- Apple asztali gépek
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Egér probléma
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
big-J
őstag
válasz
Akasztott #742 üzenetére
A leaf meg az edge 1500w-osa a legenergiahatekonyabb. Az mxus, qs, cromotor, mind vastagabb lemellakbol epul fel, bar erosebbeket (is) epitenek, de iparibb megoldasok.
Ugyanolyan sebesseggel nem fog tobbet enni. En most valtottam 1.2kw motorrol 4.5kw motorra, ugyanazzal az akkupakkal hasznalnom (még), ugyanannyik a tavolsagok.
Irtam, 40A-s akkupakk kellene a 1500w-oshoz. Amit linkeltem a nemetektol akksit olcsobb es nagyobb kapacitasu, mint amit te mutattal, ha ra tudod venni oket hogy 40A-s valtozatot csinaljanak, akkor jo, ha nem akkor a linkelt alis eladonal nezz korul vagy veluk epitess.
Ha tekersz is hozza kicsit is nem lesz gond ezekkel a 26Ah koruli akksikkal amit mutattam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest