Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
szabonagyur #126 üzenetére
És win 8.1-nél nem tudja valaki hogy volt? Talán kiindulásnak jó lenne.
-
CanibelZ
aktív tag
Szerintetek melyikkel jövök ki jobban? Ha most vennék win8.1-et és majd azt frissítem 10-re, vagy egyből a 10-t inkább? A kérdés leginkább azért merült fel, mert diákkedvezménnyel most tudnék 11k-ért venni 8.1-et, de nem tudom, hogy 10 megjelenésekor már lesz-e ilyen kedvezmény, vagy csak később, és az is mennyivel később?
-
CanibelZ
aktív tag
válasz
FollowTheORI #105 üzenetére
Windows blog
Ebben minden le van írva. -
CanibelZ
aktív tag
Szerintem az elhangzott hasonlatot értette félre. Olyasmit mondott, hogy a Win 10-re már inkább szolgáltatásként tekintenek, ebből jött neki az ami. De ezt arra mondta, ha jól értettem, hogy gyakorlatilag szinkronizálja magát bizonyos dolgokban, ha van WP-s telefonod, ilyenek az értesítések, pl. ha egy email-ről kaptál értesítést a telefonon és ott kezdtél vele valamit, akkor a gépen már nem hozza fel ezt az értesítést.
De szóljatok, ha én értettem félre, mert nálam nagyon szaggatott a kép, hülye internetem miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Windows 7, 8.1 és Phone 8.1 rendszerekről engedélyezi a váltást a Microsoft. Így talán legyűrik a fragmentációt.
- Gigabyte GeForce RTX 4090 GAMING OC 24G
- Gigabyte AORUS RTX 3080 MASTER 10G
- LG Ultragear 34GN850P-B Ívelt Gamer monitor! 34"/3440x1440/Nano IPS/160hz/1ms/Gsync -Freesync/HDR
- BIOSTAR N68S3B AMD AM3 alaplap, + Phenom II X4 945 CPU, 16 GB DDR3 RAM
- Bontatlan ASUS TUF A16 felsőkategóriás gaming laptop jóval bolti ár alatt!!!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest