahhoz nagyon hasonlóval (reprodukciójával)?
Nem is azért nem futnak el a PC-n rendesen ezek az emulátorok, mert olyan csudaszoftvere lett volna mondjuk egy xbox360-nak, hanem mert teljesen más architektúrára (powerpc), más szoftverkörnyezetre lett megírva a játék rá, és általában akik ezeket az emu-kat készítik, nem kapnak hivatalos támogatást, dokumentációt, így olyan lesz, amilyen.
[ Szerkesztve ]
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
DummyBoy
senior tag
Segítek gondolkodni
A Kinect alsó hangon 30k (A régi) szóval ezt nyugodtan levonhatod a 160K-ból ... Valamint ami neked haszontalan szutyok, az lehet másnak még szórakoztató
Bill + egér a kontroller? Oké, nekem az 40k körül mozgott, azt is levonhatod, direkt ezért mondtam a kontrollert, az olyan 15k-ban megáll ...
Oprendszer ára is érdekes itt, mert gondolom azt nem számoltad bele.
Aztán jöhetnek az érdekességek, kevés olyan HTPC ház van pl, amibe full ATX cucc belefér, és azok nem 5k-s kategóriák. Ha egy normális hűtést akarsz HTPC házba rakni, az sem olcsó, nekem az I5-ösömön 15k-s hűtő van, és még ez sem a leghalkabb, és itt még VGA-ról nem beszéltünk.
Egy normális táp sem olcsó ... És ezek mellé akarsz egy 65-70k-s VGA-t még betenni?
Elhiszem, hogy egy kukából halászott házba egyszerű belesz@rni 160k-nyi összevaterázott hardvert, de ha ezt be akarod tenni a TV alá úgy hogy este se nyomja el a házimozi hangját, akkor megugranak az összegek Arról nem beszélve, hogy illendő új árakat nézni az ilyen összehasonlításkor.
Lehetsz héterboj, lehet hogy a 200k-s konfigod "húgybaveri" a "bogzot" (Amit roppantul kétlek ...) ... Jövőre (ha nem idén ...) ez már fordítva lesz ...
A 8+ éves 360-as "bogzon" lehet BF4-et és Crysis3-at játszani ... Egy hasonlóan öreg csúcskategóriás PC-n nem biztos
Life is shor...
-
raziel01
veterán
Felesleges a szócséplés mivel úgysem fogod soha az életben felfogni, hogy mire jó egy konzol.
Lehet, hogy majd idővel lesznek jóval szebb PC-s játékok de a sok konzol exkluzív az csak konzolon lesz. (Halo részek, Forza részek vagy akár Killzone, stb..)Kontroller meg sokkal kényelmesebb, mint az egér. Nyilván a vér PC-sek sosem fogják megszeretni.
-
pakriksz
őstag
erősebbnek erősebb a pc, de még is lassabb a szoftver miatt, na meg a hardveres bottleneckek miatt tudod a ps2 is nevetséges teljesítményű egy sok éves géphez képest is, még is csak mostanában a mai gépeken kezdenek játszhatóvá válni a ps2-es játékok az emulátorban. Ennyit számít a szoftver milyensége, ezért csinálták meg a mantle-t is, ami közelebb hozza a pc hatékonyságát a konzolhoz
Olyan ez mint az amcsi izomautó. Erősnek erős, még is körberöhögi egy normális versenyautó feleakkora teljesítménnyel isA kontroller ára pedig nem éppen egy szinten van egy átlag billentyűzet+egérrel, habár én sem szeretem a kontrollert, de wireless, na meg van benne egy mozgás, és helyzetérzékelő is, na meg tartósabbra van tervezve.
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
pakriksz
őstag
Semmilyen driver nem képes +20-30-40-50%- os FPS-eket hozni(ha csak nem volt eredetileg istentelenül elcseszve benne valami), csak új api. Vagy te benyelted a marketinganyagot? Én is láttam a legutóbbi nv driver marketinganyagát, mosolyogtam is rajta
Te már csak tudod hogy megy, már próba nélkül is. A belinkelt userek által csinált tesztek meg kit érdekelnek meg a hivatalos tesztek. AMD tehát fúj nemjó
[ Szerkesztve ]
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
-
DummyBoy
senior tag
-
pakriksz
őstag
Nem csak hype van mögötte, lásd az igen jó eredményeket (amik neked nyilván semmik)
Nem úgy látszik hogy nyitva lenne a szemed, azt sem tudod miről szól a mantle vagy dx12, aztán még is összehordasz róla mindent. Nem kötelező mindenkinek átlátni a célját, de ha nem értesz hozzá inkább maradj csöndben. Ha 1 fps-t adna még akkor is jó lenne, hiszen INGYEN van, márpedig sok embernek sokkal több extra teljesítményt ad, szóval neked savanyú a szőlő hogy te nem kaptál semmit, és dühöngesz emiatt...(egyébként én sem kaptam semmit, mivel nem GCN alapú kártyám van, de a játékfejlesztési tapasztalataimból látom hogy a mantle, és majd a dx12 egy megváltás...)
[ Szerkesztve ]
-
pakriksz
őstag
Neki írhatod, nvidia vérfanboy, neki minden semmi amit nem az nvidia csinál
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Breaker
tag
En szivesen latnek egy X360 emulatort a PC-men
MSI MPG B550 GAMING PLUS | AMD Ryzen 5800X3D | 32GB Trident RGB G.Skill 3200Mhz | GIGABYTE 4070 SUPER 12GB
-
dystopia
tag
Az elgondolkodás kb. ott kezdődik, hogy megéri-e:
- valamivel több Xbox1 eladás vs.
- valamivel kevesebb játékeladás, amiből még lehet, hogy több pénzük lenne.
Szóval: elgondolkodunk majd, de mivel sajnos 3+ évet venne igénybe...Lüke, én vagyok az APUd!
-
htc07
addikt
Vagy az azure-ba bedobnának párezer x360-at, és felhőben számolnák a lényeget. Úgyis ezen pörög most az ms.
-
-
törölt tag
Ha ez megtörténik 100% hogy veszek egy x1-et. Enélkül csak 99
-
Polllen
nagyúr
válasz oraihunter #23 üzenetére
Nem, de kicsi az esélye, hogy a mostani alapoktól eltérő koncepcióba fognának újra. Vagyis attól, hogy a teljesítményt növelik, attól még nem kell nulláról újraírni egy emulátort.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
oraihunter
aktív tag
2-3 év, vagy akár jóval hosszabb idő alatt? Értem, akkor ez a konzol most az örökkévalóságnak készült?
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
Polllen
nagyúr
válasz oraihunter #21 üzenetére
Kicsi az esélye, h megint architektúrát váltanak.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
oraihunter
aktív tag
"Maga a projekt is minimum 2-3 éves fejlesztéssel valósítható meg, de a nehézségeket beleszámolva akár ennél több időbe is kerülhet." Mire elkészülnek vele, addigra kidobják a következő generációt, és kezdhetik előröl.
oraihunter felhasználónak 391 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon! Ha sürgős, akkor az adatlapon a telószám (06-30-293-42-53), de számkijelzés nélküli hívást már 21-éve nem fogadunk!
-
pakriksz
őstag
ps2-nél is sokszor gyorsabbak voltak mondjuk a 2008-as pc-k, még is csak bugosan 5 fps-el futtatták az emulátorok a játékot...
[ Szerkesztve ]
-
Madárpók
aktív tag
Persze, az emulálásnak mindig lesz teljesítményvesztesége, de a mai PC hardverek teljesítménye többszöröse annak amit pl. az X360 tud. Egy 3 magos régi PowerPC proci és egy olyan GPU van benne ami leginkább a HD2000-es sorozatra hasonlít.
Az egyetlen ok, ami miatt még mindig viszonylag jól néznek ki a játékok rajta, az az, hogy gyakorlatilag nincsenek szoftveres korlátozások és így közel tökéletesen kihasználható a hardver. PC-n rengeteg szoftveres korlátozás van, ezért vannak olyan kódok/effektek/stb., amik a többszörös teljesítmény ellenére dög lassúak lennének PC-n, a DX11 korlátoltsága miatt.
Így, pl. Mantle használatával azok a megoldások, amelyek konzolon gyorsan és jól működnek, nem fognak annyira belassulni PC-n, mint ha az emulátor DX11-re fordítaná a konzolos utasításokat.Persze minden további nélkül lehet írni olyan emulátort is, ami erős PC-n és Mantle használatával is csak 0,1FPS-re képes...de a lehetőség mindenképpen jobb.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ez a rákfenéje minden emulálásnak amit láttam eddig. Legyen az korai PS1-PS2 éra, vagy Gamecube, vagy bármi egyéb más. Nyers erővel próbálják meg emulálni a konzolos környezetet, és így fognak tenni az Xbox-nál , meg a PS3nál is.
Na most ha Mantle-t használnának azzal tudtommal csak a processzor terhelése csökkenne, de emellett rengeteg mindenre kell még odafigyelni. Kezdetben itt is úgy lesz szerintem hogy egy brutális cpu-vga páros kell majd ahhoz hogy fussanak a játékok. És akkor még nem is beszéltünk a képjavító szűrőkről.
Ezért is mondom hogy a jelen pillanatban totál felesleges az emuláción gondolkozni játékosként, lévén ha csak nem lesz valamilyen technológiai áttörés, akkor jó soká fogunk majd átlag PC-n Xbox 360-as játékokkal játszani. Lásd pl PS2 emu esetét, rengeteg idő kellett hogy működő programot adjanak ki, és kezdetben ott is elég durca gépek kellettek, és még akkor sem ment minden játék tökéletesen.Live-Die-Respawn
-
Madárpók
aktív tag
A jelenlegi PC-k már bőven elég erősek az X360 emulációjához, de a jó sebességhez elengedhetetlen lenne, hogy az emulátor Mantle-t vagy legalább DX12-t használjon.
A nextgen konzoloknál már kicsit neccesebb az előző generáció emulálása, mert szűkös egy kicsit a teljesítmény, szóval nagyon sok meló lehet vele, habár az APU felépítéséből adódóan sok trükkös megoldást lehet használni, amivel teljesítményt lehet nyerni. -
oriic
HÁZIGAZDA
És a videó az egyetlen játékról amit el tudtak indítani pc-n emulátorral.
(#15) Madárpók
Túlzásnak érzem ezt a kijelentést. A Power PC alapú x360 emulálásához megfelelő driverek is kellenének, gondolom én, nem elég hogy DX12 meg Mantle, aztán már megy is a cucc.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
haxiboy
veterán
válasz antikomcsi #3 üzenetére
olvassátok, emuláció hamarost
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
nagyúr
nagy húzás lett volna, ha a kezdetektől fogva van. mert akkor eladom a régi dobozt, és az újon tovább játszok a régi játékokkal, ami egy win-win szitu.
amire most elkészülnek vele, addigra már az új doboz is az életciklusának közepén fog járni, és a lőtéri kutyát sem érdekli majd, mi van a régivel.Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
bteebi
veterán
válasz fondorlatos #8 üzenetére
Nem lenne baj. Legalább lenne némi plusz motiváció .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
fondorlatos
aktív tag
Amíg gondolkodnak, a másik gyártó meglépi a saját készülékén.
-
pakriksz
őstag
Ja pont mint az androidnál... ha értékelhető teljesítményt akarsz, szépen hozzá kell kapcsolni a pc-hez az eredeti eszközt. Csakhogy akkor sem pc-n fut, csak a kimenet és a debug információk futnak be oda.
PC ereje elég lenne hozzá, csak a szoftver lehúzza az erejét
A PC nagyon erős, csak a teljesítménynek szép nagy része elveszik a szoftverben és a kompatibilitásban.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fejlesztőknek van pc-re emulátoruk, vagyis fejlesztői környezetük, gond nélkül tolják pc-n a készülő játékokat. A baj hogy ezek soha nem kerülnek ki netre. A jelenleg működő xbox 360 emu pedig össz vissz egy játékot visz csak . AZ is egy arcade cím.
Live-Die-Respawn
-
félisten
Valószínűleg így van.
Kivétel akkor, ha az Xbox One ereje csak a közös címtérrel együtt elegendő hozzá.
Azaz ebben az esetben is elegendő a PC, csak egy másik megvalósítással.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
antikomcsi
veterán
És ha az Xbox One hardvere elég erős lehet az emulációhoz, akkor a PC komponensei is azok lehetnek.
-
bteebi
veterán
Erről van szó. Nagyon szimpatikus lépés lenne, pláne az eleinte az Xbox One-os tervekben lévő antipatikus húzások után. Ugyan nekem még egyáltalán nincs Xbox-om, de erőse(bbe)n elgondolkoznék a One beszerzésén, ha tudná emulálni a 360-as játékokat.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Az biztos hogy igencsak megdobná az eladási mutatókat ha mondjuk az Xbox ONE slim megjelenésekor(mert lesz az tuti) bejönne a teljesn natív X360 emulálás.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest