Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Fórumon is van egy illető, akinek a P5 házához adott 20-30 centis is rossz, és állítólag sokan panaszkodnak rá a külföldi fórumokon is. Erre csinálnak 1 méterest...
Kíváncsi leszek a selejt arányra......Szeretem leracsniztatni...
-
törölt tag
Képeken-szövegben van némi ellentmondás.
3M 500mm-es kábele kerül ennyibe, Ez az év üzlete.
[ Szerkesztve ]
-
beef
őstag
A grafikából pont az árnyékolás nem derül ki, minden más lényegtelen infó szerepel rajta
Igazából ezzel nem tudom mit akartak közölni, mert a legutolsó kínai SATA kábel is műanyag kettős szigetelésű, és nem AWG30, hanem a vastagabb AWG26-os vezetékek vannak benne. -
M0ng00se
őstag
Nincs ilyenkor nagy latencia?Régebben olvastam ilyesmit.
V6
-
plömplöm
őstag
ezittaz, hogy ne kelljen keresgélni
All systems gone! Prepare for downcount! 5....4....3....1! Off blast!
-
Ruuwa
tag
Amíg nincs belőle RGB verzió, addig nem érdekel.
Valami tréfás, humoros, mégis mélyenszántó gondolatokat magában hordozó, rövid, velős mondat, mely egyéniségem rendkívüli sokszínűségéről tesz tanúbizonyságot.
-
törölt tag
Teszthez adott volt a saját open case házaikhoz mellékelt hányadék minőségű, semmire sem alkalmas kábelük.
Valahogy mégsem erre az új madzagra van késztetésük kicserélni a nagy dérrel-durral behirdetett ingyenes csereakciójuk keretében a tartozékként adottat, inkább küldenek egy pont ugyanúgy használhatatlan okádék risert. -
gaba.hu
csendes tag
Látszólag hülyeség, de hiányzik a részletes infó. Ha a függőleges oszlopban nem a PCIe átviteli sebessége látható, hanem a renderelés sebessége, akkor simán lehet valódi. A hosszabb kábellel több pontszám érhető el, ha a kártya távolabb kerül, így jobb hűtést kap. Sok szoftvernél a GPU órajele egy bizonyos idő elteltével le van csökkentve, hogy az üzemi hőmérséklet ne lépjen át egy maximális értéket.
-
olle
senior tag
Én is gondoltam erre. De kétlem hogy egy zsúfolt házban tesztelték volna. Persze az is lehet hogy nem teszteltek semmit csak összedobtak valamit. Ilyen is van alapon.
De ez még nem jelenti azt hogy ne lenne a cucc jó.ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
gaba.hu
csendes tag
Egyszerűsítsünk. Ha az első mérésnél egy zsúfolt házban volt a GPU az alaplapi foglalatban, a másodiknál meg egy különálló házban az új vezetékkel összekötve (mert ez lenne a külön kábel értelme), akkor a grafikon helyes értékeket mutat. A túlhajtásnál meg kb. négyzetesen növekszik a hő az órajel függvényében, nem nehéz kitalálni kiknek jön jól ez a kábel.
-
őstag
Sokan panaszkodnak a házaikhoz adott kábelekre, sok más cég kábeleire is, egyedül a 3M kábeleiről nyilatkoztak eddig egyértelműen jó véleménnyel a fórumokon, amit az ár is tükröz.
Kíváncsi leszek az 1m-es kábel képességeire, vannak kétségeim.Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
őstag
Érdekes, amikor egyik topicban a modolás kapcsán előkerült a kábeles alapú PCI-E riserek kérdése (aka. PCI-E hosszabbító), ki voltam nevetve amikor a megkérdőjeleztem a technikai megvalósítás mögött álló műszaki hátteret, leginkább a nagyfrekvenciás jel és a hosszú, párhuzamos vezetők impedanciás kapcsolata mivolta miatt.
Erre itt többen is mondják, házhoz adott, gyári kábelek nem működnek sokszor.
-
ledgeri
nagyúr
Az egyik kedvenc márkám a 3M... Mindig valami új terméküket látom, és az ok mindig prók.
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
-
carl18
addikt
Akkor ki rakhatom az ablakba a videókártyát ezzel a kábelel?
Hiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
kalmani
tag
Miért rakjuk be a VGA-t a legegyszerűbben, ha lehet bonyolultan is!
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz #16729600 #23 üzenetére
Ok, hogy jó, de hol kapható? Mindenhol kerestem és nemhogy itthon nem találtam, de még külhonban is csak nagykerben?
Most Lian Li PW-PCI-E30-1 megoldását akarom kipróbálni, az legalább kapható itthon 1 helyen(nem árulom el hol nehogy azt is elvigyék előlem najó merlin amúgyis megtalálja aki keresi), erről nem írtak olyan sok rosszat mint a thermaltake régi kábeléről, amit persze szintén nem találok sehol..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen