Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
Indításnál feldob egy pop-up buborékot amiben rákérdez, hogy bekapcsolhatja-e a funkciót. Eldöntendő kérdés.
Akartam róla screenshotot készíteni, most frissítettem le, de ezek szerint még nem éles a verzió amiben ezek benne lesznek, mert nálam a Google Play sem jelzi a jogosultságoknál, hogy alkalmazásadatokat kérne és az appon belül sincs nyoma erre vonatkozó beállítási lehetőségnek, csak ami eddig is volt: Engedélyezed-e a földrajzi helyedhez való hozzáférést. Első indításnál egyébként erről is feldob egy pop-up buborékot amire igen vagy nem választ kell adni (a Facebook alkalmazás alapból figyel és erre nem is hívja fel a figyelmet, kapcsold ki magadnak ha akarod).
Megnéztem a desktop Twittert is, ott vannak pipálható dolgok arról, hogy akarsz-e személyre szabott reklámokat, de hiába van bepipálva, a böngésző do-not-track kérése felülírja, szóval ottfelejtett pipa esetén sem követ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest