Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt_64
senior tag
válasz
Latitude #204 üzenetére
Én meg a másik láma vagyok, de emlékeim szerint valahogy úgy történt hogy miután a 3b+ on ment mindenféle sd kártya nélkül, akkor először is nagyon örültem...
Aztán leállítottam a málnát , és visszacsatoltam a windowsos gépembe az usb meghajtót. Itt 2 partíciót találsz egy kicsit (FAT32 209 MB) és aegy nagyot ami ext4.
A kicsit látod is windows alól. ezt kell átmozgatni valam partition managerrel az SD kártyára. Na ezért írtam hogy valami elfekvő SD kártya is jó erre a célra.
ha nem akarod cmdline.txt módosítani akkor ugyanazzal a partition managerrel formázd újra az átmásolt kis partíciót, lényeg hogy másik UUID-ja legyen , különben bepánikol a kernel....Valaki nézze át amit írtam......
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Futás, futópályák
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Spórolós topik
- Metal topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest