- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Májusi hardverszeánsz
- Hobby elektronika
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Végre valaki, aki el is mondja részletesen amire kíváncsi vagyok. Teljesen mind1 milyen médiáról van szó, mindegyik azt mutatja csak meg aminek van "hírértéke", amin megbotránkoznak az emberek. Azzal is rég tisztában vagyok, hogy a melegek is teljesen normális életet élnek, és magas pozíciókat is betöltenek. Nincs is ezzel semmi baj. De ha már itt tartunk, milyen jogokért is demonstráltok? A törvényekben esetleg külön vagytok említve? Tudtommal nem. Sok példa van rá, hogy nem szenvedtek semmi hátrányt, vagy nem így van?
Jó oké, demonstráció, mindenki látott már párat, mégis akárhogy nézzük ez a demonstráció zavarja a legtöbb embert. És szerintem nagyon nem azért mert meleg felvonulás, hanem mert egyesek úgy viselkednek ahogy!Nekem semmi bajom a Sziget jellegű rendezvényekkel, igaz kisebb gyereket oda sem érdemes vinni, mert egy, unalmas számára, kettő, nem az ő társasága a sok részeg, drogos arc. Létezik goa és egyéb hasonló parti /buli is az országban, az se semmi, mégsem háborog érte szinte senki. Mert nem "szem előtt" esnek szét.
Mindenkinek joga van arra amit szeretne csinálni, mindaddig amíg azzal másnak szellemi, és anyagi kárt nem okoz. Szerintem még akkor is ha az néha (jelenlegi) törvényekbe ütközik. Ezt azért nem lehetne elmondani a bulit záró felvonulásról. Ha egyszer ilyen lesz, vagy ha már ilyen, akkor ezzel sincs semmi bajom, max. ha épp arra közlekednék, akkor elmondanék pár imát az érdeketekben.Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam, de nem úgy értettem, hogy minden informatikus kocka, és semmi mást nem csinál, hanem aki az, na annak lehetnek sérelmei. Főleg még gyerek korban, elég durván kijönnek ezek a dolgok, persze ilyenkor inkább még jobb ha senki nem tudja, hogy mi a helyzet elve érvényesül. Később emiatt már frusztrált lehet, és szinte biztos vagyok, hogy a renitens felvonulók, emiatt is olyanok amilyenek (meg persze sok eszük miatt). De ezt nem mindenkire mondtam, szórtam!
A saját életemben semmi sem nyomaszt, csak felteszem a kérdést, hogy ha valaki boldog, akkor minek van szüksége egy ilyen menetre (csak a menet részére gondolok). Általában a pszichológushoz sem azok járnak akiknek semmi bajuk nincs. Ha mi lennénk kevesebben, és lenne ilyen felvonulásunk, hol érdekelne ez engem... Néhány csoport meleg skandálja rám, hogy mocskos hetero. Hiányzik ez nekem? Buli ez nekem? Nem.
Mindenki jogát, és szólásszabadságát tisztelem, így viszont is elvárom mindenkitől, aki meg megszegi a törvényt, főként nyilvánosan, azt is elvárom, hogy megkapja érte a megfelelő szankciókat, csak ez jó párszor nem valósul meg. Ez az alapja annak, hogy sokan ilyen véleménnyel vannak a melegekről, mert nem a normális emberekre fognak emlékezni, hanem azokra akik nem szemérmeskedve a törvény írta határokat is átlépik.
Szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Eladó Eversolo DAC Z6
- Eladó Exposure 2510 erősítő
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Beszámítás! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad T480 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest