- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nyomtató topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Hihi, nekünk is pont röntgenképhez kellett utoljára. Az is 1-2 éve volt már, de jól jött, hogy a laptopban volt még DVD.
Korábban én is csak azért tartottam már csak a gépben, mert szintén lusta voltam, meg nem találtam meg a helyére a takarólemeztATX-mATX: én is gondolkodtam már többször a váltáson, de a mATX-es lapok általában kevesebbet tudnak,(pl. ritkább az m2. foglalat, kevesebb fázis, kisebb tuning - bár ez sem annyira fontos már).
Slot-ok szempontjából nekem sem kellene a teljes. Vidkártya mellett csak az SSD van, de már mATX-es lapokon is van 2 nagy slot.
És csomó mATX ház nem sokkal kisebb, mint egy jól átgondolt ATX. Legalábbis pár éve még erre jutottam, bár azóta nem néztem mATX házakat.
Szóval igazából sosem zártam ki a mATX-et, mindig ott motoszkált a fejemben, de valahogy mindig az ATX-nél kötöttem ki.De most újra felkeltetted bennem ezt a vonalat. Tavasszal tervezek új gépet venni, ehhez igazítanám a házat is majd. Körbenézek, hátha.
-
BiP
nagyúr
mATX sajnos nem játszik. ATX méretben keresek házat, azon belül kis házat, ami nem pazarol a hellyel (pl. 5.25-ös meghajtók, ezer vinyó meg SSD hely).
Meg mindenképp 50 centi alatt van, (40-hez közelebb) de egyben kényelmes is (értsd: a 16centis procihűtőm és egy 28-30centis vidkártya azért elférjen benne).2 vinyóhely kell, semmi más. Több HDD sosem lesz, m.2 SSD az alaplapon, DVD nincs.
Fazonra NZXT S340, Corsair Carbide 400Q, 400C, Phanteks P400 jellegű házak jönnek be. Eddig a Corsair 400Q volt a favorit, de ez a Define C kb. ugyanaz, csak olcsóbban, úgyhogy mindkettő a dobogó tetején van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- PlayStation 5
- Autós topik
- Tőzsde és gazdaság
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest