Új hozzászólás Aktív témák
-
M@trixfan
addikt
Ez azért van mert más-más módon értelmezik az emberek. Teljesen más egy nem interaktív filmet nézni és játszani egy játékkal. Utóbbinál legtöbb esetben az inputra való reagálást kötik össze az fps értékével. Azt én is szoktam érezni, hogy a késleltetések csökkennek, részletesebb az input felolgozása magasabb fps mellett. Még régebben beszélt erről JC a Doom 3 idején, hogy miért lenne jó lerögzíteni 60 Hz-re az egész játék világát, többek között a fizika és az irányítás folyamatossága miatt. Az olyan csalókra most nem gondolok akik tudnak valamilyen engine tulajdonságról és pl. 120 fps felett nagyobbat ugrik vagy gyorsabban fut, stb..
-
M@trixfan
addikt
Le kell töllteni a a nagy HD videót mert nagyon sok részlet csak úgy jön ki.
-
M@trixfan
addikt
Nagyon tetszik ez a demo is, de én ebben régimódi vagyok. Mindig hiányolok valami AAA kategóriás high-tech dolgot. Pl. egy über brutális Stalker jelenetet vagy hasonlót. Látom emögött a technológiát, de mindig jobban megmaradnak bennem az olyan demók ami sugallják milyen is lehet majd egy AAA játék. A városban robot elől menekulő Ruby vagy a Samaritan valahogy jobban megfogott.
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmgyűjtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Melyik tápegységet vegyem?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam Deck
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest