- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Egérpad topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Hihi, nekünk is pont röntgenképhez kellett utoljára. Az is 1-2 éve volt már, de jól jött, hogy a laptopban volt még DVD.
Korábban én is csak azért tartottam már csak a gépben, mert szintén lusta voltam, meg nem találtam meg a helyére a takarólemeztATX-mATX: én is gondolkodtam már többször a váltáson, de a mATX-es lapok általában kevesebbet tudnak,(pl. ritkább az m2. foglalat, kevesebb fázis, kisebb tuning - bár ez sem annyira fontos már).
Slot-ok szempontjából nekem sem kellene a teljes. Vidkártya mellett csak az SSD van, de már mATX-es lapokon is van 2 nagy slot.
És csomó mATX ház nem sokkal kisebb, mint egy jól átgondolt ATX. Legalábbis pár éve még erre jutottam, bár azóta nem néztem mATX házakat.
Szóval igazából sosem zártam ki a mATX-et, mindig ott motoszkált a fejemben, de valahogy mindig az ATX-nél kötöttem ki.De most újra felkeltetted bennem ezt a vonalat. Tavasszal tervezek új gépet venni, ehhez igazítanám a házat is majd. Körbenézek, hátha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest