Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, én azóta is X-et használok... Nem lett Waylandre cseréve, hanem a Wayland kukázva lett, mielőtt cserélték volna. Mir pedig majd 2016ban, Unity 8-cal.
Egyébként, +1 arra, hogy épp, hogy a nagy tömegek számára lenne egy kellemes desktop rendszer 1-2 jobban sikerült linux disztró. Ingyen van, nincs szükség AVra, a frissítési mechanizmusa jóval fejlettebb, mint winen, és kb. egyszer kell beállítani. Arról nem is beszélve, hogy az általános hardverigénye is kisebb, azaz egy adott hardver több ideig maradhat gyors, alkalmas a feladataira, ami további költségkímélés.Az meg jó poén, hogy a win mindig bootolható marad. Alaplapot cseréltem, és bár az új jóval újabb volt, UEFI-vel, nem tudtam annyira lebutítani, és legacyvá tenni, hogy a win7et újra elindítsam. Reinstall. Az Ubuntu meg sem rezzent.
Új hozzászólás Aktív témák
- iMac 27" ( 2017 ) Core i7 1TB SSD 16Gb
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC - Garancia - Wellness done
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest