Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goldberg03
tag
Király, várjuk nagyon a tesztet.
-
Malibutomi
nagyúr
Igaz nem tudhatom, csak az osszes eddigi hardvermegjelenesbol kovetkeztetek ahol az elso heten mindig magasabb az ar, hogy kicsit lekaszaljak azokat akik eloszor vasarolnak.
En nem fiktiv arakat irtam, hanem a hivatalos adatokat, megtalalhatoak itt , itt , es itt
Intel aresesnel ugy nem arra az egyszem Microcenter akciora gondolsz ami sehol mashol nem jelent meg?
[ Szerkesztve ]
-
komi77
senior tag
válasz Malibutomi #94 üzenetére
Valóban. Szerintem nem jár rossz úton az Amd. Főleg az 1600/1600x párossal töm be egy piaci rést. Kevesebb kompromisszum mellett nagyobb felhasználási területe a játékos és a high-end munka processzorok ára közé pozicionálva - árban inkább az előbbi csoporthoz közel. A másik oldalon csak valami hasonló mindenre jó 6/12-es procival lehet megszorítani. Ezzel viszont jöhet az árharc ami jó.
Szegény ember kézzel nőz.
-
arn
félisten
válasz Malibutomi #95 üzenetére
azokat az arakat linkeltem, amennyiert meg tudod most venni, nem a vmi fiktiv arat. nem tudhatod mennyibe fognak kerulni ket honap mulva. az intel ugyanugy belebegetett arcsokkentest, ami sehol sincs egyelore (199 dollcsi lesz az ajanlott ara a 7600knak).
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
SecRS
tag
Én már csak azt várom, hogy az Intel ne kapaszkodjon már annyira az oly drága és gamereknek aligha fontos IGP-be, amelynek a fejlesztésével oly sokat erőlködnek már évek óta. Csak megdrágítja a processzoraikat és nem kevés értékes helyet pazarolnak vele. Bár javítsatok ki, ha ezzel a gondolattal egyedül vagyok.
Ez csak egy lábjegyzet, ami 3 másodpercre elrabolta a figyelmedet.
-
Malibutomi
nagyúr
Mivel mint fentebb irtam az 1600X van egy arban a 7600K-val ezert a te altalad linkelt tesztet nezve nem lassabb szinte sehol mint a 7600K
Anno 2205 + 8%
Ashes DX11 egal
Ashess DX12 +1%
BF DX11 + 1%
BF DX12 - 26% ->NV anomalia
Dishonored 2 +3%
Project Cars -12%
Shadow Warrior + 14%
Watch dogs 2 -12%Nekem ez egalnak tunik, adok kapok, hol egyik gyorsabb hol a masik.
Joideje kijott processzor arait hasonlitod egy egynapos processzor araival
Intel nem fog csokkenteni, mert nem olcsobb az AMD pont ugyanannyiba kerul.A hivatalos MSRP
7600 - 219$
7600K - 242$
1600 - 219$
1600X 249$Mindegy mindenki sajat izlesre valogat, en ha ugyanabban az arban ugyanazt a jatekos teljesitmenyt kapom, akkor a tobb magos procit vennem, mert ott meg van tartalek boven. Nem veletlen hogy A minimumok/1%low/0.1% low fps-ek jobbak a Ryzenen, akkor is ha a max/atlag FPS alacsonyabb.. Lasd gamersnexus teszt. Nekem fontosabb a folyamatos futas mnt hogy a falat nezve magasabbra ugorjon az FPS szamlalo.
Szoval ar tokugyanaz
Teljesitmeny jatekokban ~ ugyanaz
Intel elony - IGP
Ryzen elony - Tbb mag, tobb tartalek.[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz Malibutomi #90 üzenetére
jo, nem kell vernie... de lassabb se legyen mar, ha ez az uberproci. es ne aggodj az intel is csokkenteni fogja az arakat.
europai arkereso:
Intel Core i5-7500 € 197.75
Intel Core i5-7600 € 219.60
AMD Ryzen 5 1600 € 235.26
Intel Core i5-7600K € 237.70
AMD Ryzen 5 1600X € 275.85
Intel Core i7-7700 € 300.09facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
komi77
senior tag
válasz Malibutomi #90 üzenetére
+1
Teljesen egyetértek veled. Az R5 1600/1600x teljesen jó játékhoz, akár az i5-ösök és több szálas melós feladatokra is jó - ott lohol az i7-esek nyakán. Ha így nézzük univerzális proci, ami egyesíti a játékra és a munkára szánt procik előnyeit. Nem csak erre vagy arra tudod használni, hanem jelenleg mindenre. Így már nem is annyira sokkoló az ára - persze nekem még az, de megy az majd lejjebb.Szegény ember kézzel nőz.
-
Luskan
tag
XFR órajele nem csak az X jelzésű prociknak van? A táblázatban az X nélkülieknél is oda lett írva.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Tevedes.
219$ az 1600
249$ az 1600X
240$ a 7600kAz hogy megjelenes utan 24 oraval meg felaras forintban szerintem nem mervado.
Plusz mindketten tudjuk hogy az osszes Ryzennek ugyanaz a vege, szoval sok ertelme nincs azt nezni hogy az 1600 az alacsonyabb orajelekkel mit mutat.
Az 1600x pedig par szazalekkal a 7600k elott van a jatekok tobbsegeben..Szerinted mennyivel kelkene elvernie mer 6/12-es? A kedvedert visszaneztem par 7600k/7700k tesztet, a 4/8 i7 csak par fps-el jobb a legtobb helyen mint az i5 jatekokban.
Jatekokban nem is lesz nagy elony a 6/12 ahogy a 8/16 sem az, sot sok helyen a 4/8 sem.
Viszont ugyanazon az aron adja ~ ugyanazt a jatek teljesitmenyt, de van tartalekban jopar szal amit kihasznalhat aki streamel stb.[ Szerkesztve ]
-
villamos
őstag
Az a gond, hogy nekem ez a 63k körüli ár (R5 1400) is sok egy CPU -ért... Persze újdonság, ez érthető. Kérdés, hogy a még fapadosabb 3-as sorozat mennyi lesz, és ad e majd értékelhető teljesítményt... Úgy gondolom, hogy nekem egy sima négymagos bőven elég lenne.
Gondolom később lesznek majd notebook -ok is vele, azok is érdekesek lehetnek, ha normálisan lesznek összerakva...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
arn
félisten
válasz Malibutomi #77 üzenetére
az 1600 van hasonlo arszinten... es egy 12/6 szalas procinak elegge illene vernie egy 4 /4 szalasat, de nehol par szazalek van kozottuk, es tobb helyen lassabb par szazalekot meghaladoan a ryzen, mint forditva.
fhd, 100% az i5:
Anno 2205 102%
Ashes of the Singularity (DX11) 94%
Ashes of the Singularity (DX12) 101%
Battlefield 1 (DX11, Multiplayer) 88%
Battlefield 1 (DX12, Multiplayer) 77%
Dishonored 2 97%
Project Cars 83%
Shadow Warrior 2 114%
Watch Dogs 2 87%milyen elveresrol beszelsz? komolyan mondom neha olyanokat vizonaltok... arrol nem is beszelve, hogy sokan ugy allnak hozza, hogy egy hatmagos ht teljesitmenyt kapnak olcson. nem, sok helyen megkapjak, amiert karpotol az alacsony ar, de nem mindenutt. ezeket kellene fixelni.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
addikt
válasz hahakocka #68 üzenetére
Igen, akkor muszáj lesz beérni a RX 580-al. Remélem nem lesz drágább a 480-nál, vagy minimálisan.
Hmm, pedig már kezdtem örülni, hogy beindul az AMD a grafikus kártyák piacán is és hoz valamit a GTX 1060 és 1080 közé az 1070-nél olcsóbban.(#59) Loveless Remélem az RX 580-at is fogja tesztelni, arra is kiváncsi leszek.
[ Szerkesztve ]
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
5hat7
tag
Valahogy nem csordogálnak az új APU egységekről hírmorzsik....
Közút nem versenypálya! Versenypálya NEM közút ;)
-
hemaka
nagyúr
varom a tesztet, kivancsi vagyok mit guritanak
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-
Malibutomi
nagyúr
Ezt irtad mar a #44-ben is, es linkeltel melle egy tesztet ahol 9 jatektesztbol 2-ben tudja a 7600K leelozni az 1600X-et.
Az egyik a meltan hirhedt Project Cars, a masik a BF1 DX12 modja ahol valoszinu az NV kivalo DX12 drivere huzza le a Ryzen teljesitmenyt.Az osszes tobbiben elveri a Ryzen a vele egy arban levo intelt.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz AxBattler #75 üzenetére
minden ar fuggvenye - hogy vmi jo vagy sem ha annyiba kerulne, mint az intel, az intelt valasztanam, de igy? nincs mirol beszelni... az 1600-1700 a sweet spot.
nyarig meg remelem reszelnek kicsit rajta, meg valszeg begyuruzik az intel arcsokkentese is. lesz mibol valasztani.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
-
Yutani
nagyúr
válasz Tigerclaw #55 üzenetére
Parancsolj. Itt X6 1100T van a tesztben. Mit ne mondjak, a lesajnált Ryzen R5 1400-as is köröket ver rá.
#tarcsad
-
Vitamincsiga
tag
Támogatom!
Kijárna Nekünk egy NVMe M.2 tesztrész a proci mellé
Végre olyan alaplapok kerülnek a boltok polcaira, amelyek nem a "felső kategória" címszavával a MEGFIZETHETETLEN árkategóriában versenyeznek...
Plusz a mem tuning, DX12 játékok, "megminden"Jó lenne egy varázsgömb ;-)
-
lemusz
addikt
Térdre csirkék, itt az Isten! Mármint az R5 1600 személyében. Egy olcsó B350 lapban meghúzni 3,8 - 4 Ghz-re, aztán mehet a game és 3-4-5 év múlva is proci lesz a talpán. Nem értem miért marad ki a tesztből...
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Köszi! A német oldalról mindig megfeledkezek. A fogyasztás bizony megugrik tuning alatt, úgy tűnik, ez megmarad az AMD hátrányának. Ezt leszámítva zépen megfogják az Intel-t...
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
bencze
senior tag
Navégre!
Már csak pénz kell, és feleekkora ddr4 árak. Talán fekete péntek környéke, vagy jövőre.-= QFR mx blue / HPE87 mx brown / QFR mx red / Poker 2 mx blue / Poker 3 mx clear / Leopold FC660M mx silent red=-
-
ronx
csendes tag
ezta videót elnézve az 1600 tényleg elég pöpecnek tűnik, terhelés alatt is nagyon rendben van.
az élet egy étel, de sosincs rajta só
-
Dilikutya
félisten
-
Tigerclaw
nagyúr
Kiváncsi leszek, hogy az ősrégi Phenom II X6 1090T-mhez képest egy 6 magos mennyivel lesz gyorsabb. Mondjuk váltást nem tervezek CPU-ra, csak APU-ra.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
Taranti
senior tag
Remélem a teszt a memóriakezelésre is kitér majd, már az 1800X tesztjében is néztem, hogy 4*8GB memóriát használnak 2667MHz-en, amik nekem dual-rank moduloknak tűntek, az meg ugye így elvileg nem támogatott.
Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
arn
félisten
-
addikt
Én azt várom a Vega-tól, hogy hozzon a középkategóriába is valami kártyát elérhető áron, ahogy most a Ryzennél történt. Ha a grafikus kártyák piacán is gurítani akarna az AMD, akkor szerintem ez lenne a reális.
Ha nem így lesz, még lehet végül mégis Geforce-ot veszek. De elnézve a G-sync monitorok 2-szer akkora árát...
Nexus 5x > Pixel 4a 5G \\ AMD Ryzen 5800X3D - Gainward RTX 3070 Phoenix - Acer ED347CKR Ultrawide \\ Asus Zenbook 14 UM3402YA \\ Playstation 5 \\ DJI Mavic Mini \\ Nintendo Switch Neon v2 \\ Steelseries Arctis Nova 7 \\ Steam/Origin/Epic Games Store/GoG/Ubi Connect: Hopkins955
-
félisten
Szerintem mindenki várja a teszteket, meg az árak konszolidálódását, és utána lép.
Egyébként átlagfelhasználónak szerintem is R5-1600 lesz a tuti, a tuningosoknak meg az R5-1600X: egyrészt a nagyobb TDP-keret miatt nem lesz fogyasztási korlát, másrészt a komolyabb húzás miatt Ők amúgy is utángyártott hűtőt kénytelenek venni.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Chaser
legenda
válasz Hopkins95 #45 üzenetére
vega ha nem tévedek nagyot nem indul rx480 kategóriában, 1080 ellen megy meg afölött, de majd kiderül
összehangolás meg nem lesz ( :
beleolvasgatva amd-s dolgokba azért mindig oda jutok el, ha vga akkor inkább nv_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
fecus
őstag
Láttatok olyan tesztet ahol virtuális gépeket futtattak rajtuk?
A 6 magos jó lenne több virtuális gép futtatására is."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
addikt
Én most új gépet építek, szóval egy jó ideig nem akarok cserélni benne semmit, szóval én szerintem elköltöm rá azt a kis extrát.
Amúgy én is RX 480-on gondolkodtam, de szerintem megvárom a VEGA-t, mert egy új architektúra és talán a Ryzennel jobban össze lesz hangolva.Eddig egyébként Nvidia kártyáim voltak, s elégedett is vagyok velük, de a Freesync monitorok olcsóbbak, úgyhogy szerintem váltani fogok AMD-re.
-
arn
félisten
ar/ertek aranyban nagyon odabasznak, de az ujabb jatektesztekben meg mindig nem szazas tessek mar nyarig kijavitani, es akkor veszek egy 1700at.
johet az intel arcsokkentes.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
sztem is jobb lett volna úgy, tegnap belekavarodtam mért drágább 20k-val az 1600 az 1400-nél
Hopkins95 ha kevés, lehet cserélni, mának szeretek vásárolni, nem a jövőnek, hc gamer meg soha nem leszek, inkább tennék egy olcsó 4 magos mellé rx480-at vagy 1060-at, mint egy 6 magos mellé kisebb vga-t ha ugyanannyi a keret rá
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-KP-
addikt
válasz Hopkins95 #37 üzenetére
aprós árakat néztem. 65 a 4magos 1500x, és 78 a 6 magos r5 1600. Akkor már vagy 58-ért a kisebb 4 magos, vagy rá kell szánni azt az extra 13 ezret a 6 magosra. Valahogy az 1500x nem tűnik így jó vételnek, míg a sima r5 1600 pedig extrém jó vételnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Vitamincsiga
tag
Ryzen 5 1500x = legnagyobb i3 vagy legkisebb i5 áráért kapsz egy "i7"-eset
Ryzen 5 1600x = legnagyobb i5 áráért kapsz 6c/12t-at
Ryzen 7 1700 = legnagyobb i7 4c/8t áráért megkapod A CSODÁTJó lenne egy varázsgömb ;-)
-
do3om
addikt
A nevét jó lett volna elkülöníteni, a 6, és 4 magosnak más számot adni.
5-os sorozat 6 maggal.
4-es 5-el.
Az mindegy hogy csak 2 termék tartozik alá de tisztább lenne az ami ide tartozik.Ha érdekel valami szerelési anyag írj privátot. Eladó Schneider Mágneskapcsoló 18,5kW/38A
-
addikt
Kinek mi, ez is igaz egyébként(30 dollár a különbség), a lényeg, hogy mindenki megtalálja a kínálatból a számára legjobbat.
(#36) Chaser
Egyelőre tényleg nem kell több 4 magnál, de szerintem az új játékok már több szálat is kihasználhatnak, amihez jól jöhet a több mag. Az emulátorokról nem is beszélve.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Igy van, a 4 magos R5 1500X is nagyon jó választás a Wraith Spire hűtővel. Szerintem megéri azt a plusz 20 dollárt, mert megkapod a jobb hűtőt, 16 Mb L3 cachet és kicsit magasabb órajelet.
-
Chaser
legenda
válasz Hopkins95 #31 üzenetére
4 magos is deal lehet 40k körül, sőt, nekem nem hiányozna túlzottan az smt
lehet el is napolom a g4560-as projectet, majd nyárra kialakulnak az árak, meg a gyerekbetegségek is megszűnnek és inteltől is jöhet árcsökkentés_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Vitamincsiga
tag
válasz #45185024 #20 üzenetére
B350, az arany középút
Tuningolható, minden földi jóval ellátott, de még megfizethető.A memóriából mindig érdemes gyorsabbat venni, de a Ryzennél ez fogós kérdés!
Az alaplapgyártó adott lapjának az oldalán a támogatott memóriamodulok közül kell választanod, hogy jól működjön. Plusz a legfrissebb BIOS-t is érdemes feltölteni.
A vásárláskor pedig érdemes lelevelezni a bolttal, hogy az a memória az a memória...Hajrá!!
Jó lenne egy varázsgömb ;-)
-
addikt
Ryzen 5 - Launch Review - 8 Games Tested(Tech Deals)
Ajánlom neked ezt a videót, ez az ember szerintem nagyon korrekten összefoglalja a lényeget és választ ad a te kérdéseidre is. Én is az ő ajánlása alapján fogom építeni a gépem.
A lényeg, hogy a R5 1600-at ajánlja, ami ár érték arány bajnok, mivel gyári hűtőt kapsz hozzá, amivel tudod overclockolni is. Én 1600X-et akartam venni, de szerintem be fogom érni a 1600-al, mert a 1600X-hez még kell venned hűtőt, s akkor már majdnem R7 1700 árban vagy.
Úgyhogy így utólag belegondolva szerintem is a R5 1600 a deal.
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz antikomcsi #28 üzenetére
még ha új is, számla legtöbbször nincs - van akinek az is fontos - gar meg ugye ki tudja hova van, ha van
cpu-nál nem annyira mérvadó, de ezek az új csodák már nem olyan atombiztosak mint a régi megoldások
+ várakozni, meg utalj előre és abbóla pénzből beszerzi, szánalmas_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
antikomcsi
veterán
-
Rocco27
csendes tag
Tegnap óta az egyik norvég boltból is meg lehet vásárolni, raktárról:
Historisk CPU fra AMD[ Szerkesztve ]
-
Raymond
félisten
R5 1600 es egy B350-es lap a nyero. RAM pedig az ami megy es nincs tularzava, mert mondjuk szep es jo lenne ha megy 3200-on, de ha a lap csak olyannal kompatibilis ahol a 3200-as 16GB kit 170EUR akkor egy 3000-es kit ami elmegy 2933-on 130EUR korul ertelmesebb.
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Hmm, így tippre majd ha lesz ph teszt, a RyZen5 1500x az ár / érték viszony miatt kap majd egy különösen ajánlott minősítést. Szerintem ez lesz majd a Phenom2-m utóda is valamikor karácsony körül, vagy után.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
e00dgy
aktív tag
Tisztelt PH szerkesztőség!
Lehetne majd az általatok készült tesztben arra is választ adni, hogy az új AMD processzorokhoz kapható alaplapok melyike képes NVMe M.2-s SSD-t úgy kezelni, hogy az rendszer meghajtónak is jó lesz?Csak a zseni és az idióta töri át az emberek által teremtett korlátokat. Soha nem használtam reklám blokkolót... :) ;)
-
törölt tag
Ez a 6 Mag 12 szál nagyon birizgál.
Aranyat fog érni nemcsak a teszt de a tulajok saját tapasztalata is.
1600 1600X ??? Mit érdemes kinek, mennyit gyorsul a rendszer ha belerak az ember egy komolyabb memóriát?
Hogy mit vegyek hozzá A320 B350 X370 ??? és azok milyen memóriákat támogatnak nagyon maxosan??? Sok kérdés kavarog. és jó lenne ha nem a saját kárán tanulna az ember..[ Szerkesztve ]
-
Buky87
tag
Már vannak nagyon baráti árak aprón: [link]
-
Raymond
félisten
Mondjuk ilyenkor igazan sajnalatos hogy elszalltak a RAM es SSD arak. Most hogy lehet 150-170EUR-t "sporolni" hogy legyen egy 4c/8t CPU az a penz elmegy arra hogy legyen (normalis) 16GB RAM (8GB@60+EUR) es egy rendes SSD - mar a 240GB-sek ara is felment 40EUR-t tavaly nyarhoz kepest.
-
Béééla
őstag
a Ryzen 5 1400X a Stealth verziót kapta meg
Én vagyok vak vagy az 1400x az 1400 csak?Az 1400 vámmal-áfával durvítva 65 ezer Jó Magyar Forintért home szerverbe? Már megint lesz mit venni...
Bélabá
-
Raymond
félisten
R5 1600 a Spire hutovel a tuti meg ha az EU-s arak picit masmilyenek is:
R5 1400 €190 (i5-7400 @ €180)
R5 1500X €210 (i5-7500 @ €205)
R5 1600 €250 (i5-7600K @ €245)
R5 1600X €280 (i7-7700 @ €310)R7 1700 €350 (i7-7700K @ €360)
Ha eleg a kis huto is a normalis fesz-en elerheto 3.9Gh-hez akkor az R5 1400 is nagyon jo, de az R5 1600 az egyertelmu bajnok - 6 mag es van hozza eleve huto amit nem kell venni igy az 1600X nem €30-al, hanem inkabb €60-al lenne dragabb es annak nem sok ertelme van ha mind kb. 4Ghz-ig megy.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz antikomcsi #5 üzenetére
Egyértelmű. Meg kell várni, amíg beáll az áruk + az aprós árusok is rámozdulnak a témára.
-
-KP-
addikt
Végignéztem a netes teszteket az ismeretebb külföldi oldalakon. Mindenhol 1600x,meg 1500x, a sima r5 1600-at miért nem teszteli senki? Ár/értékben az tűnik nyerőnek.
[ Szerkesztve ]
-
AnonyX
tag
Mehetne egy friss BIOS-al készített teszt illetve egybene gy kis Windows 10 Creators Updatebeli Game Mode teszt is.
-
Fred23
nagyúr
Várom nagyon, hogy olvashassam a tesztet! Crysis 3 lesz benne, vagy azt itt a PH!-n már elfelejthetjük örökre?
-
Chaser
legenda
válasz antikomcsi #5 üzenetére
sztem akkor se, max ha intel árat csökkent, jó ár ez érte
míg a Ryzen 5 1400X a Stealth verziót kapta meg. - x nélkül az 1400 nem?
tesztet hamahama', hadd lássuk mi keni el minek a száját ( :
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
bil
tag
Tesztet kérünk!
A két 4 magos között vacillálok, de akkor ezek szerint a sima r5 1400-as nem lesz most tsztelve ...[ Szerkesztve ]
This is extremely dangerous to our democracy!
-
addikt
1600X/1500X érdekes lehet, ahogy látom a sima 1600 82k-n nyit a boltokban, gondolkm az 1600X 91-92k körül fog kezdeni. Nyár végére jó áruk lehet, úgyis akkor lesz aktuális számomra.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
Picco
addikt
Inkabb priviben, qddig is: mikor lesz teszt?
[ Szerkesztve ]
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
félisten
A 6 magos R5 1600 nyerőnek tűnik, ha valóban 60-70k HUF között lesz kapható.
Szerk.: teszt mikorra várható?
[ Szerkesztve ]
-
komi77
senior tag
Yessss!!! Kicsit vékonyka cikk de legalább a miénk.
[ Szerkesztve ]
Szegény ember kézzel nőz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Processzor felvásárlás
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest