Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• |DavidWoody|

tag

válasz _Dumber_ #77 üzenetére

Abba most ne menjünk bele nagyon , hogy milyen abszolút lenéző módon beszélsz mindenről ami nem linux , mert amég nemvolt csomagkezelo winen addig deszarhogynincs , aztan mikor kolléga linkeli , hogy van akkor meg kitőőőőlopták duma... Igazából amire valóban válaszolni akartam az az ingyenesség , ami szintén jajjcsaknemcsaknem (ugyan olyan lenéző stílusba) . Erre annyit , hogy én használok linuxot (leginkább arch-alapuakat , de pl elementaryt is szeretem ) , de ha egyszer tényleg lesz ingyen Win , akkor az konkrétan kivégzi a desktop linuxot. Mert átlagfelhasználást tekintve a linux EGYETLEN előnyt tud felmutatni a Winhez képest ( a rengeteg hátránya mellet ) mégpedig azt , hogy ingyenes. Ha ez nem lesz előny , akkor már nem marad neki semmi. Mondom ezt linux juzerként , mert attól még sokakkal ellentétben tudok objektíven mérlegelni... nem kell senkit isteníteni , se a wint se a linux disztrokat , objektíven kell gondolkodni és ennyi. Ha pedig így tesz valaki , akkor arra kell jutnia mint amit feljebb vázoltam. Mert ez az igazság (sajnos vagy nem sajnos)

Új hozzászólás Aktív témák