- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
FischiPiSti
csendes tag
válasz
#16729600 #23 üzenetére
Ok, hogy jó, de hol kapható? Mindenhol kerestem és nemhogy itthon nem találtam, de még külhonban is csak nagykerben?
Most Lian Li PW-PCI-E30-1 megoldását akarom kipróbálni, az legalább kapható itthon 1 helyen(nem árulom el hol nehogy azt is elvigyék előlem najó merlin amúgyis megtalálja aki keresi), erről nem írtak olyan sok rosszat mint a thermaltake régi kábeléről, amit persze szintén nem találok sehol..
-
kalmani
tag
Miért rakjuk be a VGA-t a legegyszerűbben, ha lehet bonyolultan is!
-
carl18
addikt
Akkor ki rakhatom az ablakba a videókártyát ezzel a kábelel?
-
Érdekes, amikor egyik topicban a modolás kapcsán előkerült a kábeles alapú PCI-E riserek kérdése (aka. PCI-E hosszabbító), ki voltam nevetve amikor a megkérdőjeleztem a technikai megvalósítás mögött álló műszaki hátteret, leginkább a nagyfrekvenciás jel és a hosszú, párhuzamos vezetők impedanciás kapcsolata mivolta miatt.
Erre itt többen is mondják, házhoz adott, gyári kábelek nem működnek sokszor.
-
Sokan panaszkodnak a házaikhoz adott kábelekre, sok más cég kábeleire is, egyedül a 3M kábeleiről nyilatkoztak eddig egyértelműen jó véleménnyel a fórumokon, amit az ár is tükröz.
Kíváncsi leszek az 1m-es kábel képességeire, vannak kétségeim. -
gaba.hu
csendes tag
Egyszerűsítsünk. Ha az első mérésnél egy zsúfolt házban volt a GPU az alaplapi foglalatban, a másodiknál meg egy különálló házban az új vezetékkel összekötve (mert ez lenne a külön kábel értelme), akkor a grafikon helyes értékeket mutat. A túlhajtásnál meg kb. négyzetesen növekszik a hő az órajel függvényében, nem nehéz kitalálni kiknek jön jól ez a kábel.
-
gaba.hu
csendes tag
Látszólag hülyeség, de hiányzik a részletes infó. Ha a függőleges oszlopban nem a PCIe átviteli sebessége látható, hanem a renderelés sebessége, akkor simán lehet valódi. A hosszabb kábellel több pontszám érhető el, ha a kártya távolabb kerül, így jobb hűtést kap. Sok szoftvernél a GPU órajele egy bizonyos idő elteltével le van csökkentve, hogy az üzemi hőmérséklet ne lépjen át egy maximális értéket.
-
törölt tag
Teszthez adott volt a saját open case házaikhoz mellékelt hányadék minőségű, semmire sem alkalmas kábelük.
Valahogy mégsem erre az új madzagra van késztetésük kicserélni a nagy dérrel-durral behirdetett ingyenes csereakciójuk keretében a tartozékként adottat, inkább küldenek egy pont ugyanúgy használhatatlan okádék risert. -
Ruuwa
tag
Amíg nincs belőle RGB verzió, addig nem érdekel.
-
plömplöm
őstag
ezittaz, hogy ne kelljen keresgélni
-
Nincs ilyenkor nagy latencia?Régebben olvastam ilyesmit.
-
beef
őstag
A grafikából pont az árnyékolás nem derül ki, minden más lényegtelen infó szerepel rajta
Igazából ezzel nem tudom mit akartak közölni, mert a legutolsó kínai SATA kábel is műanyag kettős szigetelésű, és nem AWG30, hanem a vastagabb AWG26-os vezetékek vannak benne. -
törölt tag
Képeken-szövegben van némi ellentmondás.
3M 500mm-es kábele kerül ennyibe, Ez az év üzlete.
-
Pete55555
addikt
Fórumon is van egy illető, akinek a P5 házához adott 20-30 centis is rossz, és állítólag sokan panaszkodnak rá a külföldi fórumokon is. Erre csinálnak 1 méterest...
Kíváncsi leszek a selejt arányra...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Akár egy méter hosszú is lehet a Thermaltake új PCI-E hosszabbítója, ami egészen fantasztikus lehetőségeket teremt moddolásnál vagy gépépítésnél.
- Suzuki topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Gyúrósok ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Filmvilág
- Nyaralás topik
- Autós kamerák
- Gitáros topic
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- További aktív témák...
Állásajánlatok