- Steam Deck
- Videós, mozgóképes topik
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- VR topik
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
A /boot könyvtár tartalma csak kernelfrissítéskor íródik, egy normál méretű SD kátya egy évtizedig biztosan bírja. De ez is csak átmeneti, már aktívan dolgoznak az USB boot-on.
Arra kell csak figyelni, hogy problémamentes vezérlő legyen az átalakítóban, akkor teljesen stabil egy USB-re kötött SSD. Pl. az ASM1351 tökéletes SATA SSD-hez, és az UAS meg az UNMAP/TRIM is megy ha StarTech. -
Próbáltam miután megjelent, de sokáig nem jutottam vele, mert az USB portok halottak voltak ezért semmit sem tudtam csinálni. Ez persze egy triviális kernel hiba volt, mert az Ubuntu nem friss alapanyagból dolgozott, és nem is tesztelték le a 4 GB-os modellen. Amúgy Ubuntu-t használok a NAS-nak befogott Pi-n, de magam konfigurálom és fordítom hozzá a kernelt. Azóta meg nem tudom mert nem néztem. Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy a GNOME asztali felület mennyire lenne használható (Raspbian-on elfutott).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Robogó, kismotor
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest