Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
arabicsnus
csendes tag
Nekem az egerek 90%-a egyik kezemre sem fekszik
Akkor msot kivel van a baj?
-
kbalazsa
senior tag
válasz
#19617792 #17 üzenetére
Csak a pókforma nincs rajta, de tényleg egy az egyben az. Nekem egyébként az említett A4 Tech van, a súlyokat hol bepakolom, hol kiveszem, még nem igazán tudtam eldönteni hogy is lenne jobb. Szóval ha nem adták volna hozzá is meg lennék nélküle. Egy biztos: ha nem teszem bele, előbb-utóbb elkeverem majd valahová
-
Jhonny06
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Be is baszna, ha egy 30k-s egér nem muzsikálna jól!
-
Polemius
senior tag
Nekem is a fentebb említett A4tech X-718F egerem van. Néha játszom vele, de sokat használom DTP munkában. Ott is jól jön, hogy oldalt van +2 gomb (mondjuk a 3x fire felesleges ilyenkor), meg az állítható érzékenység is néha.
A görgő mint középső gomb is kézre álló, nem úgy mint sok drága rágcsáló esetén (én mindegyik gombon rajta tartom egy-egy ujjam használat közben).Mondjuk annyiban módosítottam, hogy kikaptam belőle a nehezékként szolgáló vasat, és egy spec. üveglapon használom (ami alatt textil van, hogy valamit érzékeljen is
).
Azzal együtt, hogy vékony, hajlékony vezetéke van, a precíz, finom pozicionálás is hibátlan.
(Szinte mintha légpárnán suhanna - csak épp az üveget takarítani kell rendszeresen.) -
wednesday
őstag
A balkezesek egy része is megosztott azért. Én például úgy használom az egeret, ahogy egy jobbkezes. Az ismeretségembe is van pár balkezes, suliba 3-an voltunk, a családba is van, szintén jobb kézbe az egér. Úgyhogy ez is belejátszhat, hogy nem gyártanak ilyen egereket.
-
Tiszta parasztvakítás a súlyozható egér....
-
törölt tag
Ez a Sharkoon egér kiköpött mása az A4 Tech XL-747H-nak.
-
TESCO-Zsömle
titán
Én szívesen csinálnék tesztet, csak adjanak hozzá alapanyagot.
Önköltségen eléggé limitáltak a lehetőségeim.
-
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Na de az egy 30ezres egér!!!
Míg lehet neki bőven elég lenne egy microsoft intellimouse a tizedéért. Vagy egy 8K-s intelliexplorer3. Míg az előbb említett a4techek is 3-6K között mozognak. Nekem Diamondback-em van még a régi kiadásból, az is baró, de ha cserélni kell majd azért kipróbálom a Microsoft ie3-asát is, lehet nyerőbb mint a 3G. Többet nem adnék egy egérre 8K-nál, még ezt is sokallom. -
zola0601
tag
Jól néznek ki!
-
Cheesy
őstag
Tiszteletem, elofordulhat a jovoben mondjuk egesz napos munkara ajanlott egerteszt/ajanlo is? Ertem en, hogy fokepp a gamer egerek vannak kitalalva huzamosabb hasznalatra ugy, hogy nem farad el az ember csukloja (hasznaljon csuklotamaszos egerpadot) es evekeig jo szolgalatot tesznek. Igen am, de egy ilyen egerbe szerintem felesleges a sulyozas, meg a kismillio gomb, bar ki hogy hasznalja ugye, esetemben pl. CAD munkara kell, viszont ket gomb plusz gorgo (harmadik gomb is egyben) kombon kivul nem hasznalnek tobbet.
Hogy ne csak a magam neveben beszeljek, szerintem akar meg mast is erdekelhetnenek az ilyen tesztek, amik nem kifejezetten gamer alkatreszekrol szolnak.
Csak egy javaslat. -
Peetig
csendes tag
Sokáig nézegettem én is a FireGlidert, aztán pont a felhasználói vélemények hatására inkább nem vettem meg. Helyette lett egy Gigabyte GM-M6880-t. Egy kategória? Árban semmiképpen, de súlyra és méretre pont megfelelő, nem rajongok a pici egerekért. Flame, vagy nem flame, én sem hiszek a "gémer" egerekben: az ár-érték arányuk pedig sokszor csapnivaló.
-
Sicilian
addikt
Jó kis Razer egér, de jók is
-
Translator
tag
:: A Razer a DeathAdder nevű megoldás balkezes verziójával állt elő
Jesszzz, végre valaki!
Nem olyan, mint a b*** Logitech, akinek csak jobbos egerei vannak
(És hiába nyerek olyat OKTV-n, adhatom el a p***-ba, pedig majd húsz éve azért nagy szó volt a vezeték nélküli egér
).
-
Pixelmaster
tag
maximálisan egyetértek, nekem a X-710F van, és quake3arenazni szoktam, és tökéletes egér szerintem, és ez a Sharkoon FireGlider Black nagyon hasonlít rá, csak kinézetre menőbb
de ennyi...
de mondjuk én már tuti hogy zsinornélkülit veszek legközelebb, mert agyamra megy hogy folyton elakad a kábel valahol, ugyis főleg melóra kell, de legalább annyit tudjon mint a mostani A4tech X-710 f-es egerem
-
Shad0w
senior tag
Sztm az A4Tech X7-es egerei tökéletesek játékra, mármint az optikás egerek. Nekem egy X-718F-em van és G5-el összehasonlítva semmi különbség nincs a pontosságot illetően, csak annyi, hogy az A4Tech-nek nem szokott beragadni a bal gombja.
Többet rákölteni csak az ergonómiára lehet (ill. érdemes), pontosabb egér sztm nincs, vagy ha van az is csak laborban mutatható ki (vagy hát Polosaty talán megérzi)
-
nyunyu
félisten
Legalabb nem irnatok bele a cikkbe, hogy Agilent szenzort hasznal.
2005 december ota Avago Technologies a nevuk.Mondjuk a A6010 egy eleg regi kovulet, nem tudom, honnan vettetek ra a 3500dpi-t.
Plane, hogy annyit a gamer egerekbe szant A6090 sem tud(Persze a Logitech egereiben elofordulo S6020 (MX1000), meg A6060 (MX Revo) adatlapja nem nyilvanos.)
-
riolobo
tag
Anno mikor valami jó gamer-egeret akartam venni erősen gondolkodtam a fire-glideren de a színe kicsit elrettentett,ha akkor lett volna belőle ilyen színű hát könnyen lehet,hogy most azt nyúznám((: Azt viszont furcsállom ,hogy eddig vártak a balkezes death-adderrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Cosmic-Audio XXL 3 Ag
- Lenovo Thinkpad T14s, 14" FHD IPS Érintőkijelző , I7-10610U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, 27% áfás
- HP Probook 430 G7, 13,3" FHD , I5-10210U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év garan
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest