- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Hja gondolj bele nem egy 15 ezer Ft-os alaplapot veszel és még ,ha nem is vagy atom tunningos. tegyük fel mint Én is felhúzom a mostani 2 magosomat ,hogy bírja még kicsit ezzel megnő az élettartalma még mondjuk ivy-ra cserélhetem stb. A lényeg ,hogyha mondjuk egy magam fajta vesz egy ilyen alaplapot akkor lehet pillanatilag jó megoldás az alapóra jel ,de ebbe tuti nem sima procit raknék még én sem és azért csak meghúznám ha lehet. Mind1 Köszi a hírt. Pedig mostanában akartam itt kint vásárolni ,de így meggondolom,hogy várok és majd meglátom. Lehet ASUS lesz! Bár egy hiba nem hiba!
Azt nem lehet tudni ,hogy más alkatrész sérülése esetén arra is kiterjed a cseréjük?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A piacra került termékek extrém tuning mellett kigyulladhatnak. A vállalat többféle megoldást is kínál az érintetteknek.
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Friss előzetest és fejlesztői videót kapott a Mafia: The Old Country
- Hobby rádiós topik
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest