- Keserű jövőképet ígérő lövöldével dobná meg az új GeForce eladásait az NVIDIA
- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Hihi, nekünk is pont röntgenképhez kellett utoljára. Az is 1-2 éve volt már, de jól jött, hogy a laptopban volt még DVD.
Korábban én is csak azért tartottam már csak a gépben, mert szintén lusta voltam, meg nem találtam meg a helyére a takarólemeztATX-mATX: én is gondolkodtam már többször a váltáson, de a mATX-es lapok általában kevesebbet tudnak,(pl. ritkább az m2. foglalat, kevesebb fázis, kisebb tuning - bár ez sem annyira fontos már).
Slot-ok szempontjából nekem sem kellene a teljes. Vidkártya mellett csak az SSD van, de már mATX-es lapokon is van 2 nagy slot.
És csomó mATX ház nem sokkal kisebb, mint egy jól átgondolt ATX. Legalábbis pár éve még erre jutottam, bár azóta nem néztem mATX házakat.
Szóval igazából sosem zártam ki a mATX-et, mindig ott motoszkált a fejemben, de valahogy mindig az ATX-nél kötöttem ki.De most újra felkeltetted bennem ezt a vonalat. Tavasszal tervezek új gépet venni, ehhez igazítanám a házat is majd. Körbenézek, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év telekom gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest