- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Valami baja van a tápomnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
Zsmester89
üzenetére
Ez az itthoni fizetések hibája is és nem csak házra vonatkozik szerintem többnyire.
Aki másra költ erre nem, ott is bejátszik a fenti dolog is, nem csak az az elv, hogy kisebb a vélt hozzáadott értéke egy háznak... ettől nincs több fps. És mondjuk ha tetszik + szét se szeded csak 3 évente akkor valljuk be, nincs sok értelme csak azért 3x áron venni a házat mercsak.Én valahol a kettő között vagyok, volt már akkoriban jónak számító házam, pl. CM690, most CM 352 ami azért közel sem a top kategória, de mégis van értelmes szellőzés, némi hangcsillapítás, szóval nem is a legalja. Ki is néz valahogy. HTPC alá meg van 20k-s házam ami negyedakkora, anyagban is kevesebb nyilván, tehát ez relatíve olcsónak nem mondható. Óriási különbséget viszont nem érzek. Az arányokat azért érdemes megtartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fractal Design Torrent hazai kisker garanciával
- APC Smart SU700INET 700VA valódi szinuszos szünetmentes,új akkukkal,2 év akku gari,számla
- ASUS ROG RYUJIN III 360 CPU vízhűtő !
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- Corsair SF850 850W 80 PLUS Platinum Tápegység!
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest