- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Valami ilyesmit sejtettem
Meg arra tippeltem volna, hogy azt hiszed van a pi-re android. De sajna még nem jelent meg használható... talán a pi4 erősebb hardverére majd. Láttam, hogy elvileg drm kezelés is van a pi-ben, szóval sokmindent megoldhatnának, ha erre szánnának kapacitást.
Chromium alatt alapból semmilyen video gyorsítás nincs bekapcsolva... a kemény, hogy még pécén sem, mert google nem akar a linuxos bugokkal foglalkozni. Aztán lehet a pi-sek majd bekapcsolják később (pécére is külön bekapcsolt flaggel buildelttel lehet ezt csak). Viszont, mintha olyat is olvastam volna, hogy a drm maga is kizárja a hw gyorsítás használatát (pécén).
Androidból is az igazi androidtv rendszerű boxokon van tévésebb hbo go. Az fullhd minőséget is enged. A kodis megoldásnak szintén az az előnye, hogy fullhd-ig engedi megfelelő beállítással a tartalomfogyasztást. A sima androidos (tablet/telefon) rendszerre való app kb minden készülékkel csak sd (540p) minőséget enged max.
A kodi felülete akár testre is szabható, ha valami más külsőséggel jobban tetszene.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest