Hirdetés
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Akciókamerák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Olcsó/akciós holmik Kínából, külföldről. Nem csak eBay-es forrásból. Belföldi kihagyhatatlan akciók, ajánlások a BestBuy topikokhoz tartoznak.
Cél az akciós/olcsó kínai beszerzésű "bármi" megosztása egymás közt, ezzel segítve a többieket tapasztalattal, ajánlásokkal.
Nem cél a bekötési, szerelési, érintésvédelmi, villanyászati szakkör mélyreható tanulmányozása, erre megvan a megfelelő specifikus topik.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban olvasnivaló.
Kérünk mindenkit, hogy a reflinkek (ÁSZF III/11/17) megosztását mellőzzük a topikban (rövid link is reflink ha kinyílik, pl.: http://gearb.es/XXXXX). Saját, hozzászólás írójához köthető reflinkes blog/teszt/fb oldal is törlődni fog. Bónusz visszatérítős oldalak szintén. Ha egy mód van rá, a termékre mutató linkek a .html után ne tartalmazzanak mást (?wid= maradhat, az a raktárat jelenti), főleg nem ezt: ?lkid=
Legyetek kedvesek pénznemet írni a hozzászólásokba, nem mindegy, hogy pl. EUR, HUF vagy USD.
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisbandi
őstag
válasz
DeNi91 #58622 üzenetére
www.ozbargain.com.au GearBest » Deals, Coupons and Vouchers
- Itt nézz körül, hátha találsz. -
havri1
félisten
válasz
DeNi91 #45950 üzenetére
Persze, hogy nem. Írtam a tulajnak, kíváncsi vagyok, egyáltalán válaszolnak e.
Az biztos, ezek után rendelek egy Blitzwolf 5 portos töltőt, mert nagyüzem van..
Bank, amit töltöttem, úgy néz ki túlélte. Most elkezdte felvenni a töltést.(Nem tojásoztam, most pedig jól jönne az 10xx pont a kuponért
)
-
elszabi
tag
válasz
DeNi91 #44826 üzenetére
most beszéltem velük, én is így jártam. pedig mondtam, h küldjék újra nyugodtan, de nem akarták,mert szerintük úgy is visszafordítanák újra. a gearbest is eredetit küld, úgy tudom. ők holland postával küldenék, de mivel még az sem jött meg, így nem merem biztosan ajánlani.
-
DavidQ
tag
válasz
DeNi91 #43700 üzenetére
Álmodj királylány!
Ár * 1,27 + 2000ft
Véleményem szerint jobban megéri innen rendelned: Van PayPal; aránylag olcsó a futár (kb 1500ft); lehet utánvéttel is fizetni; EU-ból jön; pár nap alatt nálad van, ja és nincs ÁFA. Illetve személyes tapasztalatom is van velük, ami alapján tudom ajánlani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Be szeretnék mutatni néhány olcsó kínai terméket, melyeket megrendeltem. De megéri-e megvenni őket?
Adni, venni, hirdetni tilos a topikban.
- Villanyszerelés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- Politika
- Milyen monitort vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- GPU / Videokártya Hűtés Szerviz - NVIDIA Thermalpadozás 3060 3070 3080 3090 Ti 4060 4070 4080 4090
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Gigabyte 500W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- 24GB (6x4GB) DDR3 Szerver ramok
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest