- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz SidCorky #23094 üzenetére
En par hete rendeltem tole ugyanezt, teljesen rendben van, azota is (SJCAM-ba hasznalom). Batran ajanlom (marmint, a termeket. A mostansag olvashato postaproblemakra, kesesekre nem tudok mit mondani, de a kartya korrekt).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
havri1
félisten
válasz SidCorky #23729 üzenetére
Nem nagyon értem a kérdést. Van az alapmodell, és lehet venni különböző csomagokban, plusz aksi stb.
Amire figyelj, hogy jobb vagy balkezes, és természetesen headles mode kell, vagyis az a tuti sztem.Nekem ez van:
[Eachine H8 Mini Headless Mode 2.4G 4CH 6 Axis RC Quadcopter RTF
havri
-
havri1
félisten
válasz SidCorky #23731 üzenetére
A Headles mode az az, amikor tök mindegy merre áll hozzád képest a dró, az előre az mindig előre (hozzád képest).
Így lehet azt megcsinálni, hogy pörgeted a tengelye körül a gépet, és mégis cikázol irányítva előre hátra jobbra balra.
De elég nehéz bekapcsolni ezt a módot, erre számíts, legalábbis elsöre, nekem alig sikerült
Jó gép, megéri a pénzét. Nekem bal gázas van, ez a normál úy vettem ki, világ életemben bal kar volt a gáz az összes távirányítós cuccosomon.
Én vettem +2 akksit hozzá, mert 6 perc alatt lemerül. Illetve egy raklap propellert..hozzáteszem egyet sikerült eddig eltörnöm. Nyár elején vettem.havri
-
tonyrulez
őstag
válasz SidCorky #23729 üzenetére
Pontosítok. Van az Eachine H8 Mini most 3400 ért, ez a régi modell. Nemrég kijött az Eachine H8 3D Mini 5700-ért. Méretre teljesen ugyanaz. Ami változott: propellervédő máshogy néz ki, más színvariáció mind quad mint kontrolleren. Ezenkívül tudja a 3D repülést, ami videó alapján annyit jelent hogy nagyobb ívben is lehet bukfencelni vele, és van inverted flight is, ami azt jelenti hogy fejjel lefele is repül. Ez eddig hiányzott mint mókusnak az erdőtűz. Ott van a one press return, amit a régebbi modellnél is reklámozták, persze nem azt jelentette ott hogy visszajön, csak a headless mode-ot írták körül. Újabb modellnél elvileg ez is működik, bár nem tudom hogy hogyan mikor GPS nincs benne. Irányítóról eltűnt a módváltó, helyette 2 bumper-szerűséget tettek rá, meg kicsit nagyobb akksit (220mAh) adnak hozzá. Szvsz semmi értelme, abból a 2200HUF felárból inkább vennék hozzá pótakksit.
4 8 15 16 23 42
-
tonyrulez
őstag
-
atees
őstag
válasz SidCorky #42654 üzenetére
Ilyen Mi-light-ot használok 1 éve hibátlanul megy!
Aláírás (nem kötelező megadni) :)
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz SidCorky #42934 üzenetére
Honnan rendelted? Másold ki a TN-t és illeszd be bármelyik nyomkövető oldalra.
Sejtem Banggood, bár ez egy eBay-es topikban nem egyértelmű, legalább írjatok már le mindent. Megnyitod a rendelésedet (rá kattintasz a rendelési számra), ott látni fogod a TN-t kimásolod 17track-en beilleszted és kész.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest