Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• SaGaIn

senior tag

válasz shortcutme #106 üzenetére

Amúgy nem értem miért tolják fullba a kretént a jogvédők...
    Nem jöttek még rá, hogy aki nem fizet jogíjat ezután sem fog?
    Hanem egyszerűen nem használja a jogdjías zenéket, dolgokat, vagy ha megpróbálja 5ször egymásután dobja le neki a tecső... Nem mondja senki nekem, hogy Pistike Mucsajpuszán akkora kárt okoz amibe belehal a Sony vagy Eminem ha az ő zenéjét teszi a kis videója alá... Na ők ezután sem fognak a Sonytól Eminemet venni, vagy Stock fotót vagy Vektor artot az iskolai projektekhez. Ha megfeszülnek sem... Mert apuci nem fog ilyenre fizetni a gyerkőcnek... Akik meg pénzszerzési céllal használtak dolgokat talán, azok fognak venni dolgokat, (bár elvileg eddig is vettek) de nem hiszem, hogy ez számottevő plusz pénz lenne egy nagy kiadónak...

Egy frissen induló bandának szinte jól fel fogott érdeke, hogy a számai minnél több helyen legyenek fenn, akkor talán megveszik az albumot Spotin vagy CD-n (a gyűjtők) vagy többen leszenek a koncerten, illetve veszenek pólót kitűzőt egyéb sz@rságot...

Nekem ne mondja senki, hogy szummázva buktára jön ki, ha felkerül tecsőre egy 1988-as Ossian album... vagy egy Mike Oldfield lemez... koncert videó... stb... Marketingről nem tudom hallottak a e kedves kiadók... vagy csak a pénzt számolgatják és csodálkoznak hogy sz@r filmekre kevesen ülnek be... Érdekes a minőségi alkotások mindig durván nyereségesek... még úgy is hogy 30.000 letorrentezik csak M.O-n a Bosszuállók 2 -őt

Egyébként Ez is meg GDPR is csak frissen végzett eddig Mekiben dolgozó jogászoknak áldás.. többe ezer új betöltetlen jogász állás keletkezik minden ilyennel... Mert hogy a öt évvel nyugdíj előtt álló gazdasági jogász nem fog ezekhez hozzá szagolni sem az tuti...

Új hozzászólás Aktív témák