- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zzoltan2014 #27 üzenetére
eddig jellemzően olyan írásokat olvastam csak a témában, ahol sem a vizsgálati módszereket nem közölték, sem az abban részvevő cégek nevét, stb. Nálam ez a cikk egy pozitív előrelépés!
-
törölt tag
Azt hát, de ez mindenhol így van. És ez teljesen független attól, hogy a magyarok mentalitása mennyire leherkent.
2013 akciófilmjei közül talán a pesten forgatott brúszvilliszt néztem meg, de arra is kár volt időt pazarolni. A török-zúzok részeket már kivesézték anno a terminátor 3-ban, majd továbbfejlesztve a bourne trilógiában. És ez az amiről azt gondoltam, hogy egyáltalán érdemes megnézni. Láttam élőben a páncélkocsit, és rá kellett jönnöm, ott jobb volt, mint a filmben.A sorozatokkal meg nem tudom, miért nem fogják ki a szelet a kalózok vitorlájából. Simán tudnák ők is netes tartalomként szolgáltatni, a feliratgyártás sem egy ökör ára és akkor még az egyes régiókban működő gittegyletekkel sem kellene bajlódni. De így nyilván a sorozatfüggők inkább elmennek a megfelelő letöltőközpontokba és beszerzik onnét ingyé', mégha lenne is hajlandóság bennük a fizetésre.
Egyébként meg régebben a műholdvevők tört kódjaival warezoltak, most meg ezzel.
Nekem meg elég a YT... -
törölt tag
Eleddig nyugaton sem láttam kígyózó sorokat a jegypénztáraknál, hogy azonnal adják vissza a pénztet, mer' gagyi volt a "termék". De ugyanez a helyzet a színházi előadásokkal, koncertekkel, sőt a könyvekkel/újságokkal is. Ha nem tetszik a szerző, rendező, színész, eleve be sem mész/nem veszed meg. Pont.
-
törölt tag
De jó lett ez az írás! Végre nem hatásvadás semmitmondás, meg szép kerek milliárdokkal való parasztvakítás, hanem nevek, dátumok, összegek. És mégse egy statisztikai kimutatás a végeredmény, hanem infóközlés.
Hajrá!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A színész eljátszotta, a gyártás legyártotta, a marketing meghirdette, a kalózoldal meg 80 százalék feletti nyereséget ér el a hirdetődobozokon keresztül.
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest