- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJ. Ru$y
félisten
Lehet nem ide tartozik a kérdésem, de nem találok jobb topikot neki. Pendrive és SD kártya beszerzését tervezem ebayről, valahol olvastam, hogy sinceritytrading az egyik legmegbízhatóbb eladó ilyen téren, tudtok esetleg mást, aki megbízható emberke többek tapasztalata alapján?
Köszi!
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
DJ. Ru$y
félisten
-
-
DJ. Ru$y
félisten
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz havri1 #23089 üzenetére
Ilyen azonnal "postázós" már nekem is volt egy, illetve egyszer volt olyan, hogy 3 napra rá tetted shippedbe, közben egy hét múlva lett csak feladva (ez ráadásul nyomkövetéses volt). És egy hétig semmi mozgás nem is volt, be is voltam *zarva...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz krisztianAMG #23099 üzenetére
Ehhez csak csatlakozni tudok... 3 csomagom is 2 héten belül jött, és több 1 hónapja rendelt csomagom pedig nem jött még meg.
-
DJ. Ru$y
félisten
Általában úgy, mint minden más normális matricát. Van egy papír alapja, azon rajta van a matrica azon egy fólia. Papírt leszeded az aljáról, fóliát negatívban ott lesz a matrica ragadós felülettel, felteszed az ajtóra aztán lehúzod róla a fóliát. Ha jól tudom...
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz tibcsi0407 #23192 üzenetére
Én meg most miattad rendelek egyet. Ajh.
Sosem rendeltem banggodról, "Drop Shipping Order (Remove Banggood logo from the package.)" ennek van lényege, hogy, ha bepipálom vagy sem?
-
DJ. Ru$y
félisten
Nekem meg a júliusi csomagjaim sehol... Kezdek félni.
Cris78, de király az a kábel, kár, hogy most "drága"... Annyiért elég jó vétel volt. Venném is.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz emiki6 #23287 üzenetére
Azt a.... Mire felkelek elfogy minden szinte biztos. Meg elfelejtem, mert ez még 8 nap. A linket viszont köszönöm!
Ezt amúgy bárki veheti aki akarja vagy van itt bármilyen megkötés? Darabszámra akár stb.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz XtremLor #23292 üzenetére
Akkor azt hiszem ez nem az én akcióm lesz, főleg, ha éjjel lesz, nem tehetem meg, hogy nem alszom ki magam sajnos... Azért köszi. Tuti van erre már script írva, ami beteszi a kosárba és még a fizetést is végig viszi.
-
DJ. Ru$y
félisten
Hátha segít. Adata Warranty
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok ez a Xiaomi venti megfogott. 1600 körül van az eredeti, ennél csak akcióban van olcsóbban, ami eredeti ugye?!
-
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok! Vett már valaki Ebay, Banggood stb. -ről ragasztó rudat ragasztópisztolyhoz? 7 mm-es kellene, nem tudom mi a jó ár érte, meg, hogy megéri venni 100 mm-nél hosszabbat, ha ilyen volt gyárilag a pisztolyhoz?!
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Dzsolo #23673 üzenetére
Milyen valutában akarsz fizetni? A PP vált vagy a bankod? Ha a bankod, akkor lehet nem tudsz olyan valutával fizetni... Állítsd PP váltásra vissza erre a vásárlásra és nézd meg, hogy úgy tudsz-e fizetni.
-
DJ. Ru$y
félisten
Rendelnek Mi Band-et, eredetit nem klont... Mi az ajanlott beszerzesi forras? Ebay, BG stb? Eladokat tudtok linkelni, akik megbizhatoak? Vagy varjak vele 9.9-ig? Vajon akcios lesz?
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nelsonmanian #23683 üzenetére
Rezgo ebresztes es rezgo hivas szamit foleg. Koszonom sracok!
Azt lattam, hogy 0.01 dolcsi lesz, de gondolom par darab... Megvarom a 9.9-et, hogy mi lesz, aztan rendelek. Koszonom!
-
DJ. Ru$y
félisten
Hátha érdekel valakit: 07.17-es rendelésemet (ebay) ma hozta postás. Egy szoknya barátnőmnek.
-
DJ. Ru$y
félisten
Jól értem, ha ezt veszem meg 9.9-én, akkor visszanyerhetem az árát? Ugye ez az ár nem fog 9.9-én feljebb ugrani, ennyiért még megvenném a Band-et.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
Jól van srácok, látom ti kitartóak voltatok.
Mi Band megrendelve, és rendeltem ilyet is. Mágikus kosz kiszed. Tudom, nem eredeti, ennek az eredetijét viszont használtam már és az iszonyat jól működött, de egy zacsi 1000+ Huf, ezt a "hamisat" leakciózták rendesen, aki esetleg rápróbálna annak itt a lehetőség.
-
DJ. Ru$y
félisten
A termékek adatlapján már nem is számol vissza az oldal? Hát ez micsoda? Jesszus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Automata kávégépek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- OLED TV topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest