Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Zsmester89 #28 üzenetére
Ez az itthoni fizetések hibája is és nem csak házra vonatkozik szerintem többnyire.
Aki másra költ erre nem, ott is bejátszik a fenti dolog is, nem csak az az elv, hogy kisebb a vélt hozzáadott értéke egy háznak... ettől nincs több fps. És mondjuk ha tetszik + szét se szeded csak 3 évente akkor valljuk be, nincs sok értelme csak azért 3x áron venni a házat mercsak.Én valahol a kettő között vagyok, volt már akkoriban jónak számító házam, pl. CM690, most CM 352 ami azért közel sem a top kategória, de mégis van értelmes szellőzés, némi hangcsillapítás, szóval nem is a legalja. Ki is néz valahogy. HTPC alá meg van 20k-s házam ami negyedakkora, anyagban is kevesebb nyilván, tehát ez relatíve olcsónak nem mondható. Óriási különbséget viszont nem érzek. Az arányokat azért érdemes megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db. Noctua Redux NF-P12-1300 PWM és 1db. NF-S12B-1200PWM ventillátorok egyben eladók
- Corsair / NBase / ID-COOLING Ventilátor vezérlők. 1.500ft-tól.
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- 4db Be Quiet Pure Wings 2 PWM 120mm
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest