Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• azbest

félisten

válasz vvrobi #376 üzenetére

Valami ilyesmit sejtettem :) Meg arra tippeltem volna, hogy azt hiszed van a pi-re android. De sajna még nem jelent meg használható... talán a pi4 erősebb hardverére majd. Láttam, hogy elvileg drm kezelés is van a pi-ben, szóval sokmindent megoldhatnának, ha erre szánnának kapacitást.

Chromium alatt alapból semmilyen video gyorsítás nincs bekapcsolva... a kemény, hogy még pécén sem, mert google nem akar a linuxos bugokkal foglalkozni. Aztán lehet a pi-sek majd bekapcsolják később (pécére is külön bekapcsolt flaggel buildelttel lehet ezt csak). Viszont, mintha olyat is olvastam volna, hogy a drm maga is kizárja a hw gyorsítás használatát (pécén).

Androidból is az igazi androidtv rendszerű boxokon van tévésebb hbo go. Az fullhd minőséget is enged. A kodis megoldásnak szintén az az előnye, hogy fullhd-ig engedi megfelelő beállítással a tartalomfogyasztást. A sima androidos (tablet/telefon) rendszerre való app kb minden készülékkel csak sd (540p) minőséget enged max.

A kodi felülete akár testre is szabható, ha valami más külsőséggel jobban tetszene.

Új hozzászólás Aktív témák