Egy évig ingyenes lesz a Windows 10-re történő frissítés

A Microsoft az elmúlt évben bemutatott Windows 10 operációs rendszer kapcsán hivatalosan is bejelentette, hogy a felhasználók egy évig ingyenesen válthatnak az új operációs rendszerre, ha rendelkeznek eredeti Windows 7, 8.1, illetve Phone 8.1 operációs rendszerrel.

A licenc örökre szól, így a frissítés után a felhasználó a Windows 10 életciklusának végéig megkapja a szükséges terméktámogatást, ha rajta hagyja a rendszert az adott eszközön.

A fenti döntés leegyszerűsítheti majd a fejlesztők életét, hiszen felgyorsíthatja a Windows 10-re való átállást, így a programozók bátran célozhatják a Microsoft legmodernebb operációs rendszerét, esetleg háttérbe szorítva a Windows 7, 8.1, illetve Phone 8.1 opciókat.

A Windows 10 tesztelése egyébként folytatódik. A következő héten az Insider tagok új verziót kapnak, Februárban érkezik a Windows 10 első telefonos verziója, illetve egyre több nyelv támogatása kerül be. Hamarosan pedig megjelenik az első publikus tesztverzió, amit bárki letölthet.

Hirdetés

Gamer laptop: már felveszi a versenyt az asztali pc-vel

PR Sokáig tartotta magát az a nézet, hogy a játékosoknak nagy teljesítményű asztali számítógépre van szüksége. Ez mára megváltozott: a gamer laptopok sem maradnak le mögöttük.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés