- Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Androidos tablet topic
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
 - Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Milyen széket vegyek?
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Nyomtató topik

Új hozzászólás Aktív témák
- 

BiP
nagyúr
Hihi, nekünk is pont röntgenképhez kellett utoljára. Az is 1-2 éve volt már, de jól jött, hogy a laptopban volt még DVD.
Korábban én is csak azért tartottam már csak a gépben, mert szintén lusta voltam, meg nem találtam meg a helyére a takarólemezt
ATX-mATX: én is gondolkodtam már többször a váltáson, de a mATX-es lapok általában kevesebbet tudnak,(pl. ritkább az m2. foglalat, kevesebb fázis, kisebb tuning - bár ez sem annyira fontos már).
Slot-ok szempontjából nekem sem kellene a teljes. Vidkártya mellett csak az SSD van, de már mATX-es lapokon is van 2 nagy slot.
És csomó mATX ház nem sokkal kisebb, mint egy jól átgondolt ATX. Legalábbis pár éve még erre jutottam, bár azóta nem néztem mATX házakat.
Szóval igazából sosem zártam ki a mATX-et, mindig ott motoszkált a fejemben, de valahogy mindig az ATX-nél kötöttem ki.De most újra felkeltetted bennem ezt a vonalat. Tavasszal tervezek új gépet venni, ehhez igazítanám a házat is majd. Körbenézek, hátha.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kína utat tör, bemutatkozott a Longevity Yin and Yang
 - Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Könyvajánló
 - Opel topik
 - iPhone topik
 - Kormányok / autós szimulátorok topikja
 - Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
 - Linux felhasználók OFF topikja
 - Androidos tablet topic
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - További aktív témák...

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
 - Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest