Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Elims

veterán

válasz D1Rect #67 üzenetére

Csak ez lehet.

CsapoAti: "Write-only módban vagy?"
    Szerintem inkább te vagy.
    A limitált kiadás nekem nem abban merül ki,hogy beírok egy plusz kódot és slussz. Adnak mellé plusz dolgokat (nem pc-ről beszélek,nem kocka vagyok),akár térkép,plusz tárgyak (megfogható tárgyak),fémdoboz,stb. Nekem inkább ezektől "különleges" a limitált kiadás.A kód csak egy plusz.

Nem megszokás meg nosztalgiából vesz vki dobozos kiadást,szerintem rosszul gondolod ezt (talán Is). Kézzel fogható -amit már leírtunk párszor-. Másabb megfogni azt amiért mondjuk kifizettél cca.20e-t,minthogy csak letöltöd,ott van a winchester-en,de az nem örökös dolog. (Cd sem az,de 1000x biztosabb mint akármilyen letöltés és erre írhattok bármit,így van.)

Egy a lényeg,neked/nektek a digitális a favorit,nekem/nekünk csak a dobozos! Kíváncsi lennék egy "utca embere" közvélemény kutatásra.Biztos "ti" lennétek kevesebben. Persze tudom,x év múlva már más lesz a helyzet,de akkor -ahogy írtam is- én semmit nem fogok érte fizetni.

Új hozzászólás Aktív témák