Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolee11

senior tag

válasz benc3000 #67 üzenetére

Végre valaki, aki el is mondja részletesen amire kíváncsi vagyok. Teljesen mind1 milyen médiáról van szó, mindegyik azt mutatja csak meg aminek van "hírértéke", amin megbotránkoznak az emberek. Azzal is rég tisztában vagyok, hogy a melegek is teljesen normális életet élnek, és magas pozíciókat is betöltenek. Nincs is ezzel semmi baj. De ha már itt tartunk, milyen jogokért is demonstráltok? A törvényekben esetleg külön vagytok említve? Tudtommal nem. Sok példa van rá, hogy nem szenvedtek semmi hátrányt, vagy nem így van?
    Jó oké, demonstráció, mindenki látott már párat, mégis akárhogy nézzük ez a demonstráció zavarja a legtöbb embert. És szerintem nagyon nem azért mert meleg felvonulás, hanem mert egyesek úgy viselkednek ahogy!

Nekem semmi bajom a Sziget jellegű rendezvényekkel, igaz kisebb gyereket oda sem érdemes vinni, mert egy, unalmas számára, kettő, nem az ő társasága a sok részeg, drogos arc. Létezik goa és egyéb hasonló parti /buli is az országban, az se semmi, mégsem háborog érte szinte senki. Mert nem "szem előtt" esnek szét.
    Mindenkinek joga van arra amit szeretne csinálni, mindaddig amíg azzal másnak szellemi, és anyagi kárt nem okoz. Szerintem még akkor is ha az néha (jelenlegi) törvényekbe ütközik. Ezt azért nem lehetne elmondani a bulit záró felvonulásról. Ha egyszer ilyen lesz, vagy ha már ilyen, akkor ezzel sincs semmi bajom, max. ha épp arra közlekednék, akkor elmondanék pár imát az érdeketekben. :D

Lehet hogy félreérthetően fogalmaztam, de nem úgy értettem, hogy minden informatikus kocka, és semmi mást nem csinál, hanem aki az, na annak lehetnek sérelmei. Főleg még gyerek korban, elég durván kijönnek ezek a dolgok, persze ilyenkor inkább még jobb ha senki nem tudja, hogy mi a helyzet elve érvényesül. Később emiatt már frusztrált lehet, és szinte biztos vagyok, hogy a renitens felvonulók, emiatt is olyanok amilyenek (meg persze sok eszük miatt). De ezt nem mindenkire mondtam, szórtam!

A saját életemben semmi sem nyomaszt, csak felteszem a kérdést, hogy ha valaki boldog, akkor minek van szüksége egy ilyen menetre (csak a menet részére gondolok). Általában a pszichológushoz sem azok járnak akiknek semmi bajuk nincs. Ha mi lennénk kevesebben, és lenne ilyen felvonulásunk, hol érdekelne ez engem... Néhány csoport meleg skandálja rám, hogy mocskos hetero. Hiányzik ez nekem? Buli ez nekem? Nem.
    Mindenki jogát, és szólásszabadságát tisztelem, így viszont is elvárom mindenkitől, aki meg megszegi a törvényt, főként nyilvánosan, azt is elvárom, hogy megkapja érte a megfelelő szankciókat, csak ez jó párszor nem valósul meg. Ez az alapja annak, hogy sokan ilyen véleménnyel vannak a melegekről, mert nem a normális emberekre fognak emlékezni, hanem azokra akik nem szemérmeskedve a törvény írta határokat is átlépik.
    Szép napot!

• Zolee11

senior tag

válasz dabadab #64 üzenetére

Szerintem elég megértően beszélgettem most is, kifejtem a véleményem, próbálom megérteni, hogy azon kívül amit én negatívnak látok, mi lehet ebben pozitív, a kérdéseimre nem kapok választ, csak annyit, hogy húú de nem értem, sötét és elmaradott vagyok. Sőt én vagyok a troll. OK.

(Valahonnan ismerős ez a metódus: a kérdésekre nincs válasz (a merr jó és a merr ez nekem érdekes nem kielégítő válasz), egyes témák szándékos kerülgetése, a "troll" címerek osztogatása...)

Részemről a téma lezárva. Szép napot mindenkinek!

• Zolee11

senior tag

válasz Vision #62 üzenetére

Ja, bocs tényleg, a felvonulás az egy nagyon izgalmas és fantasztikus program, ahol jobb esetben csak vonulhatunk mint birkák a nyájban, rosszabb esetben fejbe tolnak egy fél téglával.
    Elmagyaráznád, hogy ebben mi az az ami mozgatja az embert? Azon kívül, hogy itt legalább büszke lehet magára, mert a hétköznapi életben biztos elnyomják, jól kiröhögik, és Farbatosz a beceneve... másokat meg azért röhögnek körbe, mert pl. kocka, vagy mert nincs barátnője, akkor ők is vonulhatnának nem? Büszkék lehetnének arra, hogy a gép elől ki se mozdulnak, nekik ez az életük, vagy épp barátnőjük nem volt még soha... mekkora királyság. Nem, nem az, nekem velük sincs semmi bajom, az élet ilyen, ki itt, ki ott jut előrébb, vagy hátrébb.
    Felőlem játszhat/programozhat/dolgozhat egész nap, és lehet nagyon sikeres ember, ettől nem szarabb ember, az ő választása, hogy ezen kívül semmi élete nincs. Ennyi.
    Na de az, hogy felvonulást szervezve erre veri a mellényét, hogy mekkora kocka, vagy mekkora egyedülálló, hát hogy is mondjam, érdekes megközelítés. Ezzel nem lehet provokálni másokat (lásd critical mass, egy két autóstól eltekintve kit zavart?), mint azzal, amit egyesek a pride-on művelnek.
    Talán nektek meg ezt kéne felfogni és megérteni!

• Zolee11

senior tag

válasz benc3000 #58 üzenetére

Értelek.

Én inkább összerántom a barátokat, és grillezünk egyet a kertben, sörözünk, beszélgetünk, vagy egyéb közös programokat csinálunk, mint elmenjek egy felvonulásra, ahol se zene, se semmi értelmes program. Esetleg elkap egy két kopasz és jól megmutatják mennyire szeretnek....
    Egyről szól, megmutatni magam, mekkora büszke valaki vagyok, ide állok, vállalom ki vagyok.
    Családi program... egy kicsit túlzás, ezer másik jobb családi program van, mint egy dög unalmas felvonulás, biztos a gyerekek is nagyon élvezik/nék... főleg a magamutogató perverz egyének látványát.

Ez elég gyenge reklám szöveg lett, hogy ejj de csuda jó ez a pride, mindjárt megyek én is, olyan vonzó egy program, csak épp ezer másik sokkal érdekfeszítőbb, a látvány részéről inkább nem is beszélek. :((

• Zolee11

senior tag

válasz dabadab #49 üzenetére

Azt látom.
    Persze, végül is van ahol háború van.

Tapsi: én inkább nem linkelnek képet, mert örökre kitiltanak.
    Javasolni tudom csak, hogy járj nyitott szemmel és láss is ne csak nézz. ;)

• Zolee11

senior tag

válasz dabadab #46 üzenetére

Ha eddig sose tetted, javaslom majd nézz körbe. Érdemes.
    Persze sok mosott agyú jár oda hájpolni, de ahogy a felvonulásra járnak normális emberek, akiről te beszélsz, így ezt is olvassák normális emberek is.

Persze nagyrészt ugyanaz, ha nem így lenne, már rég botrány lenne belőle, nekem az a problémám, hogy a renitens barmokat sem szedik ki a tömegből, főleg, hogy általában a tömeg szélén provokálják azt akiknek nem tetszik.
    Ahogyan a többi parádén a többség csont szét van esve, mégsem ébrednek a kapitányságokon...

• Zolee11

senior tag

válasz dabadab #43 üzenetére

Nem tudom, de ez igy elsore nekem egy eskuvoi menet eleg adekvat leirasanak tunik :)
    Kicsit nehézkes a képzelőerőd, és igen konzervatív.

Nahát, miket tudsz te. :) Tán nem nézted meg ott is a képeket? És mire jutottál? Szürke hétköznapi képek unalmas arcokkal? :)
    Csak nem egy elempés Úriemberrel van dolgom? :DDD

(#44) emvy
    Sok helyen jártam már, de ha ennyire érdekel, pl. az sem zavart, amikor egy indurkát-pindurkát ittas csajszi épp a tömegben kezdte lekezelni szájacskájával a partnerét. Csak az a különbség, hogy egy disco-ról van szó, ahol a hasonló dolgok megesnek, nem egy délutáni látkép, ahol valami vadb*r*m épp előkapja a répát ozt hadd csodálja mindenki...

• Zolee11

senior tag

válasz Vision #22 üzenetére

Ha neked az fejlődés, hogy letolt gatyával mutogatod amid van a belvárosban, akkor hajrá, idén is ez rá lehetőséged!
    Esetleg ha nem csak a mosott média képeit néznéd meg e kérdésben, talán értenéd miről is beszélek. Persze mindig vannak kivételek, és azokat is szépen le lehet fotózni, és azt továbbítani a külföldi média részére... ettől még a lényeg nem változik, hogy ezeket az alanyokat nem állítják elő egy kis elb*szélgetésre, hogy mit művelnek felvonulás címén.

(#34) dabadab:
    Vagy te titkolod mások elől a barátnődet? Nem? Hát akkor...
    Már ne haragudj, egy kicsit próbáld már meg értelmezni azt amit leírtam, ki beszélt itt arról, hogy titkolni kell, vagy nem kell titkolni a barátnőmet? Az, hogy nem titkolom, még nem azt jelenti, hogy elmegyek felvonulni vele, és mindenki szeme láttára, nem számítanak a gyerekek sem, mindenféle durva pózban mutogatom őt és magamat.
    Esetleg leírjam még párszor, hogy semmi bajom a melegekkel?

lyenkor látni azt, hogy a legtöbb vélemény mögül nagyon hiányoznak a tények - a bp-i Pride elég szürke rendszvény, oda indulatot kiváltani leginkább csak az ellentüntetők járnak, normálisabb helyeken meg össznépi buli, ahol mindenki jól érzi magát.

Ilyenkor látni, hogy egyesek szemellenzővel nézik a világot, biztos amit én láttam, az csak attól volt mert totál részegre ittam magam, vagy totál szétszívtam az agyam épp akkor...
    A fényképek és videók is csak hamisítványok szoktak lenni, arról mit mutogatnak ezen a szép szürke családi délutánon.

Mellesleg én a véleményemet mondtam el abból amit láttam korábban. Nektek biztos semmi kifogásotok ez ellen, nekem van, ott van a sok szép erdő és mező, ott akár nyugodtam lehet tolni az ipart és egymás farát...
    Nem ettől a menettől fogják az emberek megváltoztatni a véleményüket.

• Zolee11

senior tag

válasz emvy #11 üzenetére

Mi az a Critical Mass? Érzed a különbséget?

Ne hasonlítsuk össze egy normális emberekből álló (bőrszíntől, vallástól, és szexuális hovatartozástól független!) felvonulást, ami a bringázást "reklámozza", azzal, hogy egy társadalmi réteg legalja népség kimegy az utcára és provokálja a lakosságot!
    Ez nyílt provokáció, feltehetnénk a kérdést, hogy kik és miért utasítják erre Magyarország vezetőségét, hogy engedélyezze egy ilyen gusztustalan, igénytelen, és primitív banda provokációját a magyar lakosság felé. Ha valaki egyedül ilyet csinálna azt azonnal elvinnék a rendőrök, de tömegesen ugyanazt csinálva meg védik őket a feldühödött lakosságtól... no komment.
    Lehet a falfirkászoknak, focihuligánoknak, stb. is be kellene jelenteni, hogy felvonulnának, és akkor nem lenne se szabálysértés se bűncselekmény amit épp csinálnak...

• Zolee11

senior tag

Ez egy nagyszerű IT tartalmú hír, ahogy elnézem senki nem akar hozzászólni sem. :)

Nekem nincs bajom senkivel sem semmilyen téren, de azért illene tudni hol a határ, én sem reklámozom sehol, hogy mit szeretek és mit nem, mit csinálok és mit nem, és főleg nem fárasztom vele az embereket.
    Ezzel nem megértést, akármit érnek el, hanem felháborodást váltanak ki minden normális emberből. Akik részt vesznek ezen a csodálatos felvonuláson, csakis/főként a provokáció öröméért teszik, azt élvezik, hogy másokból milyen indulatokat váltanak ki, elég megnézni pár videót, nem kell sok gógyi a viselkedési minták felismeréséhez.
    Ezt támogatni... Csak gratulálni tudok hozzá. Peace mindenkinek!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés