- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Az év végén érkeznek az AV2 kodek specifikációi
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Harmincadik születésnapja alkalmából megújult az AIDA64
Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Ez azért van mert más-más módon értelmezik az emberek. Teljesen más egy nem interaktív filmet nézni és játszani egy játékkal. Utóbbinál legtöbb esetben az inputra való reagálást kötik össze az fps értékével. Azt én is szoktam érezni, hogy a késleltetések csökkennek, részletesebb az input felolgozása magasabb fps mellett. Még régebben beszélt erről JC a Doom 3 idején, hogy miért lenne jó lerögzíteni 60 Hz-re az egész játék világát, többek között a fizika és az irányítás folyamatossága miatt. Az olyan csalókra most nem gondolok akik tudnak valamilyen engine tulajdonságról és pl. 120 fps felett nagyobbat ugrik vagy gyorsabban fut, stb..
-
M@trixfan
addikt
Le kell töllteni a a nagy HD videót mert nagyon sok részlet csak úgy jön ki.
-
M@trixfan
addikt
Nagyon tetszik ez a demo is, de én ebben régimódi vagyok. Mindig hiányolok valami AAA kategóriás high-tech dolgot. Pl. egy über brutális Stalker jelenetet vagy hasonlót. Látom emögött a technológiát, de mindig jobban megmaradnak bennem az olyan demók ami sugallják milyen is lehet majd egy AAA játék. A városban robot elől menekulő Ruby vagy a Samaritan valahogy jobban megfogott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- nVidia tulajok OFF topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3490
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest