Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sledgebandit

csendes tag

válasz Danex #879 üzenetére

"A falból se jön végtelen amper és a hely is limitáló tényező lehet.
    Példa: van 2500W kereted, ebből a középkategóriás kártyákkal ki tudsz hozni mondjuk 400MH/s-t, de ha megveszed a felső kategóriát akkor kijön az 550-is. De befektetni nincs az elején 4 milliód ,hogy a felső kategóriából építsd egyből." Teljesen jogos és azt is tudom, hogy nem tegnap kezdődött. De pont abban a speciális helyzetben vagyok, hogy egy évtized kihagyás után ugrottam vissza a desktop pc-k világába. Igaz, hogy 2015 év végén vettem egy HD5970-et, arra számítva, miszerint az lesz az alap, de csak most épült meg a gép köré. Lehet, hogy bányaló volt ez is, bár nem hiszem a fogyasztási rátát nézve.

Én nem örülök neki, hogy egy HD7950-et duplájáért adnak. Szeretnék egy másik kártyát ez helyett, hogy a dual gpu-t nem támogató game-ekkel is hatásosabban tudjak játszani, vagy legalább elinduljanak. Ott tartok, hogy használt kártyát már nem vennék (legyen az gamer, vagy csille), mert senki nem fogja nekem bebizonyítani, hogy hogyan használta ezeket a kártyákat. Kapnak ezek hideget-meleget a szó szoros értelmében. Enyém is úgy melegszik gyári fan profillal, hogy ha a kotyogóst rátenném, lefőne a Pellini egy perc alatt. Pont ezért raktam föl az afterburnert, hogy hatásosabb hűtést tudjak neki adni és nem akarom, hogy idő előtt exitáljon. De ezt sem fogom tudni bebizonyítani annak, aki esetleg megvenné, hiába is érvelnék. (Lehet inkább megtartom majd ereklyének.)

Ezért úgy döntöttem decemberben, hogy ha lemegy a nagy ünneplés, akkor január közepén veszek egy rx 560-at. De eddig csak a szeretnék fázisban tartok, mert vagy nincs, vagy annyiért ott rohadjon meg.

A km visszatekerésért is mindenki föl van háborodva ( de ott is egy igényt elégítenek ki a tekergetők), lett is belőle büntetőjogi kategória. A hidegen nagy gáz, meg a teljes idiótaság és gondolkodni képtelenség csodálatos megnyilvánulása.

Az ember tényleg feltételezné a legjobbat, de amíg azt látom, hogy a hülye paraszt a szánkópálya közepén megy föl, ahol a gyerekek csúsznak, majd megáll, megfordul és ott leguggolva elkezdi fotózni a saját gyerekét, aki szintén ott megy föl, ahol apa ( megtörtént esemény) - és rengeteg ilyen volt -, addig mit várjak a használtpiactól? Természetesen tisztelet a kivételnek!

Új hozzászólás Aktív témák