Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• lionhearted

őstag

válasz #Chris #206 üzenetére

Aha...tehát én sem használom immáron 5 éve ezt a bughalmazt main desktopként. Kedvenc játékom a Dota2, fut...
    Docx jól megy LO-val, nem szokott baj lenni, de amióta az MS is megemberelte magát, azóta inkább ODT-ben küldöm, sosem volt panasz. De inkább a PDF, mert senkinek semmi köze már hozzá. Kb az Office XP (2001) volt az utolsó Office amit telepítettem magamnak. Amikor egyszer lefagyott, és sosem indult újra a gép a telepítése közben (frissen húzott rendszert "laktam" be), akkor végleg meguntam. Azóta van OOo/LO, szóval >10 év.
    Nem gányolok wine-nal semmit, pár éve még felraktam magamnak, hogy hátha kell, azóta sem kellett, szóval már törölve is lett. Nem hiányzik a bloatware onlywin programok, bocsánat. Amióta Linuxozom olyan nagysikerű, méltánhíres, sokhelyen mai napig default bloatware-ektől szabadultam meg, mint: Nero, Adobe, WinRAR, uTorrent, DaemonTools... etc. Mindre találtam megfelelő wines alternatívát a dualbootos rendszeremnek. Amire azóta nem léptem, amióta van Dota2 linuxra. :D

Teljesen egységsugarú júzereknek megfelel az oprendszer, hiszen van rá böngésző...a krómbúk is sikeres.

• CPT.Pirk

Jómunkásember

Csak annyira lelkesen +1-elted a kolléga hozzászólását a "másik oldalról", arra reagáltam, ismerve az ő kapcsolatát a "másik oldallal", az általa korábban írtak alapján. :)

Egyébként Pakirasz nem mond hülyeséget. Bár ritkán van ilyen progi ami nem fut, de azt csak ritkán oldotta meg a kompatibilitási opciók állítgatása. Régi kedvencem pl. a Settlers 4 (oké, ez már ősi játék, de az utolsó jó Settlers :D ), na annak a pályaszerkesztője csak a letölthető virtuális XP mód alatt működik, a komp. módok nem oldják meg a gondjait W7-en, pedig az alapjáték maga megy szépen a kora ellenére.

King Unique: kérdezd meg tőle, hány Linuxot látott már. Azzal kezdődött 2 vagy 3 topikkal korábban, hogy a Dselect (ami egy terminálos eszköz max. az igazán kockák számára - dpkg frontend ha minden igaz -, bár mi is tanultuk a használatát a fősulin mint csomag kezelő alternatíva) milyensége alapján jöttek a kinyilatkoztatások általános érvényben az asztali Linuxokra.

• bambano

titán

hogy a bsd stabil-e, nem tudom, de mivel nem fejlesztik annyian, mint a linuxot, jóval kevesebb vason megy stabilan.
    hogy biztonságos-e? melyik bsd? a hazudós? vagy amelyikbe állítólag nem tudta az nsa beleerőltetni a backdoorját?
    hogy gyors-e? van már benne olyan tűzfal meg hálózati stack, ami képes több procin futni? amikor utoljára megnéztem, akkor brutális elmaradásban volt a linuxhoz képest... böszme nagy kernel lock és társai területén.

"ha jól tudom az OSX alapja is bsd": ez igaz, csak kérdés, hogy ez pozitív vagy negatív ítélet-e :P

Új hozzászólás Aktív témák