Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Várható volt, egyre több "hülyeséget" sikerül beépíteni..
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Mooka-Miki
senior tag
Erre azért sok szépet és építő jellegűt nem lehet írni. Én nem szoktam ekézni a Microsoft-ot, de azért na...
-
alevan
őstag
Bátor ember vagyok, így felfrissítettem minden gépet. Eddig adatvesztés nem történt, de amúgy is minden adatot NASon tárolok backuppal.
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
HoyHoy2
tag
hát ez szomor.
It is always more difficult to fight against faith than against knowledge.
-
.LnB
titán
Nézzük el neki. Új, kis startup cég, előfordul az ilyen.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Milka 78
nagyúr
Én hülye meg stresszeltem,hogy miért nem jön a frissítés...mert mákom volt
-
Silεncε
őstag
Első nap reggel feltettem, adatvesztést én nem találtam, mondjuk semmi fontos adatot nem tárolok a laptopon, úgyhogy kb mindegy is. Az viszont durva, hogy ezt már tavasszal is el kellett játszaniuk, jó lenne átállni az évi 1 update-re és akkor talán nem történne ilyen..
-
DanielK
addikt
Azokkal mi lesz, akik már feltették?
Múlt héten raktam újra az asztalit, után leszedtem rögtön a frissítést.
Csütörtökön raktam újra egy ismerős laptopját. Akkor még a 18.09-et szedtem az usb toollal.
Sőt, azóta a céges laptopot is frissítettem.Ezekkel mi lesz? Majd jön egy patch vagy mi?
-
novakalex
aktív tag
Előző héten csütörtökön frissültem, nekem totálba elveszett a letöltések, dokumentumok mappám.
-
Ellia
addikt
Valahol azt olvastam, hogy ez csak azokat érintheti akik kihagyták a 1803-as frissítést és akkor is csak a dokumentumok mappát. Ha ezt valaki megerősítené azt megköszönném.
Persze ettől még ez a frissítés nagyon félrement, és marhára kellemetlen mindkét félnek...
-
félisten
Mondtam, hogy kell a backup.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
r92king
tag
Ez már szánalmas, amit ezek művelnek. Volt olyan update, amire nem volt panasz mikor megjelent? Ha arra nem képesek, hogy fél évente csináljnak egy normálisat, amiben nincsenek ekkora bugok ,lehet át kéne gondolni a tervet, és nem az Ubuntut kéne utánozni, hogy fél évente új verzió.
À tout le monde, à tous mes amis, je vous aime, je dois partir
-
pelgrim_v1
tag
Ilyenkor ha céges környezetben mondjuk bizonyíthatóan értéket képviselő adat veszik el amit nem tudunk vissza nyerni már vagy időre kellet volna és ez miatt a határidő tarthatatlan a Microsoft fizet kártérítést? Az ő hibájuk vegülis. Én legalábbis saját cégnél biztos megkérdeznem tőlük hogy akkor most az elbukott pénzemmel mi lesz
-
PuMbA
titán
válasz Plazmacucci #11 üzenetére
A cikkből: "Technikailag ezek a fájlok ott vannak még az adattárolón, tehát elég nagy az esély a visszanyerésükre". Ez azt jelenti vajon, hogy megkapták a törölt jelzést vagy felül sem lehet írni őket? Mert ha az utóbbi, akkor nincs nagy baj.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Hmm. Frissítettem és semmi nem veszett el. Eleve egy komplett nagy frissítés előtt a C-ről minden fontosat átrakunk másik meghajtóra. Vagy eleve nem tárolunk semmi fontosat a C-n. Áramszünetben is elszállhat a vinyó.
-
Hiftu
senior tag
A Win10 külső szemlélőként folyamatos béta release-ek sorozata. Ahol a termék árában tesztelői munkakör kipróbálására is van lehetőség. Mondjuk bele lehet írni az önéletrajzba. Legalább a HR-es tudja, hogy jól tűri az ember a stresszt.
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
Dilikutya
félisten
Hozzátenném, 0day elég bátor dolog ekkora Windows frissítést feltenni. Bár valakinek el is kell hullania, hogy tudjuk, én még ne erőltessem.
Egy gépre tettem fel frissítésként, nem okozott gondot, bár én a Dokumentumok mappát nem használom, az otthoni gépemen már át sincs irányítva a másik lemezre, igaz, ott pont nem mertem azért feltenni. A cégesre mehet, ott se abban a mappában tárolok, meg úgyis javarészt webes minden.
De hogy lehet, hogy tesztelés alatt nem derült ki? Azért ilyen hibákkal frissítést kiadni elég necces.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
azka79
aktív tag
Ekkora balfasz céget.....
-
Molyzsa
aktív tag
Én is frissítettem 1809-re, probléma eddig nincs.
C meghajtón én sem tárolok érzékeny adatokat már ősidők óta.
Mikroszoft javasolja vajon a visszaállást az előző verzióra?..o.O..
-
DanD88
tag
Még jó hogy a Home verzió felhasználói is el tudják halasztani a nagy frissítéseket. Ja várj, nem!
-
M107
addikt
Most nem védem a Micr....., de a legfontosabb szabály újratelepítés és frissítés előtt a fontos dolgok mentése és az adott infomatikai eszköztől külön tárolása.
BACKup !
Persze ez nem von le semmit a keves win10 update hiányosságai és eme problémából.Nekem fent van és nem is álok vissza 1809-ről, sőt ha újra kellene telepíteni akkor is ezt raknám fel !
UI:
Nekem megmaradt mindent, amúgy sem használom mentésre a win képek dokumentumok s egyéb mappáit.
Fent a win és az office meg néhány progi az SSD 120 GB 95 GB szabad.
Bármi érne, jó 3 óra és új rendszerem van, még ha új ssd kellene vennem akkor is, persze ha már megvan attól 3 óra.A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
Ba.G
aktív tag
😄😂😕😢
Hát ugye már a 1803-ban is jól megvicceltek Epson userként (amire tudomásom szerint azóta sincs hivatalos megoldás), úh én már nem is csodálkozom a w10 mobile feladásán, pedig alapvetően én sem szoktam Redmondot Sydney. :/[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
A 1803-tól kezdve vannak ilyen hülyeségei. Pl. nem lehetett pingelni, nem volt névfeloldás, a C$ sem ment. Ki kell kapcsolni az IPv6-ot, ezeket megoldja, talán nálad is ez lehet a gond.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
addikt
Kedves Windows 10 felhasználók!
Mindannyian backuphatjátok!
XOXO
Microsofthttps://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
taki01
őstag
Mázlim volt akkor mert nekem magától frissítette a laptopom amíg az asztalon volt és csak annyit vettem észre mikor felnyítottam hogy már frissít. Szerencsére egy adatom se veszett el.
-
Volt fw frissítés a NAS-on? Nem lehet állítani hanyas SMB protokolt használjon? Ugye az SMB1 ment(?)-megy a kukába, érdemesebb legalább a 2-esre vinni a minimum támogatott szintet, én is már kiiktattam az SMB1-et a helyi hálón és a Synology NAS is engedi. Persze előfordulhatnak még így is furcsaságok/hibák az authentikáció környékén Win10-el.
Amúgy nézzetek meg egy MAC Os-t, IOS-t, de talán még az Android táján is előfordulnak nagy bakik, mintha az egész OS fejlesztés valamiféle válságba került volna. Nem tudom, hogy kevés-e a jó szaki, az új API-kkal van gond vagy valami más áll mögötte.
Az biztos, hogy a Windows-nak nem ártana legalább egy év feature freeze.Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
lev258
veterán
Nem a Windows-t jöttem szapulni, de más cikkekben arról is írnak, hogy ezt a hibát állítólag már néhány hónapja jelezték a tesztelők. Bár kevés volt az információ és nem igazán sikerült reprodukálni, de mivel elég súlyos probléma, így nem lett volna szabad kiengedniük a nagyközönség számára ezt a frissítést.
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
farkas1
tag
Én (amikor még lehetett) letöltöttem, feltettem frissítésként egy 7700K-s gépre és rendesen megy.
-
ripla
addikt
Már a Win98 óta tudhatnátok, hogy semmit nem tárolunk a C meghajtón. Nálam új Win telepítésekor az az első, hogy a D meghajtón (ami egy külön merevlemez, nemcsak egy másik partíció) létrehozom a fontos fájloknak a mappáját.
-
ndave92
tag
Nekem fent van az update pár napja (automatikusan felrakta a Windows) és i7-6800K-m van, de semmilyen problémát nem észleltem a neten fellelhető dolgokból. Úgy tűnik szerencsém volt.
-
válasz VágniValó #35 üzenetére
Mármér? Szerintem az EULÁban explicit benne van, hogy nem vállalnak felelősséget az adataidért. A frissítés szintén explicit kiírja, hogy csinálj biztonsági mentést előtte.
Régi mondás, hogy mennyivel jobb termékek lehetnének, ha a Microsoft/Apple többet költene fejlesztésre, mint az ügyvédeire.
A tej élet, erő, egészség.
-
nihill
őstag
Emlékszem, jópár éve még a W7-es időkben amikor beírtam hogy én biza kikapcsoltam az automatikus frissítést, és nem ugrok rá egyből ha kijön valami új, még mekkora oltást kaptam érte, hogy milyen felelőtlen vagyok.
Most meg eljutottunk oda, hogy az a felelőtlen, aki csak úgy felrak egy hivatalos rendszerfrissítést. -
-
gabor7th
addikt
Csak a szokásos; a minőség ma már nem fontos.
A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu
-
törölt tag
Fontos anyagok (mindig) duplán egymástól független gépen + offline adathordozón.
Havonta Acronis-os mentés, és természetesen a „nagy” frissítések előtt is.
10-15 perc alatt állok vissza az előző Acronis-os mentés felhasználásával.Ha eddig valami elszúródott, annak kivétel nélkül saját magam voltam az okozója (amit pl. az Acronis segítségével pár perc alatt helyre lehet hozni).
Hagytam frissíteni 1809-re, nincs problémám.
Ki használja a rendszermeghajtót érzékeny adatainak egyedüli tárolására?
Olyan írások is vannak, hogy a D: meghajtóról is törlődtek anyagok.
Dokumentumok mappa átirányítása?
Kevés hely a C: illetve D: meghajtón a „nagy” frissítés előtt?[ Szerkesztve ]
-
Pécsi gyerek
addikt
Én 6 gépre raktam fel.Gyorsabbnak tünt a telepítés,hiba sehol,a C-n meg xp óta nincs semmi csak a rendszer meg a programok...
Gigabyte b360 hd3+i5 8400+4×4 gb ddr4 2400 mhz+fsp 460 80+Gtx 1060 6 Gb +zalman z1 neo
-
gekkoXT
senior tag
Most már minden frissítésnél ez lesz? Nem úgy, van, hogy programozók írják a számítógépes programokat?
Hogy kerülhet be plusz egy olyan funkció, ami töröl adatokat kéretlenül????Outlook is frissült MAGÁTÓL és kronda ikonok lettek, pedig!
Office frissítését hol lehet beállítani, csekkolni, tiltani?
[ Szerkesztve ]
-
GFerr56
aktív tag
Hay!
Egy egyszerű fejtörő a MS-nak (megoldásokat kérem privátban ):
BIZTONSÁGI MENTÉS / 6 !!!!!
Üdv
.Minden eshetőségre gondoltam...hmmm, lehet, hogy én vagyok a gyilkos? - Frank Drebin...........és a farkam benne volt a Guinness Rekordok Könyvében....ki is tiltottak a könyvtárból....
-
törölt tag
Nálam nem tűnt el egy file sem. 1 problémát látok eddig: az értesítések nem jelenítődnek meg a jobb oldali sávon.
-
zolee001
őstag
Értelmetlen ez a eröltetett frissitési ciklus és ismét bebizonyosodott milyen jol is müködik ez az insider baromság.
Remélem donát és bandáját menesztik elöször. -
t72killer
titán
LTSB-t kér a nép! Amúgy kár, hogy nem ment még egy hétig a publikumnak ez a csomag, akkor egyéb hibákat is jelentettek volna. Így lehet csak ezen üldögélnek majd 1-2hónapot.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Lacok
őstag
Na ezért nem frissítettem.
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest